Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 23177, replies: 467
total: 467, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 47
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 5
chorba
#41: (2006-07-02 14:30)
Nenad Jebiva si... al stvarno, no to i takvo moje misljenje o favorites mi liku i delu nije nista novo zar ne? Dobro de... tjutim!
chorba is no longer member of Romance Cafe
#42: (2006-07-02 16:46)
chorba: [
E starno mislim da je dosta bilo pashe po hemoroidima milih nam likova inace ce tema postati slatkasta ali, za lilicu moram da kazem:

Ne poznajem je dovoljno dobro da bih je opisivao nashiroko kao Zeldu ali, ako bih birao sa kim cu provesti ostatak life-a na nekom pustom ostrvu gde bi mi jednako bila potrebna neznost i snaga, iskrenost i oslonac, inspiracija i strast osobe koja je pored mene ne bih se dvoumio, Izvinjavam se svim neznim likovima svim drhtajima oka i dushe ali najradije bih Lilici pristao da budem Petko... ili Robinson... ili papagaj... ma shta god

ja sam stvarno zatecena..ali bash..bash..
chorbasti..onaj utisak da tu ima nesto van prostora i vremena ostaje..i prvom prilikom idemo zajedno na brod, u bilo kom pravcu..i ako bude brodoloma, ja se necu uplasiti, jer znam da ces me ti spasiti..
a..u svakom slucaju, vise mi licis na Robinzona, nego na papagaja.
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
triViALna
#43: (2006-07-03 03:26)
Rece neko "unfuckable"...chorbasti, ko ce drugi inace spomenuti taj "termin"...
Yes, I am, not because of fuckin' what ever, oddliy enough because fuckin' at all...

I sve sam...ubedljivo
I sto hocu, i sto necu, i sto mi stoji, i sto mi ne stoji, i sto ne znam da mi stoji ili ne stoji...
Mogu da budem toliko toga...ubedljivo

Sta ili ko sam ja stvarno?
Ovo pitanje mi postavljaju dnevno...
Odgovarm sa "ja sam ta i ta, tako se zovem, toliko mi je godina, time se bavim, to me interesuje"...
Bull-shit...

Jedini pravi odgovor na pitanje "ko si ti" je "ja jesam"...ni manje, ni vise od toga...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
#44: (2006-07-03 09:02)
E, Triv, mozzda bismo i prihvatili ovakvo tvoje vidjenje sebe. Mozzda. Da samo nisi onoliko topline u redove uvila, opisujuci dete

Neko ko tako ume da vidi. Da oseti i zapamti... Ma, uzalud se trudish da sakrijesh, chitamo ti srce
cile011 (female, 43)
chorba
#45: (2006-07-03 10:08)
triViALna:

Jedini pravi odgovor na pitanje "ko si ti" je "ja jesam"...ni manje, ni vise od toga...

ybt... a da promenish nick u Ja(hwe) Koja Jesam? aaaaaa? Salim se bwe hahaha, ON ipak shkipi stojec(K)... bar mislim...
Please note: VIP members do not see advertising
Margarit
#46: (2006-07-03 14:31)
Neverovatno... koliko su oci drugih nasa ogledala... i koliko lica nasih... u tim ogledalima... u ocima ljudi na ovom neobicnom mestu... u njihovim ocima... koje ne mogu da vide... smejem se... u onom nestvarnom sto nas ovde povezuje... ogledam se cela... u bezbroj oblika... i uzivam... u lepoti... i punoci... nesputanog postojanja...

M.
Margarit is no longer member of Romance Cafe
chorba
#47: (2006-07-03 14:35)
pa, ako su moje oci ogledalo tebe onda si bez ikakve sumnje sam bozji dar ovoj dolini suza. Na zalost ja sam se u pravo vreme verovatno motao po nekoj drugoj poljani pa nisam stigao da ukradem taj dar, ali ne manje zbog toga uzivam u njegovom postojanju. E ovo je bilo iz dushe... i zato nema emotikona... takav jos nije napravljen... eto ti!
#48: (2006-07-04 00:03)
...i sad...posle ovoliko neznosti na ovoj temi ja treba da pishem o tome kako mene neki vide kao grubu i prepotentnu osobu?!...E pa necu!
manja (female, 30)
#49: (2006-07-04 00:22)
Manjice, ionako ti nikad i niko od nas, srecnih shto te poznajemo ne bi poverovao!

kako neko, nezzan, kovrdzav, uvek nasmejan, vedar, spreman na marifetluke, s igrom u svakom pokretu, s migom u svakom pogledu mozze da bude "vidjen" kao nadmen?

Cccc ... ko te, bre, ubedio da slushash one koji ne umeju da vide?
cile011 (female, 43)
#50: (2006-07-04 06:16)
tjuti cile mene je jednoom htela golim rukama zadaviti..heheh
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
total: 467, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 47
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis