Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 23184, replies: 467
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 30 31 32 33 34 35 36 37  38  39 ... next page last page of 47
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 38
Partybrejker
#371: (2008-02-17 02:33)
u ocima drugih vi ste?
NENA412:
nichim izazvana Nena se nadje pozvana da mi se na inbox obrati najogavnijim rechnikom... ne mogu da nadjem drugog objashnjenja sem da ju je neko nadrukao... dok ona ukapira o Chemu se radi, i da bi joj bolje bilo da se nije u`watila s`bolidima u kolo, do tada sam je vec klasifikovao... nepovratno...

kako mi ovo promace juce ..a da stavimo ovde moju i tvoju poruku na in box pa da vidimo recnik?
naglasila bih samo da je to bilo pre nego sto sam uopste imala pojma da si ti zasticenja vrsta ovde...i naivno misleci da nisi stigao da procitas post ja ti poslala na in box .... ne bih da iznosim svoje misljenje o tvojim obozavateljima zato sto sam duboko ubedjenja da istina nije samo jedna, da je razlicitost bitna, da svi imaju pravo na svoje misljenje ma koliko to nekom delovalo glupo, smesno ili pogresno....i da nije ok (fer,cool,lepo, kulturno,humano itd.)svima soliti pamet,vredjati i ponizavati..a za klasifikaciju ti zahvaljujem al prezivecu vec nekako

... pa stavi - ponovicu ti, ako treba

jel` treba?

... nisam ja od tebe trazhio skidanje s`bloka, da ti neshto sha`nem, nego ti od mene ... s`tobom mogu da polemishem ovako, javno, zbog drugih, kao egzemplar, ali da se privatavamo po inboxima - to jok ... odbijam s`indignacijom
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#372: (2008-02-17 02:37)
u ocima drugih vi ste?
Snasha sa salasha:

...sve je to propaganda

(otvoritju novu temu zbog ove krilatice)

...neGro..mene muchi jedno pitanje dragi moji i drage moje...da li uvazzeni kolega black raven razgovara sa televizijom?

Ovo nije stvarno...???RC nije stvaran...???
..moram priznati da sam zatechena...
now..I must fly

... m`neee... dech.co se zaprichò s`golubovi, s`prasitji i ostala pernata marva & rogata zhiwina, pa rachoona kad` mozhe tamo - shòo ne bi mogò i ovde

da, stvarno se pitam - shto ne bi mogò?

ne da mu se?
NENA412
#373: (2008-02-17 11:14)
u ocima drugih vi ste?
Partybrejker:
NENA412:
nichim izazvana Nena se nadje pozvana da mi se na inbox obrati najogavnijim rechnikom... ne mogu da nadjem drugog objashnjenja sem da ju je neko nadrukao... dok ona ukapira o Chemu se radi, i da bi joj bolje bilo da se nije u`watila s`bolidima u kolo, do tada sam je vec klasifikovao... nepovratno...

kako mi ovo promace juce ..a da stavimo ovde moju i tvoju poruku na in box pa da vidimo recnik?
naglasila bih samo da je to bilo pre nego sto sam uopste imala pojma da si ti zasticenja vrsta ovde...i naivno misleci da nisi stigao da procitas post ja ti poslala na in box .... ne bih da iznosim svoje misljenje o tvojim obozavateljima zato sto sam duboko ubedjenja da istina nije samo jedna, da je razlicitost bitna, da svi imaju pravo na svoje misljenje ma koliko to nekom delovalo glupo, smesno ili pogresno....i da nije ok (fer,cool,lepo, kulturno,humano itd.)svima soliti pamet,vredjati i ponizavati..a za klasifikaciju ti zahvaljujem al prezivecu vec nekako

... pa stavi - ponovicu ti, ako treba

jel` treba?

... nisam ja od tebe trazhio skidanje s`bloka, da ti neshto sha`nem, nego ti od mene ... s`tobom mogu da polemishem ovako, javno, zbog drugih, kao egzemplar, ali da se privatavamo po inboxima - to jok ... odbijam s`indignacijom

nemoj da si laskas previse,vec sam objasnila zasto sam ti pisala na in box i veruj da je jedini moj motiv bio strah da ce "NEKO" obrisati post pre nego li ga ti vidis skidanje s bloka naravno sam ti trazila samo u afektu da bih si dala oduska i zalim jos uvek sto mi nisi onda dozvolio samo jos jednu poruku na in box...tad bi zaista mogao reci "kakav recnik!" ...al to me proslo ...kapirala sam sta i koliko ti znaci biti naj naj faca ovde i evo razmisljam koji bih ti kompliment mogla uputiti da ti ulepsam dan ( ja se uvek osecam super kad nekom zaista ulepsam dan) ali uz najvecu zelju nista mi ne pada na pamet, ni jedna rec nije dovoljno "jaka"...
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#374: (2008-02-17 12:43)
u ocima drugih vi ste?
... vidi, kapiram da je prvenstveno za tebe dobro shto ti nishta ne pada na pamet (mogla bi ti se glava nakrenuti )

... shto se tiChe komunikacije, sada je vec sve definisano, tako da mozhesh da obrazlazhesh kako god hocesh - tako ti je kako ti je

dakle, ostavljam te sa tvojom ekipom, da uzhivash u plodonosnoj razmeni mishnljenja ... i ne preterujte u mentalnim naporima, takav zamor materijala mozhe biti emotivno potresan

...
josh malo shetnje uz more... i, znash vec - gotovo
#375: (2008-02-17 17:09)
u ocima drugih vi ste?
..mr pb, ja ti dajem podrsku da budes dzentlmen, posto znam da to jesi..videh malo prepiske ove..jalov je to posao gluvom pricati (da ne kazem nesto drugo, dama je u pitanju)
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
Please note: VIP members do not see advertising
NENA412
#376: (2008-02-17 23:06)
u ocima drugih vi ste?
Draga Gospodjo Laura mogu Vas samo zaliti sto u Vasim godinama jos niste upoznali pravog dzentlmena pa Vam ne zameram sto (ne)mozete videti razliku... i sto jos niste shvatili da se o ljudima koje ne poznajete ne sudi...steta a zivot je tako lep i kratak
#377: (2008-02-17 23:39)
u ocima drugih vi ste?
..ne mucite, g-djo Neno sebe i druge..ljudi se jednostavno kapiraju ili ne..nista strasno
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
Partybrejker
#378: (2008-02-18 04:17)
u ocima drugih vi ste?
LL -

ne zameri joj, ona u principu i ne zna nishta drugo no da paushalno proziva

duboko verujem da si u pravu u vezi kapiranja , al` avaj - ponese me ponekad ovaj cerebralni fitnes pa se izgubim u tom Neenotaurovom lavirintu

shalu na stranu, ovo stvarno radim ne zbog neke zhelje za exponiranjem, nego samo pro publiko bono (ne zanemarujuci naravno ni sopstveno dobro) - da se naglasi razlika izmedju osoba koje imaju shta da kazhu, i onih drugih koji bi pametnije ispunili tishinu udaranjem u tam-tam nego shto zevaju ovde u prazno... dakle, pod cenu da budem prozvan za "intelektualni aparthejd" (josh uvek ne mogu da prezhalim tu Srkijevu temu) - ipak sam svestan podele na "ove" i "one" )))

...
i, naravno - nadam se da te necu razocharati...

zahvalan na poverenju
#379: (2008-02-18 11:36)
u ocima drugih vi ste?
... ovo postalo ozbiljno...najava nove cistke...
..alo bre....opusteno....
..ajd ovo za djavola,sto ferka misli da sam.... al poceo sam i da igram djonom...vidi vidi...a sudija gledao na drugu stranu terena ili se pravio blesav pa nije spazio te moje startove...
..dal ce da bude tako.. i to na igraca koji je bas nezan u startovima ....jes talentovan to ne poricem...al ako ce se lazzemo, da i ja pocnem da izmisljam..
nikada ranije nio bio aktivan na forumu, da bi sada odjednom krenuo u krstashki pohod protiv sajtovskog establishmenta, ili onoga za shta on misli da je establishment).

nek se javi taj sajtovski establishment koga sam ja nagazio tek tako bez razloga...ili ozbiljno....ili to govoris o sebi..da se smatras sajtovskim establishmentom ..i da ignoirisanjem tvog imena i dela od moje malenkosti smatras igranjem djonom...
ok ti ne ljubis mene u guzu ni ja tebe u kitu ali ako ti i ja imamo bilo kakav problem ne govori u mnozini...jel to ok...znaci samo mi kazes koga sam ja to tek tako iz cistog hira napoosio..
e sad sto ja otcutim kad me ti cacnes ili odgovorim na tebi nerazumljivom jeziku..ebi ga..ja sam to smatrao zezanjem..al sta da ti radim...
vidis i ja sa godinama sve vise vidim...jebo pamcenje,ono dodje kao posledica dobrog ugla gledanja na stvari..oci su mi otvorene i nosim osmeh..i zezam se...ako se to ne uklapa u bilo cije vrednosti..sorry...
dugo je ovde pisalo ispod mog profila ,da ako vam je ovako dobro onda nista....i to je bila parola koju sam ja nosio na svojoj majci,ali nisam je delio okolo...cak sam i kad su se drugi zalili govorio da otcooluraju...ja kad ne podnosim neko pice onda ga i ne degustiram...prosto je...
...i uvek sam govorio samo u svoje ime...svi smo dovoljno godina u dupe nabili da bi znali dal zelimo u chopor ili smo van njih..stvar izbora..nema tu kritike...
....sa mnogo stvari se ovde na forumu ne slazem,ali to ne znaci da moram da guram po svome...ustanem platim pice i idem...ali to ne znaci da i konobar i osoblje treba da gase svetlo i muziku zato sto njima tako odgovoara...ebga..nije red..
..mrzi me danas da se gusimo..opusteno,bre...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NENA412
#380: (2008-02-18 11:45)
u ocima drugih vi ste?
total: 467, displayed: 10, page: first page previous page ... 30 31 32 33 34 35 36 37  38  39 ... next page last page of 47
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis