Hm, vrlo teshko mogu stvoriti realnu sliku o nekome samo na osnovu ''ovog ovde'', ali, svakako, ''neku sliku'', mogu.
Mozhda, na osnovu onog shto pishe, na osnovu fotografija koje postavlja (ne mislim na avatara, mada i na osnovu toga neshto mozhe da se zakljuchi). Onda, na osnovu toga kako ulazi u komunikaciju sa drugim chlanovima. I, kao i obichno, najpre se iskristalishu ekstremi.

To su oni koji su zaratili sa svima, sem sa sobom & predosbljem, i oni koji su sa svima ''na keeez''.
Ali, eto, iskreno, ne mogu da stvorim pravu sliku. Potrebno mi je vishe chinjenica koje bih ubacila u analizu, potom sintezu, i tako dalje...
Ne kazhem da ne mogu da stvorim, donekle, sliku o nekome ako sa tom osobom vodim privatnu prepisku, razmenjujem mailove ili razgovaramo telefenom, recimo. Onda, naravno, mozhe neka mentalna ''slika'' da se stvori. Ali, ni tada ne tvrdim da ce biti ''prava''.
Ma, ljudi su chudni.
P.S.
Napominjem da postoji osoba sa kojom komuniciram oko 4 godine (mislim da ima toliko, ako ne i vishe) a nikada se nismo videli. Chak ni fotku nisam videla.
Mislim da tu osobu poznajem.