Romance Cafe forums

All forums

o godinama  

views: 6754, replies: 82
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 13:03
...o godinama...
Kada sam bila klinka odrasli su mi govorili: sada jedva čekaš rođendane ...da ti je što pre napuniti 18...a godine ti sporo prolaze...kada napuniš 20-tu godine će leteti i nećeš ih moći zaustaviti...
Sada vidim...bili su mudri...
...uskoro mi je rodjendan...
ne mogu verovati...Kao da sam još juče bila klinka...gdje su nestali svi ti dani, godine...Ne mislim da sam stara...samo starija...

Ne bojim se starosti i starenja…ali ne mogu se još zamisliti…ja to ne primjećujem…

S godinama se osjećam zrelijom…vidim da godine ipak donose mudrost….

Sada manje žalim za „propuštenom“ prošlosti …zadovoljnija sam sadašnjošću … i radujem se budućnosti!!!!!...jer mozda moje vreme tek dolazi......

Updated 1 time(s), Last update (mimaso) 2006-08-26 13:10

mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 9
#81: (2008-10-11 13:17)
o godinama
ne razmisljam uopste o godinama...cak mislim da sam s godinama postala mnogo zrelija..

po koji problem se oseti, medjutim ja sam okruzena mladoscu pa se preko problema predje..

"godine....kao biseri rasuti negde po prasnjavom putu sijaju kada se osvrnemo"

ovo je predivno receno, svaka cast autoru..
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#82: (2009-01-27 10:19)
o godinama
Nekom godine i nezrelost donose ...
Cak i kada se ne zove Bendzamin Button ...
Dovoljno je da casovnik poklopi, kalendar zatvori a um pusti da se slobodi raduje ...
I zato srdacno Arsena pozdravljam ...
I zelim mu sretan put ...
Ajd, polako, pa poitaj ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 82, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis