Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 23119, replies: 467
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 31 32 33 34 35 36 37 38  39  40 ... next page last page of 47
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 39
#381: (2008-02-18 12:04)
u ocima drugih vi ste?
..neno,nema potrebe..ovo sto radis je upravo ono sto ja ne volim na ovom sajtu..aplaudiranje i potpirivanje vatre...imate tastaturu ljudi kuckajte..ali kad neko udje u raspravu sa drugim nije pristojno cestitati i aplaudirati...
u nadi da sam pogresno vidieo smisao tvoje poruke...izvinjavam se zbog gore napisanog...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NENA412
#382: (2008-02-18 12:35)
u ocima drugih vi ste?
nista ja ne radim ...samo sam se slozila s tvojim misljenjem ili je i to lose vidjeno
evo da ne bude zabune
...i uvek sam govorio samo u svoje ime...svi smo dovoljno godina u dupe nabili da bi znali dal zelimo u chopor ili smo van njih..stvar izbora..nema tu kritike...
....sa mnogo stvari se ovde na forumu ne slazem,ali to ne znaci da moram da guram po svome...ustanem platim pice i idem...ali to ne znaci da i konobar i osoblje treba da gase svetlo i muziku zato sto njima tako odgovoara...ebga..nije red..
..mrzi me danas da se gusimo..opusteno,bre...

mislila sam tacno na ovaj deo

volim toleranciju i podrzavam...i ovde nema sta da se pogresno shvati...nije ni paljenje vatre ni podEbavanje...jednostavno dopada mi se tvoj stav
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#383: (2008-02-18 15:22)
u ocima drugih vi ste?
... da, stav mu je sasvim ok... ovako, teoretski... medjutim, u praktichnim implementacijama sasvim drugachije zvuchi... tj. izgleda... FL - sa stanovishta stvaranja flejma apsolutno je nebitno da li jesam ili nisam deo establishmenta ako me takvim prozivash, i ako isti taj establishment predstavljash nevaljivim zbog mene... jer, jednostavno - ti o tome nisi imao informacije, nego si shpekulisao na osnovu pretpostavki i tudjih insinuacija... necu se truditi da ti pronalazim citate po forumu, niti da se prisecam izraza kojima si me chastio - dovoljno mi je moje znanje ... znanje, a ne pretpostavke... a sve to je daleeeeko od onoga shto pokushavash da predstavish kao ignorisanje moje malenkosti, lika & dela ... no, isto tako kapiram i pozdravljam tvoje distanciranje od tam-tam-densera kao pokushaj da zatashkash stvar
(ne secam se da si se ranije tako izjashnjavao u slichnim diskusijama)... ali, kao shto rekoh, to je za svaku pohvalu
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
samsasvimsam
#384: (2008-02-18 15:52)
u ocima drugih vi ste?
svuda pa i u ovoj kafani mislim da je nekulturno ulaziti u vec zapoceti monolog izmedju gostiju koji sede za svojim stolom i koji su platili svoje pice{vip}.
ne pamtim da su cak i na divljem zapadu postojali izbacivaci poput ovde,zar je sve to neophodno ili neko oseca povredjenu svoju sujetu?ako sam zapoceo razgovor sa nekim ovde to ne znaci da mi je potrebno trece lice da mi sudi koje u pravu.zamislite da vam konobar dolazi da promeni pepeljaru ili da porucite pice i odjednom se umesa u vas razgovor!i tako od stola do stola.ispadada je sveznalac ili kao ujaka sem iz proklete amerike svetski policajac.
i ne znam zasto se ovde samo jedna osoba oseca prozvanom ako se diskutuje o necemu nevaznom.da sam u sudskom sporu ja bi pozvao sudskog vestaka ili vec koga da nam resi situaciju.pozivam se na onaj moj komentar o "razlikama u godinama"!i jesam kopirao ali ja sam bio ucesnik te diskusije gde si mogao sve da napises a da se u to ne umesa neko ko nema zvanicno neku funkciju ili je nevidljiv sa gumicom.cak i moderatori ne pisu ili presudjuju ko je u pravu ili ne.jednostavno svideo mi se odgovor i lakse mi je bilo da ga kopiram nego da kucam.zbog toga sam ovde stavljen na stub srama kao isus od nekog ko je ovde ili izbacivac ili telohranitelj nekog konobara.mislim, cemu ta gluma?navescu jos jedan primer"volim mrzim"je tema bila.moj odgovor je bio "mrzim trabante-satelite-pratioce=svrcke"odgovor nisam trazio a dobio sam poruku "DeeeJvideee, æ reci ko je najlepshi na swetu?zamolio bi te da sledeci put ako zelis odgovor skini me sa ignore da bi dobio odgovor a ne ovako podrugljivo da zajebavas svakog.
zakljucak:
odavno se kaze pametniji popusta a budali ostavi da razmislja!
poruka:
sa iskustvom{s godinama} sve vise pamtim ko je u pravu a ko ne!
pozz
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#385: (2008-02-18 16:17)
u ocima drugih vi ste?
..trt mrt ....jednostvano ..bolje da nastavim sa ignorisanjem lepljenja nalepnica i stvaranja lose atmosfere,i to sa tvoje strane.,nego da ovde smaramo ljude (ili neki bas ovako vole ovo da vide)ali red je da te ipak primetim.. ..evo drugi put ti se licno obracam za svo ovo vreme...
FL - sa stanovishta stvaranja flejma apsolutno je nebitno da li jesam ili nisam deo establishmenta ako me takvim prozivash, i ako isti taj establishment predstavljash nevaljivim zbog mene... jer, jednostavno - ti o tome nisi imao informacije, nego si shpekulisao na osnovu pretpostavki i tudjih insinuacija... necu se truditi da ti pronalazim citate po forumu, niti da se prisecam izraza kojima si me chastio - dovoljno mi je moje znanje ... znanje, a ne pretpostavke... a sve to je daleeeeko od onoga shto pokushavash da predstavish kao ignorisanje moje malenkosti, lika & dela

ti bre umes da pises. ..i ti si toga svestan.. .ali nemoj da to ostane jedino sto treba ceniti ..prosto..ne obrci reci,misli onako kako ti odgovara ili kako bi voleo da drugi steknu misljenje... ..reka tece nizvodno i mozes se ebati tako je...daklem..pitam koga sam ja to napusio i kada...u licnom kontaktu..na forumu..bilo kada..navedi.nemoj se sad vadis da te mrzi...jer da je tako bilo,oglasio bi se ti ranije i ne bi mi ostao duzzan...ili ti se neko zalio na mene,ikada...nije valjda da si dopustio da budes dadilja odraslim ljudima...kucni ih u glavu,mozda im proradi mozak ..pa ti ovde se stalno boris da ljudi pisu sa ukljucenim mozgom..daklem,molim lepo....to sto nekada se zezam se ne racuna,valjda.. ja sigurno nisam taj koji je raspaljivao vatru...tu su uloge podeljene davno,i bas ti dobro ide. ..samo je problem sto se vecina na to tvoje prima...sorry,objasnio sam ti ..ja ne...to sto se ti i ja kako sada stvari stoje ne razumemo,ne mirisemo...to je samo nasa stvar....(za svo ovo vreme imao sam samo jedan sukob ovde sa nekim i mi smo to resili na inboxu..ali ja tu nisam prvi poceo i vrlo dobro znam da budem bezobrazan prema takvima)..ali to nije problem foruma,zar ne...sve je bre zezanje...kafanica..dodjem da procitma nesto smesno...pametno...da ostavim neke reci koje ne izgovorim glasno okolo...dodje mi tako...kad mi ne odgovarate,odem..ne pisem..ne galamim ni kad mi skinete fotke na kome sam stavio grafite iz kraja...ne galamim ni kad mi obrisete post..nikada...ni oglas ...valjda mi nije toliko stalo ...ti galamis na ljude...valljda ti je stalo do ovog ovde...ne kapiram,ali tvoja stvar... ja dodjem i prodjem..takvih kao ja vec je bilo...oboje to znamo...ali takvi kao ja nikada ne pomenu imenom nekog koga ovde vise nema na sajtu da bi potvrdili svoje pisanje..(pola ljudi odavde i ne zna za triv...ti si je pomenuo a zena ne mozze da ti odgovori jer je izbrisala svoj profil..po meni to nije posteno...ali to usput samo navodim..nije vazno)
i to je neko znanje..moje...kad se vec pozivas na to...
nisam ni ja tebi zamerao kao neonu kad si bio sam protiv svih...i uspeo si,iz samo tebi znanih razloga i motiva...sto ti meni zameras moj nik pod kojim ne pisem..dakle...rupa na saksiji...al ti znanje...jesam li nekada nekog uvredio...tebe mozda..ako sam te i potkacio nekada zasluzio si..i obratno naravno vazi u mom slucaju..ali nisam kucko iza ledja...
i da se ne lazemo...odrasli smo muskarci,znas moj broj telefona..ako ti nesto nije jasno javi se...ako te nesto muci...nemoj bre da zabavljamo raju za dzabe...volim ja to inace da radim..al ne sa tobom...sorry matori...nista licno,za benkovac me veze dobro crno od cika bore,JEdna davna grajiceva crnokosa,odlazak do karina i prebacivanje kamena za neku skulpturu ovde za bgd usred one republike ali nikako ti....znaci dosta smaranja ovde...glupo da pisem nesto na jeziku koji ti ne razumes,mislices da je vredjanje,zar ne..
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
Please note: VIP members do not see advertising
VASILISA prekrasna
#386: (2008-02-18 19:04)
U očima drugih vi ste... dobrica i slatkica! :o)
U caffeu sam već dugo i predugooo, pa su neki meni dragi i znani radili na mom psihološkom profilu... ja sam kao zaludna sve to pamtila,a nešto i zapisala... neki su odavno otišli, a neki su još uvek ovde. Kako god... ja ih se rado sećam!
1. Krasiva, ti si kao buva, samo skačeš... bre, ženo, odakle ti tolika energija, pa zar stvarno misliš da ćeš promeniti neke odavde? Bolje da si je sa mnom trošila, pa ja srećan , a ti mirna!
I, ja sam ga poslušala - smuvali smo se i proveli lepa 3 meseca.
On se vratio u Ameriku (ja ni mrtva ne bih mogla među one lude Amere) a ja opet skačem!

Kažu mi i da grebem kao mačka kad je moj integritet u pitanju... da nasrćem kao bik... i da sam bezobrazna... a, ja odgovaram: Kao svaka prava žena!

2.'' Vasilisa - borac za pravdu i zaštitnik potlačenih i obespravljenih!''
Leleeee, gde me tu ''udari?!''
Uvek bila - i ostala! Taj me nije zezao ovom izjavom, pa sam ja to primila kao glorifikaciju moje životne misije.
'' Pa, da li si ti normalna, ovo je sve virtuelna jebada.''
To mi reče jedan koji je uvek bio objektivan, a ja istraumirana posle jedne pljuvačine na Forumu (koju nisam ničim izazvala), ronzam: Kakvi su ovo ljudi, zašto se za mene kače?!
I, tako dobih prilepak da sam prolupala i polupala '' lončiće'', i virtuelno prenela u stvaran svet.

3. Kompliment sam dobila od jedne članice: Prava dama sa stilom... sa ženama ovde i nisam nešto posebno bliska; ja ne volim ogovaranja i ne tračarim na PP, pa im valjda i nisam interesantna. Sve što imam - tresnem javno u lice!
'' E, to ti ne valja'', opet reče jedan meni, em mio, em drag.
Bilo je toga još... sve u svemu, zaključak bi bio: Kontroverzna i intrigantna!
E, lako je to vama reći, ne drma vas klimaks, i hormoni vam ne igraju RnR 3 puta na dan.
P.S. Evo, i sad sam neodlučna da li bi ovaj post lepše pasovao na onoj Ca bluz-ovoj temi?

Još da dodam: Ja sam i mazohista - sluhista: brisali me, vređali, podmetali mi '' klipove u točkove'', opanjkavali, a ja se uvek vraćam R.C.-u , kao da mi je najmiliji rod - rođeni!
E, moja djevuška, biće od tebe jednog dana - TETA... kad smo kod tete, a gde je meni Buki?
VASILISA prekrasna is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#387: (2008-02-18 20:42)
u ocima drugih vi ste?
poruka za usamljenog: jes` ti bio na chasu kad` je Gazda Od Kafanu rekò da pijani gosti ne mogu da pljuckaju semenke po podu i maltretiraju druge, i da ce ako tako nastave Qtja da ih chasti nogometom u toorizam pa makar i da su upravo naruchili gajbu pive?... nisi?... e mnogo si propustio

...
FL, taxativno:
* drugi put mi se obratjash? - pa to i kazhem: umesh, ali ispotiha... a eto, tek drugi put f2f ...
* izvrtjem rechi? da li sam mozhda rekao da si nekoga napooshio? ne, ti za to nemash opremu ... ali umesh da podmetnesh, u poqshaju
* dalje, to shto se "zezash" se itekako rachuna, kada je pod navodnicima... mada ti odajem priznanje da si bar do sada uspeshno druge gurao u flejm i smeshkao se iz pozadine
* fotke "grafita iz kraja" si mogao da kachish na "smeshnim slikama"(mada razumem da nisi video razliku izmedju slikovnice i pisane rechi)
* pola ljudi ne zna za Triv? pa shta - kakve to veze ima?? izbrisala se? pa ko je ter`o - pljunula i otishla, i sada treba da imam respekta da ne kazhem shta mislim?? pa nije pokojna, fala bogu... &, btw, ni ja ne odgovaram na VCu mada chujem da su im zabranili lobiranje, i poruchili im da "prezhale vec jednom taj RC"
* zameram ti nik? nebuloza, josh jedno podmetanje u pokushaju
* u smislu negiranja pitash "jesam li te potkachio?", pa zatim nastavljash "ako jesam, zasluzhio si" - aj` se ti lepo dogovorish shà si `teo da kazhesh, pa tju prokomentarisati... ili jesi - ili nisi?!? ... ovako je vishe smeshno nego inspirativno
* broj telefona? znam?? ne budi smeshan, nisi valjda cava shta to uopshte treba da znachi? lepo sam ti rekao da takvima "objashnjavam" samo zbog javnosti, i da me drugi kontakti i lichna privatavanja ne interesuju - ali izgleda dzhaba sam krechio
* Benkovac - kakve tek to veze ima?? da mi emotivno podidjesh? - pa ne radi se bre to tako

... a sad`, odoh na solfedjo (mala tje da me utepa ako zakasnim )
samsasvimsam
#388: (2008-02-19 00:49)
u ocima drugih vi ste?
boli me uvo kako me vide drugi bitno mi je da me ona vidi kako treba
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
mirkic
#389: (2008-02-19 02:21)
u ocima drugih vi ste?

mutjos gratzias tashtitzi na slitzi

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2008-02-19 02:22

mirkic is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#390: (2008-02-19 02:56)
u ocima drugih vi ste?
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 31 32 33 34 35 36 37 38  39  40 ... next page last page of 47
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis