Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6750, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 13:03
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 7
#61: (2007-05-29 11:07)
o godinama
аха, Јецо... и ја исто...

Updated 2 time(s), Last update (veka038) 2007-05-29 11:09

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#62: (2007-05-29 14:42)
o godinama
dodje mi da se radujem.....a onda se malKo zamislim....cheshnem po glavi.....i ipak odluchim da se raduJem.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#63: (2007-05-29 14:52)
o godinama
uskoro 43....blizi se vidovdan..i ?..volim da gledam moje dete kako raste. uzivam i radujem da je tako....zivot prolazi
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#64: (2007-06-08 21:43)
o godinama
еееее... кад бих сада имала 22...

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#65: (2007-06-10 13:10)
o godinama
od 18-te pa do ovih 95 proleteshe uhhh
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#66: (2007-09-22 11:18)
o godinama
Godine prolaze ...
Umornim korakom ...
O godinama su pevali mnogi, Bajaga je samo jedan u nizu HQ (high quality) stihoklepaca koji je svoje rime posvetio Hronosu ...
Sta nam donose te godine, meseci, dani, sati ... ?
Rana, maglovita secanja na klinacke dane, pubertetske / teen age avanture i slatke Copicevske dogodovstine, adolescentske krize i prve velike ljubavi, period sticanja znanja i opredeljivanja za neku od uskih staza koje vode ka radnom angazmanu, jubilarnom zlatnom satu i torti na odlasku u penziju ...
Ima li cega izmedju tih slozenih redova ...
Gde se gube svi oni mali, seretski osmesi, kelnerski marifetluci, poneki prohujao pogled na lepu parizanku koja svoje vitko telo izlaze vrelom mediteranskom suncu, partija preferansa i utakmice beton lige na kojima ima vise igraca nego gledalaca ...
Selektivno pamcenje filtrira bitne od nebitnih stvari ...
Koja to prirodna sila odredjuje sta ce otici u Had zaborava a koji ce momenti biti ugravirani u nase foldere ... ?
Ko je taj ko ima pravo, snagu i moc da odredi koje ce slike iz naseg zivota biti sacuvane a koje ce pokriti prah ... ?
Koliko je volje, snage i vremena potrebno da iscupamo iz kutija za cipele "Borovo" pozutele slike i setimo se lika koji nam je u tom momentu bio drag ...
Postoji li "Refresh" opcija u makrameu sapiensovom ... ?
Zeleo bih se setiti mnogih lepih stvari ...
One malo manje lepe same isplivaju kao ulje u vodi ...
Zeleo bih ponovo cuti pricu davno upokojenih boema, iskusnih pecarosa i vitezova kaldrme, ratnika i pisaca, dvorskih pripovedaca i mornara ispucalih dlanova ...
Nazalost, toga je sve manje ...
Vreme u kome zivimo ne dozvoljava luksuz lezernog prepustanja prici uz laganu vatricu, uz tihe note koje vesti prsti izvlace iz starog Ovation-a i kranje relaksiranih koraka u setnji zaraslim stazama ...
Speed, trka za novcem, fast emocijama i dajdzestiranim verzijama zivota koje nas u bar kodove pretvaraju danajske poklone nose ...
Postoji zelja da bar jos jednom, pre nego sto pogled izgubi sjaj a dusha mir nadje, osetimo taj sladak ukus pravog, punog zivota i odgledamo film u kome su nam svi glumci poznati ...
Da nas zadovoljni osmeh isprati na put uz citata Baneta Bumbara koji kaze : " Te davne .... godine ..."

Updated 1 time(s), Last update (Vronsky) 2007-09-22 11:20

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#67: (2007-09-22 11:43)
o godinama
Dushane, ti i ja moramo ozbiljno da porazgovaramo , it`s high time

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2007-09-22 11:43

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
triViALna
#68: (2007-09-22 11:48)
o godinama
Nemojte da razgovarate. Pusti ga da prica o godinama!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#69: (2007-09-22 11:56)
o godinama
Znam ja pametnice da ti njemu zzelish dobro, ali ja mu zzelim bolje + konkretno ....
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
triViALna
#70: (2007-09-22 12:02)
o godinama
Ok,ok !

Evo , za se snadjite i dodjite nam opet!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis