Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6740, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
#1: (2006-08-26 13:03)
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
#2: (2006-08-26 14:38)
...o godinama...
...a zasto bi se uopce zamisljala... )...samo ne dozvoli devojcici...koja...vidim, zivi u tebi, da te napusti ...i slazem se sa tobom...i to nase doba...divno je ...
...i puno, puno osmeha, puno......ceka na nas...
...a ta "mudrost", to je ono, zbog cega znamo, sta hocemo i cega necemo...

...sretan ti rodjen dan ! ! !
Ana.Slovenka (female, 49)
Ma podelili nas granicama ali prijateljstva putuju drugim putevima :)))...
BUKOWSKY
#3: (2006-08-26 21:02)
...o godinama...
...meni josh uvek traje detinjstvo...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
chorba
#4: (2006-08-26 21:12)
...o godinama...
jo uvek cekam da me odbiju od sise... sa zebnjom... moram priznati...
chorba is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-08-26 21:38)
...o godinama...
Evo vec dugo pricam "sad sam u najboljim godinama" i stvarno je tako! Sve se bolje i bolje osecam!!!
Veeliiki (male, 32)
A sad... spektakl!!!
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf
#6: (2006-08-29 01:34)
...o godinama...
...možda jednom i odrastem...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#7: (2006-09-01 09:27)
...o godinama...
ne zelim mudrost starijih, lepse je biti glup i mlad, mudrost uglavnom opterecuje....ili mi se samo cini?
arsene (male, 34)
lazem najbolje na svetu
#8: (2006-09-01 10:20)
...o godinama...
Ne sekiraj se, nije to baš neminovnost. Svet je pun matorih budala.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
habanera
#9: (2006-09-01 10:23)
...o godinama...
habanera is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-09-01 18:40)
...o godinama...
uh,gde sad prica o godinama!To i mene u zadnje vreme bas proganja.Sve mi se cini da sam zadnjih par godina mogla i bolje provesti,nego uceci i nerviranju kad ne ucim.Pri kraju sam studija pa mi to deluje malo vise nebitno.
Svi me uvek podsecaju da uz ove godine idu neke drugacije obaveze od ovih mojih,ali ja se nedam.Uvek mi je prvo na pameti gde bih mogla da otputujem.
Bojim se da cu jednom utonuti u neku monotoniju pa od toga pokusavam na svaki nacin da pobegnem.A godine prolaze...Ako se jednom zbog toga budem kajala bice to jedno veliko,veliko kajanje!
umpah pah (female, 27)
volim umpah paha,valjda neko zna ko je on!Ustvari, hajde da pricamo!
total: 82, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis