... znanje, a ne pretpostavke... a sve to je daleeeeko od onoga shto pokushavash da predstavish kao ignorisanje moje malenkosti, lika & dela
... no, isto tako kapiram i pozdravljam tvoje distanciranje od tam-tam-densera kao pokushaj da zatashkash stvar

....jednostvano ..bolje da nastavim sa ignorisanjem lepljenja nalepnica i stvaranja lose atmosfere,i to sa tvoje strane.,nego da ovde smaramo ljude (ili neki bas ovako vole ovo da vide)ali red je da te ipak primetim..
..evo drugi put ti se licno obracam za svo ovo vreme...
..i ti si toga svestan..
.ali nemoj da to ostane jedino sto treba ceniti
..prosto..ne obrci reci,misli onako kako ti odgovara ili kako bi voleo da drugi steknu misljenje...
..reka tece nizvodno i mozes se ebati tako je...daklem..pitam koga sam ja to napusio i kada...u licnom kontaktu..na forumu..bilo kada..navedi.nemoj se sad vadis da te mrzi...jer da je tako bilo,oglasio bi se ti ranije i ne bi mi ostao duzzan...ili ti se neko zalio na mene,ikada...nije valjda da si dopustio da budes dadilja odraslim ljudima...kucni ih u glavu,mozda im proradi mozak
..pa ti ovde se stalno boris da ljudi pisu sa ukljucenim mozgom..daklem,molim lepo....to sto nekada se zezam se ne racuna,valjda.. ja sigurno nisam taj koji je raspaljivao vatru...tu su uloge podeljene davno,i bas ti dobro ide.
..samo je problem sto se vecina na to tvoje prima...sorry,objasnio sam ti ..ja ne...to sto se ti i ja kako sada stvari stoje ne razumemo,ne mirisemo...to je samo nasa stvar....(za svo ovo vreme imao sam samo jedan sukob ovde sa nekim i mi smo to resili na inboxu..ali ja tu nisam prvi poceo i vrlo dobro znam da budem bezobrazan prema takvima)..ali to nije problem foruma,zar ne...sve je bre zezanje...kafanica..dodjem da procitma nesto smesno...pametno...da ostavim neke reci koje ne izgovorim glasno okolo...dodje mi tako...kad mi ne odgovarate,odem..ne pisem..ne galamim ni kad mi skinete fotke na kome sam stavio grafite iz kraja...ne galamim ni kad mi obrisete post..nikada...ni oglas ...valjda mi nije toliko stalo ...ti galamis na ljude...valljda ti je stalo do ovog ovde...ne kapiram,ali tvoja stvar...
ja dodjem i prodjem..takvih kao ja vec je bilo...oboje to znamo...ali takvi kao ja nikada ne pomenu imenom nekog koga ovde vise nema na sajtu da bi potvrdili svoje pisanje..(pola ljudi odavde i ne zna za triv...ti si je pomenuo a zena ne mozze da ti odgovori jer je izbrisala svoj profil..po meni to nije posteno...ali to usput samo navodim..nije vazno)

...
... ali umesh da podmetnesh, u poqshaju
shta to uopshte treba da znachi? lepo sam ti rekao da takvima "objashnjavam" samo zbog javnosti, i da me drugi kontakti i lichna privatavanja ne interesuju - ali izgleda dzhaba sam krechio
da mi emotivno podidjesh? - pa ne radi se bre to tako
(mala tje da me utepa ako zakasnim
)

Updated 1 time(s), Last update (mirkic) 2008-02-19 02:22
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.