Romance Cafe forums

All forums

Shetalicu satu zadrzzavam  

views: 3656, replies: 36
total: 36, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-07 21:13
Shetalicu satu zadrzzavam...
Selidbe su mi vec poodavno preshle u naviku. Shto podstanarskim zzivotom diktirane, shto izabrane izmedju mirenja i nemirenja sa jednolichnim danima, shto iz nehata. A selim se, rado il' nerado, prenoseci celu sebe il' samo delice u nova okruzzenja, u nova ochekivanja, u mogucnosti, medj' druge neke ljude...

I nosim knjige. I saksije sa cvecem. I osmeh na usnama. I poverenje u ljude duboko pod rebrima. I slike. Mnogo slika. Kao poslednji bedem u tvrdjavi shto je oko svojih snova gradim. Najjachi bedem o koji se oslonim il' na koji sednem da odmorim, kad mi druge bedeme porushe. Pa se vrate oni dani, stane vreme, u onu se radost sve opet premetne...

A kad vama dodje da zaustavite sate, da Boga zamolite za josh jedan krug... Sedite li i vi kao ja na podu, listajuci albume ili...?
cile011 (female, 44)
page: 4
#31: (2008-09-20 10:55)
@ D

Ne, ne bih da vratim junost i nestasne shishke, duran duran trzaj iz ramena i vozdovacke batine ...
Bilo bi lepo kada bih, makar i na trenutak, uspeo da udjem u pocepane patike i prvog Fred Perija, slatko se nasmejem i zatvorenih ociju skocim u more, zaplivam, okrenem se na ledja rasirenih ruku i udahnem miris neobuzdane mladosti koja spokoj dusi nosi ...

i da namestis frizuru
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#32: (2008-09-20 11:10)

Gale, legendo juga ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#33: (2008-09-20 11:13)
i istoka tamo gde ima dobra jagnjetina

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
Please note: VIP members do not see advertising
#34: (2008-09-21 14:50)
#26: (22.10.2007. 08:00)

bozze, kakav je to bio dan ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#35: (2008-09-22 20:13)
... Ne dam da me kochi, pushtam je da ide... Mora da izvrti sve one zapisane krugove, zna se... koliko, na koliko... Kad odbrojava, & sve to u pravilnom hodu, nekom chudnom, ustaljenom ritmu...

Dishem, prodisala sam... Odavno sam nauchila da ronim na udah... Udahnem, spustim se, gledam sharenilo, uzhivam u tishini... Spokojno se vratim nazad & zadovoljno izdahnem... do novog udaha...

Nije uvek isti udah... Nekad je plitak, onako siromashan, pa ponekad zaboli... Zna biti i propracen nekim stegama koji ti zaustavljaju ono shto ti mozak ishte... E to je mene stiskalo... Ishte mi se... da...

U vecini sluchajeva on je dubok, pravilan & chist... k`o suza...
& prija, i to je zhivot... Taj udah, sa njihovim pogledima chist, rechima dubok... Samim sobom pravilan... tako nekako prija...
& iskren...
& trenutku svojstven...
& neotudjivo Moj!

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#36: (2009-07-03 13:53)
A kad vama dodje da zaustavite sate

....ne dolazi mi...sve što raste i treba da raste ....
ca blues (male, 37)
total: 36, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.