Romance Cafe forums

All forums

Ti si moj(a)  

views: 6539, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-27 12:30
Ti si MOJ(A)
Kakav treba da bude neko pa da za njega možete da pomislite i izgovorite ove reči?

Ti si moj(a). Na koji ga (je) način volite? Zašto prisvajate, sa prisvajanjem, bez prisvajanja? U čemu je njegova/njena posebnost? Kako biste ga čuvali? Kako biste je čuvali?

Ne morate čak ni da napišete, dovoljno je i ako pomislite. I ako imate nekog svog.

Updated 2 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-06-27 12:43

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2006-06-27 18:43)
Ti si moj(a)
Ako je neko stvarno moj,ne treba nista da kazem.Dovoljan je pogled,stisak ruke,neizgovorena rec,misli koje se uskovitlaju i stope u jedno.I tada je sasvim dovoljno i pomisliti.......
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
#12: (2006-06-27 20:02)
Ti si MOJ(A)
]chorba:

BEZ POSEDOVANJA I SVOJATANJA, JEDNOSTAVNO TE OSECAM SVOJOM...

slicno i ja mislim o tome...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Gandalf
#13: (2006-06-28 02:25)
Ti si moj(a)
Pomislio sam...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#14: (2006-06-28 14:37)
Ti si moj(a)
svoje bliznje osecam kao svoje..
svoje drage, najdraze prijatelje osecam kao svoje
muskarce nekako ne..oni su svoji (i treba da budu)...nisu moji...

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2006-06-28 14:38

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Greenisgoodforeyes
#15: (2006-06-28 14:42)
Ti si moj(a)
Meni je moj svako koga bilh pazila i mazila i cuvala.... i zvala ga...

Zato sam temu i postavila ovako kako sam je postavila... Ona ukljucuje ono i cuvati nekoga od sebe, i cuvati nekoga za nekog, i znati da je tu, i da si tu... Nikako ne posednicko postavljanje granica, kao u doba zlatne groznice ili neko slicno.

I ima ih i ovde. I vreme potrebno, ali i dubine razne i ulaganja i slusanja... I sve... A tu ide i odgovor Chorbi... isti onakav... volim sto si tu! Pa bunio se, shab me gabri!

I Milica je tako moja, na primer... I R je moj... I ima ih...

Smajlija, osim onog prvog nema, necu namerno, ozbiljna sam, lepo ozbiljna...

Updated 3 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-06-28 14:47

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-06-28 16:09)
Ti si moj(a)
posle godina i godina...
dete s nekim drugim i drugacijim...
posle toliko godina,trotalno razliciti zivoti
ja njanjava kad ne treba i previse tvrda kad je potrebno biti mek
on...zatvoren
ali se znamo
i licimo
i rodjendan nam je istog dana
ovamo - dete i ja
tamo - on i jedna pametna cura

al ipak,iza tog prozora u centru Haga sedi neko MOJ
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
jutro65
#17: (2006-08-09 00:17)
Ti si moj(a)
Ti si moj(a). Na koji ga (je) način volite? Zašto prisvajate, sa prisvajanjem, bez prisvajanja?

Da...kad nekoga osetim toliko jako,jako...i kada osetim da se gusim od emocija,na mom licu se sve vidi.Ponekad izgovorim..srecice!
Ali iskreno,ne volim bilo kakvo svojatanje,najezim se kad cujem "ti si moj-a...."
Svako treba da ostane samo svoj...a NASE je sve ono sto zajedno dozivimo,dok postojimo MI.
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
#18: (2006-08-09 15:14)
Ti si moj(a)
paaa ovaj ja bih to rado "urliknuo" ali necu! samo zavucem ruke dublje u dzepove, nogom tapkam po prasini a misli 600 km/h lete njoj! ma zna ona!
Dylann (male, 31)
MOST WANTED ;)
SARMANTNIVITEZ
#19: (2006-08-09 15:24)
Ti si moj(a)
Mali osmeh + iskrica u ocima = sasvim dovoljno = minimum reci = maksimum uspeha.
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
#20: (2006-08-31 15:39)
Ti si moj(a)
...nikada ne kazzem i ne pomislim "moj...nema prisvajanja i posedovanja...da bih ga prepoznala, osetila, da bih ga volela on mora prevashodno biti "svoj"...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis