Ti si meka, skrooooz, oni što misle drugačije pojma nemaju
Ja mislim da sam ja toliko njanjava da i ne može da bude neke bitne razlike. Osim što se palim i skačem na nepravdu ko nezdrava. A i to je isto, samo što to nije njanjavo. Da li sam ista... ne znam, mislim da jesam slična jer reči za mene jesu dela. Možda sam ponekad oštrija ovdI, kao što si ti mekša

A kako je ono govorila Blue Fenix? "Pišem kako dišem?"
Da, ima jedna bitna razlika. MLogo sam "brbljivija" na netu. Neko mi je skoro rekao, pošto me je upoznao, da mu je neobična brzina kojom reagujem ovdI i sporost kojom u prirodi reči u rečenice nižem. I kako glasove gustiram. Govorio o disproporciji. A ja jesam lenština, jesam hedonista-etičar jebeni, možda lenjost ima sa tim veze.
Mislim da sam slična. Ali, opet, na tvojoj temi bi o nama trebalo da pišu i oni koji su nas upoznali van ovog medija gde se kucka, masti tastatura, piše i briše.
ANEKS, BRE! I mislim da nas, češće nego što bismo to hteli da priznamo, vide onako kako bismo hteli da nas vide. Mislim da i toga ima... i ego i superega i tako toga... Pa oblikujemo sliku svoju u očima drugih... I ima svega... I muljam opet... iiiiiiiii.....
JOŠ JEDAN ANEKS: I kako, bre, moje oči pitaš kakva sam u očima drugih!!!!