Romance Cafe forums

All forums

Kako vidimo jedni druge  

views: 41969, replies: 739
total: 739, displayed: 10, page: first page previous page ... 63 64 65 66 67 68 69 70  71  72 ... next page last page of 74
Post #1, page: 1
#1: 2006-05-03 13:35
Kako vidimo jedni druge
Da li mozete "opisati" nekoga sa chata ili foruma koga nikada niste upoznali?
Shta je to shto vam pomazze da skLopite "sliku" o nekome?
Na shta najvishe obratite paznju?
I da li uopshte mislite da Mozete formirati ioLE realisticHNu sliku nechijeg karaktera, putem ove vrste Komunikacije?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
page: 71
#701: (2008-06-17 16:01)
Kako vidimo jedni druge
Ma dzaba sto gazda vidi kada ne vidi on bre , nemo se RasPLacem
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#702: (2008-06-17 16:02)
Kako vidimo jedni druge
Hm, vrlo teshko mogu stvoriti realnu sliku o nekome samo na osnovu ''ovog ovde'', ali, svakako, ''neku sliku'', mogu.
Mozhda, na osnovu onog shto pishe, na osnovu fotografija koje postavlja (ne mislim na avatara, mada i na osnovu toga neshto mozhe da se zakljuchi). Onda, na osnovu toga kako ulazi u komunikaciju sa drugim chlanovima. I, kao i obichno, najpre se iskristalishu ekstremi. To su oni koji su zaratili sa svima, sem sa sobom & predosbljem, i oni koji su sa svima ''na keeez''.
Ali, eto, iskreno, ne mogu da stvorim pravu sliku. Potrebno mi je vishe chinjenica koje bih ubacila u analizu, potom sintezu, i tako dalje...

Ne kazhem da ne mogu da stvorim, donekle, sliku o nekome ako sa tom osobom vodim privatnu prepisku, razmenjujem mailove ili razgovaramo telefenom, recimo. Onda, naravno, mozhe neka mentalna ''slika'' da se stvori. Ali, ni tada ne tvrdim da ce biti ''prava''.

Ma, ljudi su chudni.

P.S.

Napominjem da postoji osoba sa kojom komuniciram oko 4 godine (mislim da ima toliko, ako ne i vishe) a nikada se nismo videli. Chak ni fotku nisam videla.
Mislim da tu osobu poznajem.

Updated 1 time(s), Last update (MilenicaM) 2008-06-17 16:06

MilenicaM (female, 28)
negde...
#703: (2008-06-17 16:09)
Kako vidimo jedni druge
blagis se tebi
ja ni sebe ne poznajem ...a ne ljude ovde
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#704: (2008-06-17 16:23)
Kako vidimo jedni druge
On nije ''odavde''. ''Upoznali'' smo se na drugom chatu. (Da, znam i njegov glas.) I rekoh, mislim da ga poznajem. Shto ne mora da bude istina.
MilenicaM (female, 28)
negde...
Gandalf

VIP
#705: (2008-06-17 22:27)
Kako vidimo jedni druge
MilenicaM: Hm, vrlo teshko mogu stvoriti realnu sliku o nekome samo na osnovu ''ovog ovde'', ali, svakako, ''neku sliku'', mogu.
Mozhda, na osnovu onog shto pishe, na osnovu fotografija koje postavlja (ne mislim na avatara, mada i na osnovu toga neshto mozhe da se zakljuchi). Onda, na osnovu toga kako ulazi u komunikaciju sa drugim chlanovima. I, kao i obichno, najpre se iskristalishu ekstremi. To su oni koji su zaratili sa svima, sem sa sobom & predosbljem, i oni koji su sa svima ''na keeez''.
Ali, eto, iskreno, ne mogu da stvorim pravu sliku. Potrebno mi je vishe chinjenica koje bih ubacila u analizu, potom sintezu, i tako dalje...

Ne kazhem da ne mogu da stvorim, donekle, sliku o nekome ako sa tom osobom vodim privatnu prepisku, razmenjujem mailove ili razgovaramo telefenom, recimo. Onda, naravno, mozhe neka mentalna ''slika'' da se stvori. Ali, ni tada ne tvrdim da ce biti ''prava''.

Ma, ljudi su chudni.

P.S.

Napominjem da postoji osoba sa kojom komuniciram oko 4 godine (mislim da ima toliko, ako ne i vishe) a nikada se nismo videli. Chak ni fotku nisam videla.
Mislim da tu osobu poznajem.

...za realnu sliku("na osnovu ovoga ovde"),treba iskustva...ne brini...vreme radi za tebe...
...btw...kada sam vec poceo da pisem na ovoj temi...90% ljudi,kakvi su ovde,takvi su i u real life...e sada...ove nove ili one koje ne poznajem...uvek testiram...mala provokacija...i kada odgovore...sve ti je jasno...
...ovi novi zenski nikovi...blago receno...katastrofa...
...ps...i ovo je provokacija...cekam...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Please note: VIP members do not see advertising
fer

#706: (2008-06-19 10:40)
Kako vidimo jedni druge
Dozvoljavam (i sebi i drugima) da se (i) prvi, drugi, treci ... stoti utisak - promeni.
Ako mora.

I na bolje ... i na gore !
( i na dole)

#707: (2008-06-19 12:03)
Kako vidimo jedni druge
Nekad sam video,
sada mi se izgubile moci ili imam dioptriju.
Rezultat je svakako isti, vise ne vidim
lav u srcu (male, 50)
laf u dusi...samo i jedino zbog tebe...ali ti to vec znas...
#708: (2008-06-19 12:05)
Kako vidimo jedni druge
...a mozda ni tada, nekad, nisam video
lav u srcu (male, 50)
NeronChe
#709: (2008-06-19 12:06)
Kako vidimo jedni druge
A možda je bolje ne videti nikoga i ništa... zdravije je sigurno...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#710: (2008-06-19 12:11)
Kako vidimo jedni druge
...mozda je zdravije, ali je onako izazovnije
lav u srcu (male, 50)
total: 739, displayed: 10, page: first page previous page ... 63 64 65 66 67 68 69 70  71  72 ... next page last page of 74
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis