Romance Cafe forums

All forums

Yugonostalgija  

views: 73988, replies: 1612
total: 1612, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 162
#1: (2006-05-03 12:23)
Yugonostalgija
Osećate li jugonostalgiju?

Nedostaje li vam nešto iz perioda postojanja SFRJ?

Navedite ono što vam nedostaje ali i ono zbog čega se radujete što je više nema ...

ZA i PROTIV
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#2: (2006-05-03 13:28)
Yugonostalgija
Ponekad se samo zapitam kako su mi prijatelji koje nisam chula od.......odavno
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
#3: (2006-05-03 13:55)
Yugonostalgija
Strasno sam veliki Jugonostalgicar!Nedostaje mi ....nedostaje...kako kazu j.... zemlju koja Bosne nema!
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
na zapadu
#4: (2006-05-03 15:16)
Yugonostalgija
da
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-05-03 15:54)
Yugonostalgija
[b]Iz tog perioda najviše mi nedostajem JA , mladost, bezbrižnost..... pa onda sličice "Majmun Vali", "Životinjsko carstvo", ABC čarape, klik-klak, Kalimero, Bazooka žvake, čokolada sa rižom, Ajvanho, Sandokan, Janošik, Zvezdane staze, bela košulja i teget suknja na falte, letovanje u Istri, državni praznici, pa spojimo pa ne idemo u školu jiiiipiiii, dosađivanje 1. januara uz TV program "prilozi iz drugih TV studija" pa npr. slovenci udaviše, Pepel in kri, Milo Hrnić, sav u belom.............Duško Lokin sa perikom, Ivica Šerfezi......joooj pa Majda Sepe, ploče, Milka Babović i crno-beli televizor, Sinjska alka, šverceri, komisioni, plave noge od novih farmerki, Stepin puder, neprirodno narandžast koji garantovano suši bubuljice (a bogme i kožu!),.............uf,...kakva sentimentalana baba
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2006-05-03 20:32)
Yugonostalgija
izgleda da postoji nostalgija samo za
mladim godinama, a ljudi to vezuju sa tadasnjom drzavom
arsene (male, 34)
lazem najbolje na svetu
luna

moderator
#7: (2006-05-03 22:30)
Yugonostalgija
... Nedostje mi stara YU, ona lepa druzenja, letovanja, logorske vatre, radne akcije. Od Vardara pa do Triglava

Updated 1 time(s), Last update (luna) 2006-05-03 22:31

luna (female, 32)
Gandalf
#8: (2006-05-04 01:12)
Yugonostalgija
Covek jednostavno ne moze sebi iz glave da izbrise lepe stvari...80-te su bile najbolje godine,uopste za celu planetu...nazovimo to yugonostalgijom...mladost...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
chorba
#9: (2006-05-04 01:31)
Yugonostalgija
Od Vardaaa raaaa pa do Triiglaaa vaaaa
Od Djerdapaaa pa do Jadraaa naaaaaaa...

ne nije samo zal za mladost, i nije to zal za sistemom jer sam sistem je imao hiljadu i jednu (a verovatno i vise) manjkavosti, gluposti pa cak i idiotizama. Kako kaze Emir zvani Nemanja: Bila jednom jedna zemlja... i jeste bila zemlja-bajka, a sada je samo bajka koju pricam svojoj kceri a ona ne moze da veruje.

Atlantida ili Nowhereland svejedno, generacije koje su zivele u njoj i udisale punim plucima miris slobode znaju o cemu pricam. Ne slobode uske, politicke, takozvane slobode dela i govora kojima se zamagljuju prave i jedine vredne slobode, slobode odlucivanja.

Vi danas deco mozete da lajete na zvezde i da radite sto god vam volja sve dok vas ne uhvate (a i onda lagano mozete da podmitite lokalnog drota ili sudiju) jer zivite u toliko obecavanoj "slobodi".

Mi to nismo mogli, a vec samo vaspitanje nam nije dozvoljavalo da prelazimo ulicu na crveno ili mimo prelaza (sem kad bas jakooo zurimo, a i ondaK pognute glave i trceci), ali smo visoko uzdignute glave setkali po Becu i placali dinarima, imali smo najveci megamarket na svetu, ceo jedan grad, Trst mislim da se zvase, umeli smo skoknuti u Budimpestu na veceru ili u London po nove zvucnike i cevna pojacala (jer ih u ovom komunistickom mraku nije bilo hahah, bar ne onih po 12.000 funti)... Smejali smo se sirotinji (sto priznajem nije bilo lepo) koja letuje u Grckoj bljak i Turskoj bljak bljak, na CG primorje su isli samo oni koji su se zajebali pa tamo izgradili vikendice bez razmisljanja sta ce im uopste...

i da zavrsim stih:
...kao niska sjajnog djer da naaaa
uvek si mi draga bila domovino moja mila
Jugoooooo slavijooooo....

jedina i neponovljiva!
chorba is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#10: (2006-05-04 04:01)
Yugonostalgija
e ovo sam cekao[temu] ali javljam se sutra
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
total: 1612, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 162
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis