Romance Cafe forums

All forums

Kako vidimo jedni druge  

views: 41968, replies: 739
total: 739, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 74
#1: (2006-05-03 13:35)
Kako vidimo jedni druge
Da li mozete "opisati" nekoga sa chata ili foruma koga nikada niste upoznali?
Shta je to shto vam pomazze da skLopite "sliku" o nekome?
Na shta najvishe obratite paznju?
I da li uopshte mislite da Mozete formirati ioLE realisticHNu sliku nechijeg karaktera, putem ove vrste Komunikacije?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
lav u srcu
#2: (2006-05-03 14:03)
Kako vidimo jedni druge
Bravo,super tema,jos da svi koji pisu budu iskreni!
Inace,mislim da mogu opisati nekoga koga ne poznajem i da mi pri tome pomaze stil pisanja,odabir rechi,teme,mashta,emocije itd.
A da li je slika realisticna,pa nekada nije vazno da bas budem uveren da je slika impresionizam,moze biti i nadrealizam,ali ako uzivam u slici,meni je lepa i zanimljiva!
Zadrzavam pravo da opisem nekoga odavde
neku Izmisljenu,sarmantnu,nevidljivu,britku,realisticnu
ali polako,da se tema razbukti.

Updated 2 time(s), Last update (lav u srcu) 2006-05-03 14:15

lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
#3: (2006-05-03 21:58)
Kako vidimo jedni druge
To Lave!
Slazem se da moze neko da se dozivi na odredjen nachin, tvojim gore pomenutim faktorima.E sad, koliko nashe dozivaljavanje nekOga ima ili nema veze sa tom osobom u real, zavisi iskljucivo od iskrenosti te osobe.Koliko nam neko dozvoli, toliko cemo ga upoznati na pravi nachin.
Ja recimo Inkognito_Ja dozivljavam kao jednu divNu, nasmejanu, ponekad depresivnu, ili vishe tuznu osobu, ali svakako sa ogrOmnim osmeHom i dooshom.
Takodje Al_BundY - ja dozivljavam kao retko inteligentnog mushkarca koji stoji obema Nogama na zemLji i kucKa "Uvek" obema rookama. NeoptereceN, neiSKompleksiran, siGuran u sebe i tako sebe i nudi - bash onaKvim kakav je.Nema lazi, nema prevare.OgroMno poshtovanje ima sa MOje strane.
Ostale cu josh Malo "osecati" dok ne Budem sigurna u sopstveno dozivljavanje istih

KIp SMajLing VajL ju TajPIng
Don`t drink and chat!
na zapadu
#4: (2006-05-03 22:46)
Kako vidimo jedni druge
ne zamishljam.kada dodje to takvih misli,hocu da vidim,tachka
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-05-03 23:24)
Kako vidimo jedni druge
Ne radi se o zamisljanju izgleda....vec o dozivljavanju nekoga kroz prichu....
Don`t drink and chat!
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf
#6: (2006-05-03 23:33)
Kako vidimo jedni druge
Ljude koje sam upoznao su bas onakvi kakve sam zamisljao...kako pisu i komuniciraju,takvi su i u prirodi...ovim putem ih sve pozdravljam...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
chorba
#7: (2006-05-04 01:12)
Kako vidimo jedni druge
Haj(d') da probam sa autorom teme.
Hasan seckati:

Invisible Lady - sam nick je pazljivo izabran, sto govori da puno paznje posvecuje detaljima tipa donji ves, cvece. oblik case i boja vina (ili stolnjaka).

Govori polako sve dok se ne uzbudi, a onda pocne da siri zenice, gestikulira nesvesno (i to nikad nece priznati haha) i trazi od sagovornika potvrdno kimanje glavom ili bar treptaj kao odobravanje, bez stvarne zelje da je to odobravanje iskreno. Nakon toga kaje se zbog nedovoljnje uzdrzanosti i obecava sebi da vise nikad nece tako...

O sexu voli da masta, a u sexu voli da prica (mnogo bolja varijanta nego da je obrnuto).

Nikad se ne predaje u potpunosti jer nikad se i nije predala do kraja (po sopstvenom misljenju) pa i ne zna ustvari gde je taj kraj i da li se mozda ipak uveeek predala do kraja kad je pomislila da je to ono pravo (misleci da do kraja ima jos ihaaaj.

Ukratko, divan lik za organizovanje sindikalnog protesta u dvoje u smislu blokade nekog sporednog planinskog puta sa pogledom na hotel (da se ne ometa preterano magistralni saobracaj).

Ogranicavajuci faktor je duzina tog protesta jer ona (kao ni ja uostalom) nismo pristalice dugih veza (na sindikalnoj bazi)

Vruce? Toplo?? Mlakooo??? Aaaaaa????
chorba is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-05-04 08:11)
Kako vidimo jedni druge

Da kazem samo mlako ilI da Ukazem Na delove koji su Mlaki?
Don`t drink and chat!
lav u srcu
#9: (2006-05-04 13:55)
Kako vidimo jedni druge
Da oprobam srecu,intuiciju ponovo
ali sada ovako,na primer,na primer chorba.Jer mi deluje kao mogucnost da dozivim fijasko ili uspeh,a i musko je pa cu biti neutralan,kao Svajcarska u ratovima.
Dakle,chorba.Rekao bih da je iznad svega covek od detalja,esteta,normalno.Ono u smislu kravata se slaze sa kosuljom,obavezno.Kais i cipele,bez svake sumnje su upareni,ali i dusa i telo su upareni.Samo sa kim,eh,sad?
Dobrog nastupa,uredan,osim u emocijama,one su haoticne,jake,zestoke,ma skoro nepredvidive(rekao bih da cak i njega samoga nekada iznenade).Opusten ali snazan lik,mozda nedovoljno uporan,ali poslovno koncizan,jasan i temeljit.Sav od sitnica ali sa sirokougaonim kadrom,kada treba,kada mora,kada se odlucije.Mistican,ali voli da se zna ono sto treba da se zna,a jos vise voli da se naslucuje.Tu je velemajstor,rekao bih.Da li sam bar blizu i da,dobra ti igra, nevidljiva!
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-05-04 14:16)
Kako vidimo jedni druge
Trudim se da ne pravim slike ... već samo izgradim svoj stav na osnovu onoga ŠTA i KAKO piše ...

Kad osobu lično susretnem, onda tek mogu da je vizuelizujem i izgradim kompletnu sliku lagano upoznavajući je ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 739, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 74
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis