Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6753, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 13:03
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 4
#31: (2006-10-27 15:32)
...o godinama...
veka038: како се ви лепо забављате!!!!

једва чекам да порастем!!! ........

кад порастем, бићу lilу...

nemoj samo da me teras da vodim dnevnik..i da dajem uputstva..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
nightingale
#32: (2006-10-27 16:03)
...o godinama...
...godine,pod imenom laznim na kapiji sveta,prolaze,gledaju nas i vide ljubav spava...
nightingale is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#33: (2006-10-28 02:21)
...o godinama...
Tako nekako u svakoj zivotnoj drami kucne cas i za zivotni zenit...
Kad-tad izgustiras celokupnu paletu boja sopstvenih emocija, pocevsi od penusave cistoce beloga do animalnog dna crne, i sve one sarene izmedju...

Sve sam ih imala, neke intenzivnije od drugih, neke cesce od drugih, a neke u razlicitim nijansama. Mudri ljudi su uzivali u svakoj boji, narocito u onim mesovitim bojama, mi ostali smo uvek hteli ili belo ili crno, pa smo skakali tako izmenicno kao yoyo-loptica izmedju euforije i apatije. Ali jedno imamo zajednicko, naime, kad-tad smo svi, mudri i manje mudri, potrosili sve boje i dovrsili "zivotni portre"...
Cudno, razliciti su portreti, razlicite tehnike slikanja sa razlicitim bojama, ali svi osecaju neku istu bezbojnost. Ne vidi se nista osim tragova, kao da je neka nevidljiva ruka brisala dok smo mi crtali, ali nije uspela da obrise vodecu liniju cetkice...
Zapanjivo, da ne mozemo da klasificiramo boju traga u posedujocoj paleti boja...
Nekako ta boja postoji i ne postoji, ne pripada osnovnim bojama, a nije ni mesavina njih, nedokuciva ali sveprisutna...

To je osecaj melanholije…

Nije dominantan osecaj, ne ispoljava se vidno i permanentno, ne ispaljuje me svetlosnom brzinom u exorbitantne dimenzije entuzijazma i ne povlaci obarac kada se nalazim na dnu moje dusevne deponije…
Ona je vise nesto kao dodir senke imaginarnog vela u poslepodnevnom suncu dokucive realnosti I nekako intuitivno slutim da me nece napustiti do kraja zivota…

Osim mozda nekada, nikada - ne znam...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2006-10-28 02:23

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#34: (2006-10-28 04:04)
...o godinama...
...oooooo...godinama prosto recheno gubim pojam vec i sad..... ....nekad se osjecam k'o da mi je osamnes'.... ... a nekad ko da mi je i cjelih dwaes'... .tako da ne'am poyma s'a mi je...uglawnom...swe mi lepo i shab' me gabri kolko brojim......broj je ionako newazhan....dabog da mi uwyek bilo superishka...a i swima wama ... "zusamen"... ...
do.mirela (female, 32)
19.09.2008. :O)
#35: (2006-12-09 00:03)
...o godinama...
...godine prelaze preko naših lica ostavljajući samo bore podsećanja na naša mrštenja i na naš smeh...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2006-12-09 10:35)
...o godinama...
Ne razmisljam o godinama koje su iza mene, vec o onom cime sam ih ispunila... I mogu samo da kazem da sam bogata, zaista bogata...
nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
SARMANTNIVITEZ
#37: (2006-12-09 11:43)
...o godinama...
... su prosle i ostavile traga ...
... ce doci i uneti nove boje, mirise i dodire ...
... nam retko donose pamet, cesto samo zakomplikujemo ono sto je strasno jednostavno ...
...cesto znaju stati u jedan trenutak, jedan osmeh, jedan pogled ...
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
#38: (2006-12-09 12:57)
...o godinama...
I pripremam se na ono sto ce doci... sto cu prepoznati... sto cu saznati... shvatiti... osetiti... Sto ce me obogatiti, osnaziti, razneziti... Mozda i rastuziti... Godine iza mene daju mi snagu i nadu... Za godine koje me cekaju... Ili ja, mozda cekam njih...
nightinwhitesatin (female, 34)
Očekujem neočekivano, moje veličanstveno dobro sada pristiže...
#39: (2006-12-10 17:53)
...o godinama...
skoro mi je bio rodjendan i uptah se kada li prodjose sve ove godine?jednostavno ponasao sam u se uglavnom sa svojim osecanjima,kada sam gresio gresio sam al tada sam mislio da je tako najbolje.sta sada jednostavno budi ono sto jesi i slusaj sebe i svoje ja
tosko (male, 41)
zivot je more,a ja sam panonski mornar
jutro65
#40: (2006-12-10 23:15)
...o godinama...
Ma generacijo,svaka ti je na mestu...
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis