Romance Cafe forums

All forums

Koliko je izgled bitan?  

views: 5239, replies: 87 LOCKED
total: 87, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
#1: (2006-04-28 21:56)
Koliko je izgled bitan?
Prvo zelim da se izvinim ako ova tema negde postoji a ja je nisam spazila u ova dva dana koliko sam ovde.
Drugo, teshko je poverovati da na jednom ovakvom forumu, sa ovoliko kvalitetnih forumasha ova tema ne postoji.
Trece, evo sad tjem kazem o chem se radi i o chemu bih volela da chujem vashe misljenje ili iskustva.
Dakle, koliko je izgled bitan na chatu?
Verovatno se svakome desilo da se kucka sa nekim odredjeni vremenski period a da ne zna kako taj neko izgleda.I onda dodje trenutak "slike"!
Da se ne lazemo, svako ima makar jednu traumu od neke slike.Koliko god to grubo zvuchalo, to je tako.
E sada, verovatno u zavisnosti od priche, slika je promenila na bolje ili gore, "osecaj" u vezi osobe sa kojom prichamo.
Koliko je vama bitan izgled osobe iza nicka?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
#2: (2006-04-28 22:04)
Koliko je izgled bitan?
Pravo da ti kazem meni nije jer ovaj vid komunikaije koristim za razmenu misljenja pa u tom delu izgled nije vazan. Ali ako se trazi partner, neka avantura ili tome slino izgled je vazan kao i na bilo kojem drugom mestu, ali moram da naglasim ukusi su razliciti
inloveinlife (female, 34)
postojanje paralelnog sveta komunikacije je veoma izazovno!
#3: (2006-04-28 22:25)
Koliko je izgled bitan?
Naravno da su ukusi razlichiti i da o njima ne vredi raspravljati.Ali bash zato jer je ovo vid komunikacije u kome izgled ne bi trebalo da ima neku vazniju ulogu, osim ako nije "ljubav" u pitanju, se postavlja pitanje Zashto se uosphte trazi slika (u vecini sluchajeva) posle 5, 10, 15 minuta ... ili u najboljem sluchaju par dana?
Don`t drink and chat!
Greenisgoodforeyes
#4: (2006-04-28 22:32)
Koliko je izgled bitan?
U mom profilu piše da je razlog zbog kojeg sam ovde ćaskanje. Blebetanje, neozbiljno i ozbiljno, pisanje o ovome i onome, unošenje i neunošenje.

Obožavam dijaloge, poliloge, asocijacije, slutnje... podudaranja, onaj trenutak u kome ti i neko sa kim se kuckate već neko vreme napišete isto, u trenu... U to treba ulagati, i mislim da to i činim. Mada se ponekad desi i bez činjenja. (Na ovom mestu ljubim neke kengure i još neke druge!!!)

Ne, nije mi važno kako izgleda osoba koja kucka meni dok sedi ispred svog abakusa. Važno je i lepo kad osetim da smo se nasmejali na nešto grohotom, da će neko da se utakne u međuprostor koji sam stvorila sopstvenom pričom. Kao završni delić u mozaiku.

Kad mi kažu "hoćeš da ti pošaljem sliku", odgovorim "šta će mi slika da bi pričala s tobom", ili "a možeš da mi pošalješ i kašiku". Ma primim ja i slike, da se zna , a opet, ponekad sam u stanju da sa nekim pričam i godinu dana, a da slike ne razmenimo.

A opet, kada sam se ovde zaljubila, bio mi je bitan fizički izgled osobe koju sam srela. Ali, bio bi mi bitan bilo gde, ljubav je ljubav svugde, na Netu, na poselu , u autobusu. U avionu do Amsterdama.

Za priču, poznanstvo, prijateljstvo nije, za ljubav jeste. Baš kao da i nismo ovdI di trenutno jesmo!
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-04-28 22:35)
Koliko je izgled bitan?
invisible_lady: Naravno da su ukusi razlichiti i da o njima ne vredi raspravljati.Ali bash zato jer je ovo vid komunikacije u kome izgled ne bi trebalo da ima neku vazniju ulogu, osim ako nije "ljubav" u pitanju, se postavlja pitanje Zashto se uosphte trazi slika (u vecini sluchajeva) posle 5, 10, 15 minuta ... ili u najboljem sluchaju par dana?

Iz mog skromnog iskustva cini mi se da sagovornici koji tako brzo traze slike obicno ne zele "pristojno" da razgovaraju
inloveinlife (female, 34)
postojanje paralelnog sveta komunikacije je veoma izazovno!
Please note: VIP members do not see advertising
SHARK69
#6: (2006-04-28 22:43)
Koliko je izgled/slika bitan/a? - mLooogo!!!
chat, chat, chat, caht, chat... & ondaK se napallimo like any_(fe)mal(e)Z, razmenimo pikČrZ... - babaseRRa with face of QuazimOOdo & rikweRRtz!

sh'a smo (u)RRadilly?! - batzilli eneRRgi.yu, snowe, zzelye, nadanya, tzilyewe & wRReme koe ne mozz' wRR@Tmo & A'wtomatski kRRetyemo mRRzimo & doTchnu/og,
& sebe, & owai Dwan site &...

prichamo, prichamo, prichamo, prichamo... u ne.com fityka or kawana
a s@mo owi bRRez slike u pRRofillu s'papiRRnatim kesama na gllawama...

...kako 'te?!

Updated 3 time(s), Last update (SHARK69) 2006-04-28 22:47

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#7: (2006-04-28 23:08)
Koliko je izgled bitan?
pa, nije bitan toliko ali definitivno pomaze
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-04-28 23:13)
Koliko je izgled bitan?
U chemu pomaze?:/
Don`t drink and chat!
mike-leo
#9: (2006-04-28 23:19)
Koliko je izgled bitan?
pomaze da se bolje osecas a ako ta osoba jos ima pricu suuuuppppeeerrr.......
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-04-28 23:24)
Koliko je izgled bitan?
A ti se osecash bolje ako osoba sa kojom kuckash izgleda dobro?
E to je fenomen koji ja ne mogu da razumem...
Mislim, shta je tu bolje ako znash da sam Ja, recimo, ribetina da padnesh u nesvest ili debela baba, ako ti odgovara moja pricha?
To malo navodi na zakljuchak da ti ipak trazish "neshto" odredjeno...oprosti ako sam previshe direktna.. --- (to mi je mana, ali nemoj nikom da kazes;P)
Don`t drink and chat!
total: 87, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis