Romance Cafe forums

All forums

Najbolji postovi ikad :)  

views: 15745, replies: 126
total: 126, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2006-09-11 17:49
Najbolji postovi ... ikad :)
pomislih da bi mozhda bilo lepo imati temu na kojoj bismo kopipasterizovali najkvalitetnije postove ... lepe ideje ... lepa osecanja ... lepe koncepcije ... neshto tipa "esej u pokushaju" ... moram samo da naglasim da cu zadrzhati pravo redigovanja teme, u smislu odrzhavanja kvaliteta - znamo vec koliko su "ukusi razlichiti", pa da ne bi dolazilo do zloupotrebe "slobode govora" potrebno je da neko ipak vodi rachuna

& naravno - podrazumeva se da autori budu chlanovi RC-a ( a ne re-copy trecih lica )

have fun & keep walkin`

Updated 1 time(s), Last update (Neo-n) 2006-09-11 18:44

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
page: 5
Neo-n
#41: (2006-11-13 15:01)
ledeno miran:

OBICNA:
ledeno miran:
Sonya:
ledeno miran: ...e sad dobro jutro
sada mogu mirno po novine i hleb
a pre svega na burek
(k`o jutro,lane,veka i svi ostali ljubitelji bureka
u rane jutarnje sate,uh,baš će mi prijati )

..burek..

ledeno miran: ...e sad dobro jutro
sada mogu mirno po novine i hleb
a pre svega na burek
(k`o jutro,lane,veka i svi ostali ljubitelji bureka
u rane jutarnje sate,uh,baš će mi prijati )

salamandra : Ledeni hocu i ja burek
Njam,njam sutra da kupis i meni jedan pa da mi ga posaljes prvim avionom za Italiju,hmmmm nisam ga jela ne secam se od kad
njam,njam

...sa mesom,sa sirom,sa pečurkama...
može i jutros

Ajde jednom za svagda da utvrdimo:

BUREK sa mesom je PLEONAZAM. Zna se da je s mesom. Sve ostalo su pite: sirnica, zeljanica, krompiruša, maslenica (to je ono što se ovde vika "prazan" ili "burek brez ništa" Znači, kad kažeš BUREK već si reko da je s mesom.
...draga gospođice,gospođo
nisam expert,pardon poznavaoc nego samo konzument.
Nikada nikog nije bilo da me poduči...ali,recimo da sam sada shvatio i definitivno,trajno naučio (htedoh reći zauvek,ali se prisetih da Vi i majki,zvani mile,ne volite te reči uvek,zauvek itd). Sada,ako u pekari kada kažem burek...i dobijem nešto drugo,imaću uši (magareće),ali i saznanje da oni nemaju pojma.Mislim u pekari.U nadi da ću jednom jesti burek,pravi...

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Sonya
#42: (2006-12-01 14:30)
Volim & Mrzim...

svaki dan otkrijem po nesho novo shto ne volim.... kod mene period razvoja josh nije stao.... nije to ni tako loshe... osvojila sam u medjuvremenu bonus power -> daleko preciznije definishem shta volim...

...ja u stvari ne volim da pijem, ne volim da prepushim, ne volim da se drogiram (osim ex-om, on mi nenormalno prija), ne volim da drvim shuplje price, ne volim da krijem osecanja, ne volim da se nadjebavam s glupacima, ne volim da ispravljam krive drine, ne volim da sazaljevam pachenike, ne volim da ljubim koga ne cenim.....

.... volim da sam sam .... volim da sanjam u SF-u ... volim decu od 3 i 4 god (najvechi mudraci)... volim da shetam po magli... volim da sedim na plazzi ....volim kad se s nekim razumem bez reci ... volim telepatske momente.... volim kad se smejem od srca (kao kad citam kishona, hogara, asteriksa ili calvina)...volim one ljude koji ne trebaju meni a ni ja njima al zzelimo da smo jedni drugima druzzbenici.....

.... i takoo ...

maski
Sonya is no longer member of Romance Cafe
#43: (2007-01-16 23:28)
Hehe..interesantno...
Vretja je vretja – da ne kazzem kesa.I glupo je nositi vretju, radije bih nekog da drzzim za ruku.Ljudi, a narochito odnosi medju ljudima su kvarljiva roba – pa kad pochne da miri, prvo zavirim u vretju da vidim gde 'mrdi.Pokusham da otklonim neprijatne mirise, dezodorishem, luftiram, zapushim nos, zadrzzim dah.Preslisham se ja i po pitanju lichne higijene, ich ne vredi ako njushkam, a ne zavirim prvo pod svoj pazuh, because - it takes two to tango.
Ruku na srce – teshko je zaustaviti proces truljenja.
Neki bi rekli da preterujem, ali ja samo cenim fresh air.
Nekim ljudima ne smeta smrad....naviknu se.... kazzu i da od smrada niko nije umro, al' od hladnotje jeste, i ja kazzem -da, ali ako ista vlada u predelu srca.
Ja drzzim do sebe.Netju da funkcionishem, hotju da zzivim.

I drove all night.....

Snasha sa salasha
medili (female, 27)
devojchica73
#44: (2007-01-29 14:58)
Shta je sve ljubav?

mimaso: (29.01.2007. 01:17)

Usamljenost...
Zelja..
Strast...
Topao dah na vratu.
Hladne ruke u tudjem dzepu.
Isprepletene noge na kaucu dok mi pricas besmislice.
Poljubac....
Ruka na stomaku.
Zajednicko izlezavanje.
Prsti u kosi.
Noc na prozoru u iscekivanju.
Seks na brzaka.
Nezgrapno otkopcavanje sata na tvojoj ruci.
Pruzena ruka u guzvi.
Dodir mekih usana.
Prva svadja.
Pogled ispod obrva.
Sati u kojima piljim u telefon i govorim: «zvoni, zvoni...»
Razbacan ves po podu.
Ruka u ruci.
Otecene oci posle plakanja bez posebnog razloga.
Poziv u gluvo doba noci.
Telefonski seks.
Neprospavana noc.
Zajednicko tusiranje.
Ruka na mojoj butini u kolima.
Dodir celo o celo i nos o nos zatvorenih ociju.
Kad postanemo jedno drugom POTREBA.
Zajednicki CD.
Pogled kroz odskrinuta vrata dok piskim.
Zagrljaj.
Prva suza kad odlazis dok ti okrecem ledja da ne vidis.
Recenica: "Uzmi me."
Sanjati zajedno otvorenih ociju.
Tvoja slika.
Pozivi iz dalekih gradova.
Zaokruzen datum u kalendaru.
Poruke sa poslovnog putovanja.
Seks posle svadjanja.
Hvatanje za ruku.
Omirisati oznojenu kozu....
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
#45: (2007-02-02 19:16)
ledobermann

VIP#302: (02.02.2007. 11:49) Sponzoruše naše omiljene sugrađanke

meni su sponzoruse najomiljenije sugradjanke...tacno znas gde si,sta si,na cemu si i koliko ce da traje.svestan toga,ne zanosis se nekim ljubavnim mislima....uplatis kartu i vozis...naravno od tebe zavisi koliko ce to da kosta...dokle tako...dok mozes

ledobermann (male, 32)
ne ja nisam pokvario sajt

...... ....budite crna ovca u porodici. bela se brzo prlja...ozon...
ca blues (male, 36)
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2007-02-14 04:42)
maski

VIP#409: (14.02.2007. 02:42) Da te pitam?

radim sve poslove s' nozzovima,
oglodjavam vrljike,
obradjivam direke,
sobaljivam bukve metarpreko panja,
stresavam pritke za paradajz,
shtrojim veprove neraste,
obrezivam dzenariku,
shisham frizure,
shurim krmad,
koljem kokoshi,
kuvam sapun,
obradjivam korishchen papir za klozet,
palim stari dzemperi,
krunim kukuruze,
ugradjujem biber crep,
sabijam krtichnjake,
gledam krave dok pasu
i tresem orase.

a shta ti radish?

maski (female, 36)
OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR

........... ....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2007-02-14 04:43

ca blues (male, 36)
maski

VIP
#47: (2007-02-14 08:40)
prepisala sam, ali hvala
maski (female, 38)
..just face facts ...
nightingale
#48: (2007-03-04 18:53)
jedan od najdrazzih peccata mog detinjstva je moj deda(drugi je poginuo na kraju rata,kada su ih neki Prle & Tihi jurili-nije doccekao joss 1 mesec da vidi sina-mog oca.
Pri kraju osnovne sskole bila je tema na pismenom,mislim da smo je svi imali,"Licnost kojoj se divim" ili tako nessto).I ja sam napisala ovo,a i saccuvala.

Opet su sazrele kupine i opet jedno lepo secanje.On je znao gde su najlepse,najzrelije i lako ih je dohvatao, a da se ne ogrebe.Znao je kuku da nacini i da mi dovuce granu da mogu i ja da uzivam u radosti branja.Bojio mi je obraze tim crvenim sokom da budem lepa i rumena.Smejali smo se, radovali.Govorio je da sam dedin prvi ponos i svuda me vodio sa sobom.On me je upoznao sa rekom,livadom i sumom, hvatao bubamare, znao svako gnezdo u obliznjoj sumi, ucio me kako da prepoznam zrelu lubenicu, slusali smo pre spavanja kako raste trava.Pekli smo palacinke, a kada se moja zalepila za plafon, smejao se toliko da sam ga posmatrala sa cudjenjem, jer sam ocekivala grdnju. I prvo jagnje je u kucu unosio da me obraduje.
Nisam ja tada shvatala da me uvodi u svet i zivot.Mislila sam da je sve to samo igra.A sada znam kad ucim lekciju iz biologije, koliko sam vise i lakse ucila od njega nego iz knjiga. I sada znam gde mi je pokazao kako pile prokljucava ljusku, i da ce kisa ako je " crven od sunca uvece" i da ce nevreme kad njega "kosti bole".
Prva slova pisao mi je u prasini, stapom, dok smo se odmarali u povratku iz prodavnice ili sa njive. I zauske kada sam imala ( sva sreca bila je zima pa je mogao) dosao je iz sela da me cuva da mama ne ide na bolovanje. "Sramota je",govorio je, "da tridesetoro dece sedi bez uciteljice". Kuvao mi je zito sa orasima hranio sa mnom ove nase gradske vrapce, za koje mi nemamo vremena.Dogovarali smo se da sve vrapce iz grada preselimo u selo,jer tamo ima zita.Dogovarali smo se,imali nase tajne.
Pricao mi je o ratu, o bombardovanju Beograda,o izbeglicama koje je on prihvatio.Pricao,pricao, i nikad mi nije bilo suvisno.Sad znam da je bio i filozof, i pedagog, i istoricar...taj covek koji je imao samo cetiri razreda skole.Nikada nije vikao, mamu i ujake nije tukao.Sve je bilo dogovor.
Nije on heroj iz rata,ali za mene on je velika licnost.I sada kada vidim coveka u sumadijskoj nosnji,pomislim:Evo moga dede.Ali za kratko.Otputovao je moj deda,tiho,bez jauka, "da ne smeta drugim bolesnicima koji mogu da spavaju" , pricao je doktor s divljenjem mojoj mami.Govorio mi je : "Kada deda umre,nemoj da places.Zasadi dedi na grob cvece i slusaj kako raste. "
Slusala sam i ovog leta.Nisam cula cvece, ali sve sto mi je pricao i cinio rojilo se pred mojim ocima zajedno sa suzama koje nisam znala isplakati kad je umro, ali sada same teku kad se setim svega

Drina (female, 73)
...budan ja kradem ono ssto oni
sanjaju... )

...a kome nije jasno da ovo nema konkurenciju,ja stvarno ne mogu da mu pomognem...

autorki,dobroj vili koju srecem sve redje i redje...
nightingale is no longer member of Romance Cafe
#49: (2007-03-04 22:08)
Greenisgoodforeyes
(03.03.2007. 13:53)

Ja sam napokon pochela da se ponekad NE kontrolishem. Jedna od retkih pozitivnih stvari koje sam u vezi sa sobom primetila.

Vazda sam se preterano kontrolisala.

I ondaK, sedim ja u klonji jedan dan tako i skontam da je napokon dosh'o onaj cas kad bi ladno bila sposobna da zgromim. Otkrovenje u klonji, jeeeeeeeeee And oslobodjenje... Ne mislim samo na tvrdu i meku stolicu ili slabost i snagu odredjenih jelte mishica.
Storm Rider (male, 99)
So many idiots... so little bullets.
#50: (2007-03-05 09:09)
Greenisgoodforeyes

Koji miris??
Limun na prstima... ne samo mojim.
Vanila... ne na jelkicama, ne u parfemu, vanila kada se kuvaju shne-nokle, ili vanila na vrucoj lenjoj piti sa jabukama.
Kafa kada je malo preprzzena.
Miris mirodjije u belom sosu.
Nana, divlja, kada ćapiš listić negde u DŽbunju i divljini, onaj veliki, tamnozeleni list divlje nane, pa ga promrljaš kroz prste.
Sicily, Dolche i Gabana.
Envy, Guči.
Miris sandalovine na ramovima kupljenim u indijskim šopovima i lepezama kupljenim ispred Meka na Slaviji, leti.
Miris slamnatih šešira, leti opet.
Trava kada je pokose i kiša padne.
Miris Irininih obraza.
Djurine tek oprane braon dukserice sa naNDŽarastim rukavima.
Meki miris svetlosmeđih očiju jednih što iskre.
Miris i kolorit, svežina povrća i voća na pijaci, miris, indigo-plavetno-šljivasti plavog patlidžana.
Musaka, prava, grčka, u rerni.
To kako miriše vazduh pred oluju i posle nje.
Kiša.
Šerbet.
Lavanda u saksijetini na mojoj terasi. Kad sunce grane, izvlači ono i bubice i bube i mirise.
Smola na kori drveta.

Limun na prstima.... ne samo mojim
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 126, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis