Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6751, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 13:03
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 5
#41: (2006-12-25 00:04)
...o godinama...
...Kada prestajemo da budemo mladi?....Da li onda kada nas prvi put uhvati išijas ili onda kada više ništa ne može da nas iznenadi?...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#42: (2006-12-25 00:32)
...o godinama...
.... ......ili kada u diskoteci uhvatiš sebe da cupkaš nogom uz remix pesmice na koju svojevremeno .........
ca blues (male, 36)
maski

VIP
#43: (2006-12-25 00:34)
...o godinama...
... ili kad napamet znash sve narodne obicaje....
maski (female, 38)
..just face facts ...
#44: (2006-12-25 00:35)
...o godinama...
...... .....to ne sigurno....meni to deo posla.....hahhahaa....
ca blues (male, 36)
#45: (2006-12-25 00:47)
uhvatis sebe da staris...
kad kazes deci svojih prijatelja da je muzika koju slusaju sranje..... i da ste vi za razliku od njih imali ukusa u svemu ,pa i u oblacenju....
...i da nemas pojma kako mogu da izadju iz kuce golog stomaka....stradace bubrezi,zar ne znaju?!
.... i da im momci izgledaju ko pederi
....kad odjednom pevas radosno stvar koju cujes na radiju a nekad si mislio da je sranje od pesme
...
...isijas se podrazummeva....
....kazes :Ne mogu,nesto mi pluca nisu u redu,samo cu da uhvatim ponekog zmaja ....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#46: (2006-12-25 03:06)
...o godinama...
... zaèbem se ja tako prek.yu.Che i krenem u oblizhnji (5-6km) trzhni centar biciklom, da vratim neku jaknu shò je gresh.com uzeh (`besh me slepa ) ... entuzijasta - 4 godine nisam shutno loptu na kosh, a biciklu poslednjih 20 vidjah samo na fotkama ... rachunam, taman dok mala zavrshi s`poslom ja tju se vrnem, parkiram bajs u podrum, presvuChem, i presretnem je negde kod Centruma da zaèdno vrshimo shoping ... no, niè kako je zamishljeno, no kako je sudjeno - nisam bio ni na 1/2 poota kad zwrtz-prtz! - pile zove da je ranije zavrshila i da me oChekuje (sa naglas.com na znaq uzvika! - za 15 minuta ) ... shà da radima, ni tamo - ni `amo?? ... ybg, dam mu u (20) petu brzinu i nastavim da pedalam ... ne mogu da vam opishem shock kad` onako hot uletite u josh vreliji trzhni centar ( greju kò KFC ) - 5 minuta sam `watò dah ... L&M, vrnem yaknu radosnim prodawcima, swe s`òsmehom "vidimo-se-(malo)-tootla " i zatrchim se niz pokretne stepenice (umal` da zaglavim u p/okretnim vratima) ... shà sad`da Ladim??- da se vrtjem qtji pa da odatle pedalam za grad - neà shansone, pile tje me utepa ki prase krempitu; a da idem preko-preChe - poima ne znam ni `de sam, a kamoli da izmishljam prechitze po R`damu ... no ybg, sitjuejsh`n niè bila za odlaganje, te se hrabro uputim kroz Nepoznat Kraj (uz pratetje zblanute poglede Marokanatza & Dzhamaykanatza shò onako iz zabawe tjoshkare duzh trase i presret.yu prolaznike (poima oni nema.yu shà e djetij kad` mu se zhuri ) ... i tako ti ja forsiram Erasmus Bridzh usiljenim marshem (na pola sam morò da sjashem yerbo su plootja pretila da otkazhu, hertz mi se dislocirao u grlo, a noge nisam ni osetjao (o yaytzima tju neki droogi poot - promaya ye chudo ) - i stignem na kotu minus-nula-nula-shest (iliti ispred CA, nekog chudovishta od robne kutje, i vetj slootim peshachki maraton uz-&-niz, sooper-wele-slalom uz pokushaj eskiwazhe debelih-debelih-debelih crnkinja i njihowe razdragane (chitaj: newaspitane) dechurlije, ultra-sporih Turkinja i Holandjanki koje ne mogu da se ne okrenu oko sebe a da ne rashire laktove (ybg, istrenirale se sa ne-holandjanima ) ... i tako, uredno parkiram prevozno-jebalo-ih-sredstvo s`nadom u Borinu:"neko mi je ukrao biciklO - jer ga nisam dobro wezò lantzOm", i zagazim u pakao pretpraznichnih charolija ... shoping terapiju cemo preskochiti mada ni njen kondicioni znachaj nije zanemarljiv ... so, 4 sata kasnije (ne preterujem) radosni napustimo blagosloveno HPD (Hram Potroshachkog Drushtwa), a s`parkinga ispred ulaza mi se smeshi moj novosteCheni dwokotachni frend neminovno podsetjajutji na povratak u toplo gnezdo (po hipotenuzi kretanja, ovaj poot) ... naravno, vragminedamira te swechano obetjam piletu da tju da pristavim kafu dok ona stigne kutji (previdjajutji da ovde ne postoji crveno na semaforu za tramvaje - imaju apsolutno prvenstvo ) ... i tako o5 odwezhem i uzjashem Tonta sa sve rantzem na ledjima i utegnutim shoping-kesama iza sedishta i dam pedalama vetra (moram da se pohvalim da sam Erasmus owai poot 4Crao bez da ga dodirnem djonom ) i posle 20tak minuta lipsawanja za guwernalom uspem da priwezhem Tonta u podrumu, uspentram se u stan i pristavim obetjanu fuCka - jeeeeee!!
...
e kad` me tad` niè strefio tromb - mora biti da sam ga uspoot negde istopio

keep walkin`
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#47: (2006-12-25 09:28)
...o godinama...
Još uvek brzo hodam i teško me je pratiti.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Ali
#48: (2006-12-25 14:12)
...o godinama...
Uputstvo za upotrebu: U slučaju zainteresovanosti za neku brzohodajuću koju je teško pratiti preporuka je PRIHEFTATI SE NA VREME i... ćutati. Taj njen hod ondaK izaziva pravo... zadovoljstvo...mslm... rad nogu... i tako...
Ali is no longer member of Romance Cafe
#49: (2006-12-25 14:45)
...o godinama...
Čiji s' ti mali kad s' tako pametan?
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#50: (2006-12-25 15:54)
...o godinama...
kada prodjose sve ove godine,izgledam dosta mladje i kada me neka curica od 20 godina pogleda ja ponekada pomislim da je to mozda cerka neke moje prijateljice ili simpatije ili nedaj boze cerka nekog mog skolskog drugara svako ima svoj neki put u zivotu i smisao zasto je rodjen.
tosko (male, 41)
zivot je more,a ja sam panonski mornar
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis