Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 23107, replies: 467
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 47
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 37
Partybrejker
#361: (2008-02-15 17:57)
u ocima drugih vi ste?
... e o tome ti pricham

btw, Fer ti je sooPfer

...
a ono, kako vas drugi vide, ovde najCheshtje zavisi od opanjkavanja... npr., u poslednjih nekoliko godina slabo komuniciram na Inbox, sem sa ljudima koje lichno poznajem... takvim zanemarivanjem drushtvenih (sajtovskih) aktivnosti omogucim olajavanja, jer su neki drugi aktivni u zakulisnim radnjama... tako npr., nichim izazvana Nena se nadje pozvana da mi se na inbox obrati najogavnijim rechnikom... ne mogu da nadjem drugog objashnjenja sem da ju je neko nadrukao... dok ona ukapira o Chemu se radi, i da bi joj bolje bilo da se nije u`watila s`bolidima u kolo, do tada sam je vec klasifikovao... nepovratno... jer, eto - i to je posledica pozitivne selekcije ... ili npr. Ferlajt ( odranije poznat ez BukBuk)... shta je njemu trebalo da krene djonom, to verovatno samo on zna... nikada ranije nio bio aktivan na forumu, da bi sada odjednom krenuo u krstashki pohod protiv sajtovskog establishmenta, ili onoga za shta on misli da je establishment)... termin "sada" se odnosi na "od pojave nika, pa do danas"... ili, josh jedan primer - nekada popularna Trivka se nadje uvredjena shto je trecem licu izbrisan post, pa nadje za shodno da demonstrira iako poima nema o Chemu se radilo... ili, bar je mislila da zna o Chemu se radi, ali naravno dobivshi opet uputstva na inbox... to je takvima dovoljno da se "pokrenu" na pravednu stvar, i da ZAHTEVAJU objashnjenja... hehe, jadne li zablude ...

...
i nekako volim shto se na vreme pokazhe ko je ko, ko je sklon tripovima i podmetanjima, ko ima zlu misao, a ko je nekarakter... kao shto rekoh, pozitivna selekcija ruleZ

...
i naravno, efekti i jesu da u prosejavanju malo ostane, a mnogo otpadne ... shto je i bilo za oChekivati ))))...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
fer

#362: (2008-02-15 18:15)
u ocima drugih vi ste?

I gledaj sada čudo ...
priviđa mi se da neko već liže olovku i sitno piše :
" šta je bre ovo ... njih dvoje troje pišu li pišu ... a mi "jadnici" ne pišemo .... ..."
Počeše neki da mi broje postove - ko zalogaje ...
Ko da nisam ravnopravna u pisanju ( zanemarimo goomicu - ona je za brisanje )

Pišem i pisaću onoliko koliko je meni volja ...
a znam i mnogo ne talasam ...da i nad "popom" ima "pop"...
pa i moji biseri završe sa njima srodnim sveukupnim na "đubrištu".
Molim lepo,
goomica će jednom i preći u neke druge ruke
ALI MI PLAJVAZ NIKO NIKADA (pa ni tada) NEĆE I NE MOŽE OTETI !!!

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#363: (2008-02-16 11:35)
u ocima drugih vi ste?
...

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
fer

#364: (2008-02-16 14:58)
u ocima drugih vi ste?

... ... ... ... ... ... ... a najčešće ...

Updated 1 time(s), Last update (fer) 2008-02-16 15:00

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
mirkic
#365: (2008-02-16 17:06)
u ocima drugih vi ste?
Partybrejker: ... vidish dechko, svakim danom sve vishe govorish o sebi ... dakle, nisi ti tako obichna seljachina

qd ovo propustih

daKle dechko je stvarno neobichna...pardon neobichan
mirkic is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#366: (2008-02-16 18:25)
u ocima drugih vi ste?
fer:
... ... ... ... ... ... ... a najčešće ...

i214.photobucket.com/albums/cc131/ferlajt/image039.jpg
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
Partybrejker
#367: (2008-02-16 18:25)
u ocima drugih vi ste?
mirkic:
Partybrejker: ... vidish dechko, svakim danom sve vishe govorish o sebi ... dakle, nisi ti tako obichna seljachina

qd ovo propustih

daKle dechko je stvarno neobichna...pardon neobichan

Updated 1 time(s), Last update (Partybrejker) 2008-02-16 18:26

Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#368: (2008-02-16 22:45)
u ocima drugih vi ste?
nichim izazvana Nena se nadje pozvana da mi se na inbox obrati najogavnijim rechnikom... ne mogu da nadjem drugog objashnjenja sem da ju je neko nadrukao... dok ona ukapira o Chemu se radi, i da bi joj bolje bilo da se nije u`watila s`bolidima u kolo, do tada sam je vec klasifikovao... nepovratno...

kako mi ovo promace juce ..a da stavimo ovde moju i tvoju poruku na in box pa da vidimo recnik?
naglasila bih samo da je to bilo pre nego sto sam uopste imala pojma da si ti zasticenja vrsta ovde...i naivno misleci da nisi stigao da procitas post ja ti poslala na in box .... ne bih da iznosim svoje misljenje o tvojim obozavateljima zato sto sam duboko ubedjenja da istina nije samo jedna, da je razlicitost bitna, da svi imaju pravo na svoje misljenje ma koliko to nekom delovalo glupo, smesno ili pogresno....i da nije ok (fer,cool,lepo, kulturno,humano itd.)svima soliti pamet,vredjati i ponizavati..a za klasifikaciju ti zahvaljujem al prezivecu vec nekako

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#369: (2008-02-16 23:17)
u ocima drugih vi ste?

...sve je to propaganda

(otvoritju novu temu zbog ove krilatice)

...neGro..mene muchi jedno pitanje dragi moji i drage moje...da li uvazzeni kolega black raven razgovara sa televizijom?

Ovo nije stvarno...???RC nije stvaran...???
..moram priznati da sam zatechena...
now..I must fly

Updated 1 time(s), Last update (Snasha sa salasha) 2008-02-16 23:21

Snasha sa salasha (female, 31)
Menjam se da bih ostala ista :D
samsasvimsam
#370: (2008-02-16 23:18)
u ocima drugih vi ste?
uh bre pa tek m idanas ulazio u profil.moram da proverim da li je na ignore da ne dobijem nesto na inbox
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 29 30 31 32 33 34 35 36  37  38 ... next page last page of 47
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis