Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6755, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 13:03
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 2
Gandalf
#11: (2006-09-01 18:44)
...o godinama...
....posle jebanja...nema kajanja...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#12: (2006-09-01 19:12)
...o godinama...
ne bih ja tu nista vise dodala...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#13: (2006-09-01 20:58)
...o godinama...
umpah pah: uh,gde sad prica o godinama!To i mene u zadnje vreme bas proganja.Sve mi se cini da sam zadnjih par godina mogla i bolje provesti,nego uceci i nerviranju kad ne ucim.Pri kraju sam studija pa mi to deluje malo vise nebitno.
Svi me uvek podsecaju da uz ove godine idu neke drugacije obaveze od ovih mojih,ali ja se nedam.Uvek mi je prvo na pameti gde bih mogla da otputujem.
Bojim se da cu jednom utonuti u neku monotoniju pa od toga pokusavam na svaki nacin da pobegnem.A godine prolaze...Ako se jednom zbog toga budem kajala bice to jedno veliko,veliko kajanje!

kazzu da je prvih 27 godina teshko - posle se chovek navikne ....

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
jutro65
#14: (2006-09-01 21:47)
...o godinama...
Ne zalim ni za cim!
Kad pogledam svoje dete,koja je vec odrasla,zrela,odgovorna... zdrava i srecna osoba,ne zalim ni za jednim jedinim trenutkom koji je iza mene.

Mogu samo da kazem Hvala ti Boze!

Da...odlicno se osecam u ovim godinama!
Mozda necete verovati ali ne bih se vratila ni jednu godinu unazad!
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
NEWCASTLEUPONTYNE
#15: (2006-09-15 12:56)
...o godinama...
Gandalf: ...možda jednom i odrastem...

I JA ISTO
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-09-15 16:17)
...o godinama...
ya CguRRno netyu...

SHARK69 (male, 33)
Not 4 Every1...
#17: (2006-10-08 17:22)
...o godinama...
све је под контролом.... прошла пубертет како треба....
зевзечим се и радим још мало...

онда чекам климакс да и то прегурам...

и једва чекам пензију... е, онда пензију у џеп, па у бању, па у кафану, наравно....

а кад се пробудим... обично попијем кафу...

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2006-10-08 17:24

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#18: (2006-10-24 16:25)
...o godinama...
Gandalf: ...možda jednom i odrastem...

Mozda tad i krenesh u teretanu.
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
SARMANTNIVITEZ
#19: (2006-10-24 19:33)
...o godinama...
Vreme potroseno na gradnju karijere devalviralo je osecaj ljudskosti i uspelo da potisne mrvice hedonizma i uzivanje u standardnim radostima.
Kasno sam shvatio da recenica "E ne dam !" ima jako malo znacaja kada potrosite vreme, volju i motiv za posvecivanje paznje osobi koju mozete videti u ogledalu.
Also, sto pre se okrenite navedenoj/om i recite joj/mu sve u lice dok ne bude prekasno.
Ili mozda vec jeste ... ?
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
#20: (2006-10-25 00:16)
...o godinama...
.....svaki period zivota nosi nesto posebno...al ovaj moj pubertet nikako da prodje breee....POmmagagjjjjteeee..
emanuella (female, 27)
opet....
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis