Romance Cafe forums

All forums

Šta se ne prašta?  

views: 5221, replies: 98 LOCKED
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2006-07-24 11:43
Šta se ne prašta?
Ja ne praštam LAŽ ... pogotovo ako postoji ubedjenje da sam je progutala ...

A vi kako 'te?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 8
#71: (2006-08-12 00:59)
Šta se ne prašta?
izdaja i laz..cak i ako je sitna...hm,da se zeznem i i oprostim,ali ne i da zaboravim...(napomena.:.samo sitne lazi,bazirane na glupostima koje me ne doticu kao licnost...npr...napolju pada kisa(,a ja eto,videh sneg..jel. )...sve drugo je krupno.
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#72: (2006-08-12 01:04)
Šta se ne prašta?
lojalnost je osobina koju najvise cenim kod ljudi
nepostojanje ili iscezavanje iste je ono sto ne prastam

sve ostalo se da oprostiti....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#73: (2006-08-12 09:02)
Šta se ne prašta?
izdaja
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#74: (2006-08-12 09:31)
Šta se ne prašta?
Ne praštam više ništa, kad se ponovi nešto što sam već oprostio!
born 63 (male, 42)
#75: (2006-08-12 10:31)
Šta se ne prašta?
...ako volim sve prashtam...

...hoccu recci u suprotnom svemu nadjem zamerku i ne prashtam...

ps

...cce mi platish za onu oklagiju...

d
NepoDobNi (male, 37)
offline...
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2006-08-19 13:28)
Šta se ne prašta?
...laz...obmane...neiskrenost...nepostovanje sopstvene i licnosti partnera...

...a moja greska je bila sto sam uvek previse verovala...

...zato nisam prastala...izdaju...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#77: (2006-08-19 13:38)
Šta se ne prašta?
Ma danas je divan dan za prastanje...barem meni...danas prastam svima jer...
praštanjem ne činiš uslugu drugome, nego koristiš sebi!!!!....
Pripadaš li onima koji upravo neguju popis stvari koje su nekome zamerili, onda si jadan/jadna....a ja necu i ne mogu da budem.....JADNA!
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
#78: (2006-08-19 14:00)
Šta se ne prašta?
k@d god neshto NEopRRosTsh rokne te sopstwen@ neg@Twn@ energy!

SHARK69 (male, 33)
Not 4 Every1...
TINA2
#79: (2006-08-19 14:16)
Šta se ne prašta?
Učimo od gusaka

Jato divljih gusaka leti u obliku slova “V”. Mašući krilima svaka ptica stvara uzgon* i tako pomaže ptici koja leti iza nje. Dok guske lete zajedno, domet letenja je 71% veći nego kada jedna ptica leti sama. Ljudi koji imaju isti cilj i smisao za zajednicu mogu mnogo lakše i brže dospeti tamo kuda su se uputili upravo zato što jedni drugima pružaju podršku i poverenje. Kada divlja guska napusti jato odmah oseti težinu i otpor, pa se brzo vraća natrag kako bi se koristila prednostima uzgona ptice ispred nje. Imamo li barem toliko razboritosti, koliko ga imaju guske, ostaćemo zajedno sa onima koji idu u onom smeru u kojem i mi želimo ići i prihvatićemo njihovu pomoć, kao što ćemo je i sami pružiti. Kada se guska na čelu jata umori, vraća se na bilo koje mesto u jatu, a druga guska zauzima vodeće mesto. Prihvatimo činjenicu prema kojoj će svako doći na red da radi težak posao i da vođenje moramo deliti međusobno - jer kod ljudi, kao i kod gusaka, postoji međuzavisnost.
Guska koja leti u začelju povremeno se oglašava, kako bi ohrabrila one ispred da održe konstantnu brzinu. Budimo sigurni da je naše javljanje iz poslednjih redova ohrabrujuće.
Ako se guska iz jata razboli, ozledi ili bude pogođena, druge dve guske će izaći iz jata i slediti je kako bi joj pomogle i zaštitile je. One ostaju sa njom sve dok ona nije sposobna ponovo poleteti ili dok ne ugine. Tek tada kreću na put. Lete same ili se priključuju drugom jatu. Imamo li barem toliko razumevanja koliko ga imaju i guske, i mi ćemo, kad smo u nevolji, ostati jedni uz druge - kao što uvek ostajemo kad nam je lako i lepo.
TINA2 is no longer member of Romance Cafe
#80: (2006-08-20 17:47)
Šta se ne prašta?
drugima oprostim sve......sebi.....malo toga.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
total: 98, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis