Romance Cafe forums

All forums

TI VISE NISI TI  

views: 8909, replies: 93
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-24 00:45
TI VISE NISI TI......
sta se desava kad prodje prva zaljubljenost?
kako osvezavate vasu vezu?
da li jos uvek mislite da je voljeno bice savrseno?....
ili shvatate da ima milion mana?
i ne nemojte reci da vam se to nikada nije desilo ))))))))
Poweroflove (female, 23)
khm khm sta da kazem
page: 2
#11: (2004-12-18 15:30)
TI VISE NISI TI......
Poweroflove: sta se desava kad prodje prva zaljubljenost?
kako osvezavate vasu vezu?
da li jos uvek mislite da je voljeno bice savrseno?....
ili shvatate da ima milion mana?
i ne nemojte reci da vam se to nikada nije desilo ))))))))

Znaš, u ljubavi postoje teoretičari (ti tu verovatno spadaš) i praktičari - e njih pitaj zašto te ta pitanja muče
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
#12: (2005-02-07 19:23)
TI VISE NISI TI......
Qmo ljub

Pa.....pre svega pokusham da prihvatim sve njegove mane...jer zhiveti sa istim zhivish i sa vrlinama...A to da li mi se desilo.....jeste.....potonem i smorim se....prodje par dana i posle bude sve ok....ali ne odustajem...jbg...kad si tvrdoglav....
lela1 (female, 26)
The Future is now ..It Starts Today...
#13: (2005-12-22 14:09)
TI VISE NISI TI......
ma sve ima uspone i padove..najgora je ravna crta....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#14: (2005-12-29 13:32)
TI VISE NISI TI......
... kao na EKG-u ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#15: (2006-03-16 03:17)
TI VISE NISI TI......
Moram ti ipak reći da mi se to nikad nije desilo. Još uvek me drži ona ista prva zaljubljenost, jednako intenzivna i nadahnjujuća, samo se objekti menjaju... naravno
CaneCorso (male, 88)
AV
Please note: VIP members do not see advertising
Snasha sa salash
#16: (2006-03-17 17:43)
TI VISE NISI TI......
CaneCorso:

"Drzim ga se, jos od trece godine"

...chini se da tvoja prva zaljubljenost, intenzivna i nadahnjujutja, ipak nije promenila "objekat"

btw, vezu osvezzavam tako shto naprskam mao Raid-a, plavog..za dechake

Updated 1 time(s), Last update (Snasha sa salash) 2006-03-17 17:46

Snasha sa salash is no longer member of Romance Cafe
Izmishljena
#17: (2006-03-17 19:34)
TI VISE NISI TI......
Pa, kada skinem one ruzicaste naocare, kroz koje uglavnom sve vidim onako kako zelim, a sve, o cuda li, na strani mog srca:Ili shvatim da vec nekog volim, ili da to bas i nije prica u kojoj bih da budem jedan od aktera.
Salu na stranu, nema tu pravila, ili volis i postujes, ili odlazis.Ljubav kao cudna linija koju povlacimo raznim bojama i razmin pravcima, ima svoje putanje, svoje amplitude....Uz postovanje, sve je mnogo lakse, pa i potez cetkice navise, ako se uplasimo da je mozda doslo do nulte tacke.A svima se to desava.
Uzajamno otkrivanje, odrastanje, ucenje svakodnevno o drugom i o sebi kroz tog nekog drugog, korak po korak.
Uz ponovna osvajanja kao i prvih dana.

Updated 1 time(s), Last update (Izmishljena) 2006-03-17 19:36

Izmishljena is no longer member of Romance Cafe
#18: (2006-03-18 01:02)
TI VISE NISI TI......
Snasha sa salash: CaneCorso:

...chini se da tvoja prva zaljubljenost, intenzivna i nadahnjujutja, ipak nije promenila "objekat"

Lepo je to sto skupljas moje postove po razlicitim forumima i lepis u svoj album, ali ja sujete nemam da bi je hranila, iznajmio sam je jednoj agenciji koja je rentira onima kojima je neophodna.

Sabrana dela... ne zvuci lose, ali ja preferiram isključivo sabrana dela Džeka Denijelsa i nemam nameru da se upisujem u plejadu takvih velikana.

Zato nemoj rasipati svoj sharm i energiju na one cija ciljna grupa nisi i ne mozes biti, proci ce ti mladost uzalud. Vataj nesto pitomije, ova kuca je suvise divlja za tebe i ne gaji se po salasima.
CaneCorso (male, 88)
AV
#19: (2006-03-18 01:05)
TI VISE NISI TI......
......a moj BB kad je biJo mali pao je sa lipe......

BBmoj sou
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Snasha sa salash
#20: (2006-03-18 01:15)
TI VISE NISI TI......
CaneCorso:
Snasha sa salash: CaneCorso:

Lepo je to sto skupljas moje postove po razlicitim forumima i lepis u svoj album, ali ja sujete nemam da bi je hranila, iznajmio sam je jednoj agenciji koja je rentira onima kojima je neophodna.

Sabrana dela... ne zvuci lose, ali ja preferiram isključivo sabrana dela Džeka Denijelsa i nemam nameru da se upisujem u plejadu takvih velikana.

Zato nemoj rasipati svoj sharm i energiju na one cija ciljna grupa nisi i ne mozes biti, proci ce ti mladost uzalud. Vataj nesto pitomije, ova kuca je suvise divlja za tebe i ne gaji se po salasima.

Lepo je shto si se ovoliko potrudio da mi odgovorish , a gde si ti to video da ja pokushavam da ti hranim sujetu...naprotiv, ja bi je malo bacila na dijetu...i moram da priznam da sam se iznenadila, imash ciljnu grupu?
Snasha sa salash is no longer member of Romance Cafe
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis