Romance Cafe forums

All forums

Kada muškarac treba da bude grub/nježan?  

views: 8076, replies: 86
total: 86, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-05-19 12:31
dali su to samo zene njezne...ili ...?
PROLECE-I TI is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2006-05-26 00:36)
KAD MUŠKARAC TREBA DA JE GRUB/NEŽAN?

To mora sam da oseti ... rekla bih da sve zavisi od inspiracije tj. žene ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
BUKOWSKY
#12: (2006-06-12 17:15)
...shta je to njezhno?...ne skidam kaubojke i mamuze...djiha...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
kokolo
#13: (2006-06-12 17:24)

...svugde mu je bolje neg`u gacama
kokolo is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#14: (2006-06-12 20:32)
nikad njezan vec samo nezan
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#15: (2006-06-13 02:05)
zavisi od osobe sa kojom je i koliko je poznaje.bio sam u prilici da vidim kako jedan moj prijatelj maltretira svoju devojku i to javno a ona je i dalje bila sa njim,meni je bilo neprijatno i glupo to ponasanje al svako se veseli na svoj nacin. grubost i neznost sve zavisi od situacije-pravilo je da ne postoje pravila
tosko (male, 41)
zivot je more,a ja sam panonski mornar
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-06-13 08:13)
Ne vidim poentu grubosti u odnosu dvoje odraslih ljudi. Iskreno, ne verujem da bilo ko zaista u tome uziva (ne pricam o sexu, to je drugi padez, male 'grubosti' mogu da prijaju - pitanje afiniteta). Izuzetaka ima, no mislim da bi to trebalo leciti. Ima osoba koje grubost bolje trpe ili su voljne da trpe ali verujem da kad-tad odnos baziran na takvoj manipulaciji zavrsava manjom ili vecom katastrofom.
Ako je grubost jedini nacin za postici nesto, tuzno je to postignuce - mislim da su to komleksi na delu.
aurora borealis (female, 30)
"Ljubav je privilegija hrabrih" - Sartr
Greenisgoodforeyes
#17: (2006-06-13 09:03)
Usko primenjeno, na Romans.
Stavka u profilu - odnos prema grubosti. Nisam jos videla da je neko napisao da je voli. Mozda ima i toga, samo je promaklo mojoj dioptriji. Ono sto joj nije promaklo jeste "nemam stav" u odgovorima ne tako malog broja clanova (ne samo muskih).

Meni tu nista nije jasno. Ne razumem!

Updated 1 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-06-13 09:05

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
lav u srcu
#18: (2006-06-13 12:24)
Ti si odvetj gruba,pa ne razumes ta filigranska osecanja

A jos vaznije je,da je osnovno pitanje da li su i muskarci nezni,bar sam ja tako shvatio PROLECE-I TI,koja je postavila temu.Voleo bih je ponovo cuti na tu,sopstvenu temu.Ali recimo da mislim da je neznost univerzalna, najlepsa kategorija u ljudskoj lepezi ponasanja

Updated 2 time(s), Last update (lav u srcu) 2006-06-13 12:32

lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
#19: (2006-06-13 13:17)
KAD MUSKARAC TREBA DA JE GRUB?
Paaaa........muškarac treba da bude jako grub ako nas napadnu npr. neki huligani (ako u sitne sate šetamo gradom, za čim ginem) ili, ako šetamo netaknutom prirodom, neka divlja, neistrebljena zver. Pored gruboće mora da bude i srčan, i sposoban bar sebe da brani da ne bi morala ja da se rastržem na dve strane

Gruboća je cenjena i kod peglanja. Nema sa peglom da se "milki". Dok ne pritisne i dok "pegla" na pantalonama ne bude "da se posečeš" nije muško.

Tresenje tepiha...UH! Treba li da obrazlažem?! Mlati sa onim kloferom, ubi boga u tepihu.....mokar ko moča, a svaki mišić se ocrtava na ledjima,....odma' se setim Spartaka...jaaaaOO
......

.......
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
lav u srcu
#20: (2006-06-13 13:31)
I ti si odvec gruba,sa tim pantalonama,da se poseces
a o onom praheru i da ne govorim,mada mu to dodje kao spoj snage i korisnog.Dobro,ti si pragmaticna i ogrubela,a da nisi zaboravila "famozno" usisavanje.Za jednu tako spremnu zenu,veliki kiks,pa stvaljanje kupusa,grubo i energicno.Od tebe sam ocekivao listu muskih grubosti,a ne par ad hoc predloga.Danas si totalno nespremna,sta ti je?
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
total: 86, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis