Apsolutno me ne interesuje kako me drugi vide. Nisam doshao ovde da ikom titram yaya niti da meni neko to radi isto.
Sve shto imam kazzem na forumu i tako i mislim. Leshinarenja po inboksima, a kojih ima koliko volish, me ne interesuju. Ne postoji niko ko mozze da iz inboxa izvuche da sam rekao jedno, a na forumu drugo, ili suprotno. To je pitanje stava, a njega ovde u malom broju vidim.
Sa polovinom ne bih ni pitje popio. Sa polovinom od preostale polovine ne bih imao tri rechi da prozborim. Sa polovinom od polovinine polovine razmenim po koju na forumu ... i tako redom , do onog broja koji meni odgovara....
Odabrao sam sa kim tju se upoznati , sesti , ko tje mi u kutju utji, kod koga tju uvek dobrodoshao biti... sve je stvar lichnog izbora ....
Muka mi je od posmatracha. One vrste koja se ne mehsa, ali poput klasichnih poselusha i Frau Gabrijela, preplavljuje inboxe ``svojim mishljenjem`` ...
Jezzim se iznenadnih izliva prisnosti, zainteresovanosti, druzzeljubivosti, naklonosti etc. Od takvih bezzim k`o djavo od krsta. Takvi te spotaknu i ostave na prvoj zzeshtjoj krivini.
Ne umem da pretjutim, a trebao bih znati ponekad i to.
Bolje da stanem sada, jer... kako zaista vidimo jedni druge je sve samo ne pravo vidjenje.
Ovoga puta lepota nije u oku posmatracha, lepota je sasvim negde drugde , skrivena u svesnoj nameri da nekog prihvatish takvog kakav on jeste, sa svim svojim vrlinama i manama, a ipak dovoljno lep i dovoljno dobar da mozze da ukrasi baj jedan maleni deo tvoga postojanja....