..a da stavimo ovde moju i tvoju poruku na in box pa da vidimo recnik?
.... ne bih da iznosim svoje misljenje o tvojim obozavateljima zato sto sam duboko ubedjenja da istina nije samo jedna, da je razlicitost bitna, da svi imaju pravo na svoje misljenje ma koliko to nekom delovalo glupo, smesno ili pogresno....i da nije ok (fer,cool,lepo, kulturno,humano itd.)svima soliti pamet,vredjati i ponizavati..a za klasifikaciju ti zahvaljujem
al prezivecu vec nekako
... s`tobom mogu da polemishem ovako, javno, zbog drugih, kao egzemplar, ali da se privatavamo po inboxima - to jok
... odbijam s`indignacijom 

..a da stavimo ovde moju i tvoju poruku na in box pa da vidimo recnik?
.... ne bih da iznosim svoje misljenje o tvojim obozavateljima zato sto sam duboko ubedjenja da istina nije samo jedna, da je razlicitost bitna, da svi imaju pravo na svoje misljenje ma koliko to nekom delovalo glupo, smesno ili pogresno....i da nije ok (fer,cool,lepo, kulturno,humano itd.)svima soliti pamet,vredjati i ponizavati..a za klasifikaciju ti zahvaljujem
al prezivecu vec nekako
... s`tobom mogu da polemishem ovako, javno, zbog drugih, kao egzemplar, ali da se privatavamo po inboxima - to jok
... odbijam s`indignacijom
skidanje s bloka naravno sam ti trazila samo u afektu da bih si dala oduska i zalim jos uvek sto mi nisi onda dozvolio samo jos jednu poruku na in box...tad bi zaista mogao reci "kakav recnik!"
...al to me proslo
...kapirala sam sta i koliko ti znaci biti naj naj faca ovde i evo razmisljam koji bih ti kompliment mogla uputiti da ti ulepsam dan ( ja se uvek osecam super kad nekom zaista ulepsam dan) ali uz najvecu zelju nista mi ne pada na pamet, ni jedna rec nije dovoljno "jaka"... 
)
... i ne preterujte u mentalnim naporima, takav zamor materijala mozhe biti emotivno potresan

, al` avaj - ponese me ponekad ovaj cerebralni fitnes pa se izgubim u tom Neenotaurovom lavirintu
)))
ovo postalo ozbiljno...najava nove cistke...

i to na igraca koji je bas nezan u startovima ....jes talentovan to ne poricem...al ako ce se lazzemo, da i ja pocnem da izmisljam..
ne govori u mnozini...jel to ok...znaci samo mi kazes koga sam ja to tek tako iz cistog hira napoosio..
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.