U potpunosti se slažem i dodala bih tome svoj lični pečat.. Ne praštam mišljenje ljudi da ćutanje znači odobravanje.. I ako se pravim da neke stvari ne vidim da ne bih ja bila ta koja upire prstom u tuđu glupost - ooo to nikako ne znači da mi ta glupost ne smeta. Ne praštam nikako omalovažavanje!
Updated 1 time(s), Last update
(black_magic_woman) 2006-07-24 18:04
black_magic_woman is no longer member of Romance Cafe
Beskrupuloznost. Uverenje da je svako sredstvo dozvoljeno samo da bi se postigao cilj. Za takve osobe važi pravilo da je najvažnije da se cilj što pre dosegne. A to opet podrazumeva da se takve osobe ne libe najgnusnijih metoda, onih koje najviše povređuju. Jer su takve metode najefikasnije.
I nakon svega samo odu ruku zavučenih u džepove. Sa zviždukom.
Nikako ne mogu da oprostim kada ljudi ne štede ljude.
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
AMBICIJA ISPRED EMOCIJA. Zelena, citas mi misli. Ni Njegos ga ne bi tako ... Have a nice day, svi koliko vas ima. Ja cu vam malo mahati palminim listom oko glave, ako moze da pripomogne. Pozz, Demaskirani
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
Све се прашта... Ако су ти срце и душа велики као свемир и ако прихваташ људе са свим својим манама... Онда све прашташ... Али дуго, дуго, дуго се мораш трудити да опроштено заборавиш... Заборављање је дуго и најчешће болно...