Romance Cafe forums

All forums

TI VISE NISI TI  

views: 8900, replies: 93
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-24 00:45
TI VISE NISI TI......
sta se desava kad prodje prva zaljubljenost?
kako osvezavate vasu vezu?
da li jos uvek mislite da je voljeno bice savrseno?....
ili shvatate da ima milion mana?
i ne nemojte reci da vam se to nikada nije desilo ))))))))
Poweroflove (female, 23)
khm khm sta da kazem
page: 3
#21: (2006-03-18 01:22)
TI VISE NISI TI......
Pa niste samo vi vojvodjani "fini", zato sam se i potrudio da ti odgovorim kao lepo dresirana keretina.

Da, imam zamisli ciljnu grupu, prosto neverovatno haha. Samo ne vredi da objasnjavam, ti mozda i prolazis pored takvih osoba svaki dan ali ih ne vidis jer ne nose obelezja koja bi primetila.

Osim toga nas dvoje ne govorimo istim jezikom, mislim da ga cak kao organ i ne koristimo u iste svhe haha. Zaboravi, i kako rece neko ovdi kip sta god vec...
CaneCorso (male, 88)
AV
Snasha sa salash
#22: (2006-03-18 01:35)
TI VISE NISI TI......
...hehehehe....ono sve shto znash o meni...Stanislave, dobro si to rekao- ne, ne koristimo jezik u iste svrhe...garant
Snasha sa salash is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#23: (2006-03-18 02:50)
TI VISE NISI TI......
...Rumenka, stiPu Stanislava da shtagodvec - ignore ruleZZ & keep smajlin`

...
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#24: (2006-04-21 09:42)
TI VISE NISI TI......
..prva zaljubljenost..je bila jako jako davno..
i od tada naučih i primnjenjujem jednu stvar.nema savršene osobe na ovoj planeti..koja može biti bez mane,predrasuda ili onoga što nosi u sebi a nije vidljivo golim okom..dakle ..za mene nema savršene ljubavi..jer si onda slijep kod zdravih očiju i nije to ljubav...već prolazno oduševljenje a ako u samom startu imaš u glavi ono o čemu ja pišem..veće su mogućnosti da ostavriš pravu vezu i onda ide sve svojim tokom..dakle samo je od Boga data ljubav savršena..mi svi ostali..nesavršeno ljubimo..
ekranka is no longer member of Romance Cafe
na zapadu
#25: (2006-04-21 12:08)
TI VISE NISI TI......
zar i mi nismo prolazni ?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
jutro65
#26: (2006-04-21 12:13)
TI VISE NISI TI......
hmmm...rekla bih
JA vise nisam JA!!!
zasto uvek to mora biti.. ONI drugaciji ...posle....
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
Rio

#27: (2006-04-21 12:26)
TI VISE NISI TI......
.... ...
Rio (female, 99)
...Da mi je da nadjem novi ritam neki, i gordu sposobnost kojoj ne znam ime...
#28: (2006-04-21 19:12)
TI VISE NISI TI......
Sigurnije slepac ide sam, nego kad ga
slep vodi.
Ko razume shvatice..ajd pa tako hehe ...
BOMBASH_BG (male, 28)
EH DA MI JE NEKOGA..KO MENE VOLETI :0)
#29: (2006-04-21 22:02)
TI VISE NISI TI......
takve prve zaljubljenosti vise ne zovem tako, prepoznajem ih kao sasvim prolazne strasti i uzivam dokle mogu

ono sto trenutno prepoznajem kao svoju zaljubljenost dolazi mnogo tise, ali ide samo uzlaznom putanjom...lagano, ali ide... )
una16 (female, 32)
Samo jake ribe plivaju uzvodno. Nizvodno mogu i mrtve :)-John Crowe
black_magic_woman
#30: (2006-05-12 15:54)
TI VISE NISI TI......
Uh uh uh.. iskreno tesko je.. Pale su one ruzicaste roletne i shvatas da pored sebe imas jedno pravo ljudsko cudoviste na koje trebas da se naviknes, priviknes i naucis sa njim da zivis. Osecas se pomalo kao brod bez kormilara ali kako je za vezu potrebno dvoje tako je i za privikavanje na zivot u dvoje potrebno dvoje. Kompromisi, razumevanje, tolerancija i bezgranicna ljubav. To je moj konacni odgovor.
black_magic_woman is no longer member of Romance Cafe
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis