Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 23136, replies: 467
total: 467, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 47
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 7
#61: (2006-07-04 13:31)
Eeeee.... A lepo smo ti rekli da ne bezzish sa chasa, ti ne slushash. Eto ti sad. Nek' ti redar objasni! Ja necu da shapucem, pa da dobijem keca iz vladanja. Nisam luda.

Al' samo da ti ovo kazzem - i menE mi prija
cile011 (female, 43)
Greenisgoodforeyes
#62: (2006-07-04 13:32)
OBICNA: Mrzi me da čitam, al' ako bi neko bio ljubazan da meni to ukratko....ŠTA VAS ZAPRAVO MUČI

Mucimo jedni druge. U potpisu,

Predsednik kluba mazohista

Sto ce reci da na kraju ima da im izbijem to PRIJANJEEEEEEEE iz glavudzeeeeeeee !

UF! Koja sam ja paljevina

Updated 1 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-07-04 13:34

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
chorba
#63: (2006-07-04 13:37)
NE LUPATI TU LEPU GLAVICU O ZID!

I nisi paljevina... vec... BAVLJU!
chorba is no longer member of Romance Cafe
Mrljavko
#64: (2006-07-04 13:48)
Evo ja ću ti objasnim...U principu to je vrlo ozbiljna stvar. Njih zapravo muči hronična opstipacija...ili ti neredovna kaka... Eve na pr. ovaj fini gospodin sa šatiranom frizurom... kada on ponekad sastavi neki svoj romantični esej sa pritajenom seksualnom porukom...nekako odmah klobukčići u stomaku počnu da se haotično uznemiruju i naravno...ishod je očekivan u vidu "istovara".
Ceo ovaj ciklus je poznat određenim damama sa sličnim problemima, pa su one odlučile da u cilju sopstvenog olakšanja, pozitivno i šarmantno lukavo "iritiraju" dotičnog (krajnje finog i odmerenog) gospodina.
Mrljavko is no longer member of Romance Cafe
Greenisgoodforeyes
#65: (2006-07-04 13:53)
Ajde, bar nekom jasno !!!! Napokooooooon!
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2006-07-04 13:54)
E, neka si nam objasnio! Bash!

Mi se tu zaigrali, pa nam veselo, shareno, igramo se rechima kao chigrama, da zasmejemo i sebe i druge. Da nasmeshimo dan. Umesto da lepo, poshteno, priznamo da nas bole trbe!
cile011 (female, 43)
chorba
#67: (2006-07-04 14:14)
odavno sam sumnjao da sam vretja vanago, ali sad kad mi se razbistrilo pred ocima... lakse mi je... slobodnije "pustam golubove"...

Uputstvo: neka svako uhvati (citaj usnifi) samo onoliko golubova koliko mu treba, ne zbog ocuvanja populacije jer ima ih na pretek, vec radi ocuvanja licnog zdravlja. E a... i pre upotrebe... promuckati...
Mrljavko
#68: (2006-07-04 14:54)
...Ej bre...pa nisam imao nameru da vas uvredim... evo uplatih i vip zbog vas... Mrljavko vas bre voli...
Mrljavko is no longer member of Romance Cafe
chorba
#69: (2006-07-04 15:04)
ko se bre vredja M? Drag si lik stvarno, bas zato sto s vremena na vreme ne zelis takvim da se predstavis!
#70: (2006-07-04 15:12)
e chorbasti, nemoj tako da mu kazes, pa da i on posle postane fin....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 467, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 47
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis