«Lepota žene mora se videti u njenim očima, jer to je ulaz u njeno srce - JEDINO MESTO GDE STANUJE LJUBAV ...» (citat iz cirkulatornog maila)
Šta vi mislite o tome? O citatu? O razlozima za ženske suze? Plaču li i muškarci? Da li žene koriste svoje suze kao oružje ili samo ne umeju drugačije da pokažu emocionalni naboj?
drjelena
(female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
...svi placemo...nesumljivo... ...suze su materijalizovane emocije.... ...a i to je nesumljivo da svi imamo.... ..jedina razlikaje ta sto zene koriste suze da dobiju sta zele... ...ili kad nesto lazucnu pa budu uhvacene i sl... ...ili da se izvade ...itd itd... ...al dobro to je tako ...jednostavno tako...
verujem da su zenske suze tesno povezane sa mitom o zenama kao neznijem bicu. doduse ona su taj mit davno same sahranile. tako da te susze mene asociraju na one *krokodilske* nevezano za sam razlog.
''Evo u slobodno vreme chitam knjigu "Zashto mushkarci lazhu , a zhene plachu." Gotivna je knjiga... ima dosta saveta kako odrzhati kontakt u poz. smislu sa zhenom odnosno mushkarcem. Ako ste iole radoznali mozhete sigurno pronaci knjigu u nekoj od biblioteka. Autori knjige: --> Barbara i Alan Piz''
preuzeto sa diskusijaNet
Updated 1 time(s), Last update
(relativnoPrisutna) 2009-06-09 15:41
relativnoPrisutna
(female, 47)
''...sve sto je jednom bilo, ali mislim bas onako stvarno, to nikada ne moze da nestane.''