Romance Cafe forums

All forums

Kako vidimo jedni druge  

views: 41971, replies: 739
total: 739, displayed: 10, page: first page previous page ... 60 61 62 63 64 65 66 67  68  69 ... next page last page of 74
Post #1, page: 1
#1: 2006-05-03 13:35
Kako vidimo jedni druge
Da li mozete "opisati" nekoga sa chata ili foruma koga nikada niste upoznali?
Shta je to shto vam pomazze da skLopite "sliku" o nekome?
Na shta najvishe obratite paznju?
I da li uopshte mislite da Mozete formirati ioLE realisticHNu sliku nechijeg karaktera, putem ove vrste Komunikacije?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
page: 68
ceca1978
#671: (2008-05-27 23:25)
Kako vidimo jedni druge
Čega to (ni)si željan?
aNgine????

B-E-N-Z-I-N.... kako čudan način da se napiše reč voda....

Šala... sorry, al ne odoleh...
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Nebojsa044
#672: (2008-05-27 23:33)
Kako vidimo jedni druge
Ništa,ništa... željan sam hvala Bogu,ali ne toliko koliko bi neko pomislio...

Željni su i Bojovićevi majmuni,pa sumnjam da su i ljubiteljke zoosex-a provaljivale u kaveze kako bi ih iskoristile i nanele što fizičku,što duševnu patnju...
Nebojsa044 is no longer member of Romance Cafe
#673: (2008-05-27 23:35)
Kako vidimo jedni druge
Nebojsa044:I dalje si ubeđena da se reklamiram da bih nešto obljubljivao ?

M'Jock, samo umem very dobro da tumacim reklame.

Ovo je pre antipropaganda... ili budi to što jesi...

AhaM.
NemO samo slucajno da se zeznes pa budes ono sto neces da budes, ali jesi - ovo ti dodje demagoski demanti antipropagande!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2008-05-27 23:37

triViALna (female, 32)
Nebojsa044
#674: (2008-05-27 23:39)
Kako vidimo jedni druge
Al' me 'araš i varaš ... tako da ću se potruditi da ti napravim kućni video Klip , pa bar da vidiš šta je reklama

Sledi i ti moj primer,pa ti neću zameriti što si to što jesi i šta si htela da drugi vide time...

A za klip se šalim... nemam druga posla...

Updated 1 time(s), Last update (Nebojsa044) 2008-05-27 23:44

fer

#675: (2008-05-28 13:39)
Kako vidimo jedni druge
Iste (ili slichne) mete ... ... ista (ili slichna) rastojanja
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
Nebojsa044
#676: (2008-05-28 14:09)
Kako vidimo jedni druge
brko jes' to ti... ne zijaj tol'ko ionako su usta puna ili bar ja tako vidim... Mico vide li ti ovo ?
Vronsky

VIP
#677: (2008-05-28 14:42)
Kako vidimo jedni druge
Bruka ...
Sad videh ...
Ne cestitah coeku ...
Nebojsa, nek ti je cedo zivo i zdravo !
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Nebojsa044
#678: (2008-05-28 14:51)
Kako vidimo jedni druge
Hvala kolega,ali dovoljno što si pomislio,a ja znam ko šta pomisli,jer kao vidovit sam,tako su me definisali,em doktori,em horoskop... ako su doktori psihijatri onda sam i ja pacijent... reče Kaniđa,a reče neki dan i Maradona... čekam kad će Kusturica da prizna samo...

Ne volim ja ta čestitanja,kurtoaznost i sl.,omanuo sam negde,bežao baš sa tih časova,a moram priznati da prija svačija pažnja,pa opet hvala kolega,naročito što si ti u pitanju,a znaš da cenim tvoj rad i delo ili možeš da osetiš bar između redova...

Eto sad se izreče i kako te vidim,valjda što G-din RC saliva stravu,pa deluje i na mene...
#679: (2008-05-29 09:26)
Kako vidimo jedni druge
Apsolutno me ne interesuje kako me drugi vide. Nisam doshao ovde da ikom titram yaya niti da meni neko to radi isto.

Sve shto imam kazzem na forumu i tako i mislim. Leshinarenja po inboksima, a kojih ima koliko volish, me ne interesuju. Ne postoji niko ko mozze da iz inboxa izvuche da sam rekao jedno, a na forumu drugo, ili suprotno. To je pitanje stava, a njega ovde u malom broju vidim.

Sa polovinom ne bih ni pitje popio. Sa polovinom od preostale polovine ne bih imao tri rechi da prozborim. Sa polovinom od polovinine polovine razmenim po koju na forumu ... i tako redom , do onog broja koji meni odgovara....

Odabrao sam sa kim tju se upoznati , sesti , ko tje mi u kutju utji, kod koga tju uvek dobrodoshao biti... sve je stvar lichnog izbora ....

Muka mi je od posmatracha. One vrste koja se ne mehsa, ali poput klasichnih poselusha i Frau Gabrijela, preplavljuje inboxe ``svojim mishljenjem`` ...

Jezzim se iznenadnih izliva prisnosti, zainteresovanosti, druzzeljubivosti, naklonosti etc. Od takvih bezzim k`o djavo od krsta. Takvi te spotaknu i ostave na prvoj zzeshtjoj krivini.

Ne umem da pretjutim, a trebao bih znati ponekad i to.

Bolje da stanem sada, jer... kako zaista vidimo jedni druge je sve samo ne pravo vidjenje.

Ovoga puta lepota nije u oku posmatracha, lepota je sasvim negde drugde , skrivena u svesnoj nameri da nekog prihvatish takvog kakav on jeste, sa svim svojim vrlinama i manama, a ipak dovoljno lep i dovoljno dobar da mozze da ukrasi baj jedan maleni deo tvoga postojanja....

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#680: (2008-05-29 09:44)
Kako vidimo jedni druge
"Ovoga puta lepota nije u oku posmatracha, lepota je sasvim negde drugde , skrivena u svesnoj nameri da nekog prihvatish takvog kakav on jeste, sa svim svojim vrlinama i manama, a ipak dovoljno lep i dovoljno dobar da mozze da ukrasi baj jedan maleni deo tvoga postojanja...."

ovo je i moja misao...samo ti si je pretocio u reci
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
total: 739, displayed: 10, page: first page previous page ... 60 61 62 63 64 65 66 67  68  69 ... next page last page of 74
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis