Romance Cafe forums
nesto licno
views: 59025,
replies: 1079
LOCKED
total:
1079,
displayed:
10,
page:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...

of 108
#1: 2006-07-25 22:04
nesto licno....
ukrao sam onu najnezniju misao ove letnje noci, sto se krisom otela tebi....Cujem cak i drhtaj tvog srca...srecu tvojih ociju, pa cak i tihu pesmu sa tvojih usana...UPS! klizav teren... Ma, kao lopov otici cu negde sa plenom... otici tamo gde more ljubi bezbroje obale svoje gde bi bili srecni...plima i oseka...ja hocu sve to! Skrivena zelja... neko je povukao pravi potez i nastao je prvi greh...
Dylann
(male, 31)
MOST WANTED ;)
page: 8

nesto licno....
Tvoja sam ... 
drjelena
(female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
devojchica73

nesto licno....
....Da li si vredan
Ljubavi moje,
nadanja svih
shto dusha mi ishte?
Hocel' posle tebe
od zgarishta moga
postati bashta
il' pepelishte?
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe

nesto licno....
...ti razumes reci koje nikad ne kazem...tebi dajem da me vodis gde zivot nije skrivanje...
vatra i led
(female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala

nesto licno....
Sad imaš moju reč da neću ti olakšati ako zbog mene ćutiš ti i sve što pričaš samo govoriš u zid ...
Nemam volje uvek sve razumeti, stalno boriti se a ne uspeti ...
drjelena
(female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...

nesto licno....
ne da cu da polupam sav mermer i granit nego cu i da saljem anonimna pisma tvojim studentima pretece sadrzine
u potpisu: Tvoj

sunce u ocima

nesto licno....
U nedelju kada tuga odmara.. U nedelju nebo vrata otvara, i svatovi uvek tada prolaze pored moje ulice, zato nemoj molim te... .....
sunce u ocima is no longer member of Romance Cafe

nesto licno....
...hocu da budem deo necije price....hocu da budem...vrteska u necijim snovima ....hocu da budem matrix u necijoj glavi....

kokolala
(female, 36)
Dance Me To The End of Love
devojchica73

nesto licno....
pliz don't...
matrix 'e laznak !
Budi mi ptica...oblak...Budi mi drvo pod koje cu sesti onda kada svi me napuste...Budi mi trava na kojoj cu se opruziti samo da joj miris udahnem...Budi mi kap vode..pa da veChno zedna budem....

devojchica73 is no longer member of Romance Cafe

nesto licno....
...ma hocu da budem SVE...

kokolala
(female, 36)
Dance Me To The End of Love

nesto licno....
pishki mi se .....

total:
1079,
displayed:
10,