Romance Cafe forums

All forums

Ti si moj(a)  

views: 6542, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-27 12:30
Ti si MOJ(A)
Kakav treba da bude neko pa da za njega možete da pomislite i izgovorite ove reči?

Ti si moj(a). Na koji ga (je) način volite? Zašto prisvajate, sa prisvajanjem, bez prisvajanja? U čemu je njegova/njena posebnost? Kako biste ga čuvali? Kako biste je čuvali?

Ne morate čak ni da napišete, dovoljno je i ako pomislite. I ako imate nekog svog.

Updated 2 time(s), Last update (Greenisgoodforeyes) 2006-06-27 12:43

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
page: 7
Vronsky

VIP
#61: (2007-12-24 14:24)
Ti si moj(a)
Dovoljno je da vidim pogled u kome citam te dve slatke reci ...

Sve ostalo je pepeo i prah ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
lena copy
#62: (2007-12-28 21:36)
Ti si moj(a)
Cuvam svoju ljubav: darujem joj slobodu.
Bez osecaja slobode ( koja nece zloupotrebiti moje poverenje nikada) sve je bezvredno, usiljeno i osudjeno na propast.
Osecanje pripadnosti zadrzavam za artikle koje kupujem po marketima (prasak za sudove, sokove, truleks krpe, pastete etc).
lena copy is no longer member of Romance Cafe
mirkic
#63: (2007-12-28 23:35)
Ti si moj(a)
Ne morate čak ni da napišete, dovoljno je i ako pomislite.

pomislio sam
mirkic is no longer member of Romance Cafe
#64: (2007-12-29 17:23)
Ti si moj(a)
Neko...da bi bio moj, mora prvo da bude svoj. Tek onda, mogu da ga prisvojim. Kad to uradim, nema nazad, bez obzira sta se dogodi izmedju nas. Ostaje moj, zauvek, svidjalo mu se to ili ne.
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#65: (2007-12-29 23:32)
Ti si moj(a)
ovoh dana malko raduckam...pa nemam kad da se bavim kompom....odem ujutru,dodjem uvece...pogledam postu,je li ko pis`o,misli li ko na mene...
i nadjem u svom Facebook-u jedno pisamce,od virtualne prijateljice, koje me bas obradovalo....i nekako podrzalo u uverenju da se slicni ljudi prepoznaju i pronalaze,na kakav god nacin...

i evo ga:

" Понекад не могу да одредим границе између себе и људи које волим: где завршавам ја, а где почињу они. Као да смо сви ми једно, као да смо исти – иста душа, жеља која тражи нешто...заједничко свима нама.

Сви смо у истом чамцу. А опет, сви смо различити и посебни, изразито индивидуални.

Постоји једна посебна, ретка врста људи које ја зовем моји људи. То су људи које пуштам у свој простор, у себе. Сви моји људи су у нечему исти:
Њихово тражење је стваралачко. Они не руше, већ нешто граде. Не желе да владају, јер владање губи сјај у очима,...

Моји људи имају исто осећање живота. Није више битно како ћемо назвати наше односе и који ће облик они имати. Форме наших односа се могу мењати, али то осећање повезаности нечим изнад нас, већим од нас, што нас зове и спаја, остаје.
Ми некако набасамо једни на друге и наше се судбине помешају заувек, чак и ако нисмо заједно.Као да смо неке боје које се лако мешају међусобно, а много теже са другом врстом. Боје које се растварају помоћу светла... "

( „ Бити једно“, Небојша Јовановић )

-------------------------------------------------------------

ne znam koliko je iko moj,niti koliko je bio moj...ali znam da ima meni slicnih...i da im se radujem...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#66: (2008-01-03 12:42)
Ti si moj(a)
Dovoljno je da me voli ...
I cuce sapatom izgovorene reci ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#67: (2008-08-22 23:23)
Ti si moj(a)
ma budi ti sve sto jesi i nisi... meni si sve moje...till we meet again

"May He give you strength to stand
Till we meet again"
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#68: (2008-08-22 23:27)
Ti si moj(a)
veceras
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#69: (2008-08-22 23:32)
Ti si moj(a)
dobila si mali buket?

da ne napišem nešto drugo
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#70: (2008-08-22 23:40)
Ti si moj(a)
kome ti to Gagicu?
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis