Romance Cafe forums

All forums

TI VISE NISI TI  

views: 8916, replies: 93
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-24 00:45
TI VISE NISI TI......
sta se desava kad prodje prva zaljubljenost?
kako osvezavate vasu vezu?
da li jos uvek mislite da je voljeno bice savrseno?....
ili shvatate da ima milion mana?
i ne nemojte reci da vam se to nikada nije desilo ))))))))
Poweroflove (female, 23)
khm khm sta da kazem
page: 9
#81: (2007-10-12 07:51)
TI VISE NISI TI
Hnutitju zabrinjavash me
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
pustinjska_ruza
#82: (2007-10-24 06:44)
TI VISE NISI TI
vezu je on unistio svojim ponasanjem..ne mogu reci da je zaljubljenost nestala preko noci ali..usledila je neka ravnodusnost..prihavatala sam sve njegove mane kojih je bilo vise od vrlina..prastala i sto nije bilo za oprastanje..ali neko kad pretera onda pretera..ako jednom veza izgubi svoj sjaj tesko da se moze necim osveziti..ili moze ali kratkotrajno..nestane li carolije nema od te veze vise nista..
pustinjska_ruza is no longer member of Romance Cafe
Flashback
#83: (2007-10-24 09:31)
TI VISE NISI TI
Pretpostavljam da je i pored tvojih opomena nastavio da komada burek prstima, umakao mochu u tanjir sa rastopljenim kajmakom i bacao opuske po ulici...Bitanga...Samo...
"Mala hej, mala znaj, ljubav ima lazni sjaj..."
Flashback is no longer member of Romance Cafe
#84: (2007-10-24 10:46)
TI VISE NISI TI
Osjecam potrebu da se malo umjesam u ovu raspravu. Prvo, relativno sam nov ovdje, 3-4 dana pregledam forum, pa ako kazem neshta sto je vetj neko rekao, preshtajte.
Ne razumijem ja vas, sta trrazite?
&poweroflove:
Jel ti to uleces u vezu, pa tek onda otkrivas kakva je ko osoba?
& pustinjska_ruza:
Kako se on to ponasao pre i na pocetku vashe veze?

Isto kao i sada. Mozda si ti to negirala, nisi htjela da vidish?
Ti vishe nisi ti
Nisam nikada uletao u vezu, pravu vezu, sa djevojkom koju sam tek upoznao, izashao sa njom par puta. Druzio se jesam, al doka sa nekim ne prodjete situacije ne znate ga. Zato prvo upoznajte nekoga pa onda u vezu, a ne :
"Sama sam vec 6 dana, strashno. Jao sto je sladak onaj mali sa coska. Da se smuvamo?"
A posle:
"Kakav smrad, zamisli, nismo sinoc ni ishli do grada. Kao neshta mu je mrsko"
Pa sretno vam u potrazi
Corvinius (male, 32)
Ko se nikad ne usudi, taj nikad nije ni ziveo
Partybrejker
#85: (2007-10-25 02:40)
TI VISE NISI TI
pustinjska_ruza: vezu je on unistio svojim ponasanjem..ne mogu reci da je zaljubljenost nestala preko noci ali..usledila je neka ravnodusnost..prihavatala sam sve njegove mane kojih je bilo vise od vrlina..prastala i sto nije bilo za oprastanje..ali neko kad pretera onda pretera..ako jednom veza izgubi svoj sjaj tesko da se moze necim osveziti..ili moze ali kratkotrajno..nestane li carolije nema od te veze vise nista..

chek, chek - jel` to ovaj, iz ovog posta?:

pustinjska_ruza: da..to je bilo TO... ..iscekivanje susreta..pojavljuje se ON ..sreli su nam se pogledi...ogledala sam se u sjaju njegovog oka...dugo smo se gledali pitajuci se u sebi..zar je moguce??posle 9 meseci..dopisivanja..razgovora telefonom..kolena su klecala..stajao je ispred mene ON..ono predivno stvorenje cije su me poruke svakog jutra cekale na displeju telefona..ciji me je glas svake veceri odvodio u carstvo snova sa osmehom na licu..mislila sam da sanjam..sanjam budna..a onda...njegove tople i nezne ruke oko mog struka..njegove mekane usne na mojim drhtavim i isprekidane reci"napokon malena moja"...

... ¿
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Flashback
#86: (2007-10-25 02:46)
TI VISE NISI TI
Maa jook, nema sanse da je taj...
Partybrejker
#87: (2007-10-25 02:47)
TI VISE NISI TI
... slovenska antiteza
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Flashback
#88: (2007-10-25 02:51)
TI VISE NISI TI
Sad ce Ruza, pred zoru...
#89: (2007-10-25 02:55)
TI VISE NISI TI
а то ова што ми украла ник??? . .. мислим... ствааааарно... појма нема... ал, ајд`....
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#90: (2008-11-09 15:43)
TI VISE NISI TI
to se jednostavno oseti......TI VIŠE NISI TI..........i možemo samo da se lažemo.......ljutimo.....pronalazimo izgovore..........ali kad prvi zanos prođe......ako se do tada nije izgradio most koji bi možda mogao pomoći da se što bezbednije(bezbolnije) pređe na drugu obalu.........uzalud sve.......i sve ono što je bilo jako lepo......tada gubi sjaj......... ........nažalost
snowflake32 (female, 32)
........kada snovi krila dobiju......
total: 93, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis