Romance Cafe forums

All forums

A kako to pocinje?  

views: 4780, replies: 87 LOCKED
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-09-18 12:00
A kakoTO pocinje?
Bombarduju me vec godinama tuznim storijama, grozomornim zavrsecima ljubavnih igara...
I uvek i svuda slusam samo o tome kako su suze izvesne...kraj vidljiv, a patnja aksioma.
Ali, nekako, svi u kraju zaborave Pocetak..
A od svega je najlepsi bas on..Pocetak.
Kako pocinje Ljubav...?

Updated 1 time(s), Last update (Summertime) 2006-09-18 12:02

Summertime (female, 30)
page: 5
#41: (2006-09-19 22:37)
A kako to pocinje?
...
da,moguće,zaljubljivanje počinje...
ljubav se neguje
(i pazi/čuva kao lični bunar,koga farbaš)
ovo je bilo lično
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
#42: (2006-09-20 00:48)
A kako to pocinje?
Kad otvoris oci, a on je pored tebe, ti se samo ususkas i nista ti vise nije bitno
hermina (female, 35)
Let me show you the world in my eyse
maski

VIP
#43: (2006-09-20 09:03)
ne pitajte bukovskog
asexualno u ljubavi? ne verujem da ti to pitash. mora da zajebavash.

da cujem ---> tko se do bola zaljubio sa 6.5g..... da potvrdimo tu hipotezu o asexualnom u ljubavi. ili jos bolje nek se javi neko ko se zaljubio u osamdesetshestoj. ali stvarno zaljubio u lik i delo doticne osobe a ne iz razloga usamljenosti.

svi kenjaju o ljubavi izmedju cetrnaeste i (u najboljem slucaju) shezdesete. zar to nije dovoljno jasno samo po sebi?

ebesh ljubav. ko sto rece zzena ---> ushushuljivanje rulZ
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
#44: (2006-09-20 09:33)
A kako to pocinje?
"Sve je isto, samo te telo ne sluša."

Božidar.M (oko 80 god.)
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#45: (2006-09-20 10:08)
ne pitajte bukovskog
maski: ... ili jos bolje nek se javi neko ko se zaljubio u osamdesetshestoj. ali stvarno zaljubio u lik i delo doticne osobe a ne iz razloga usamljenosti.

Mislis li da ima takvih ..da su preziveli???
..i u koga.....
kolibri (female, 37)
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge
Please note: VIP members do not see advertising
SARMANTNIVITEZ
#46: (2006-09-20 10:22)
A kako to pocinje?
Hm,
Pocinje onog momenta kada nekog pogledas u oci i shvatis da i on tebe gleda u oci.
I vidi te.
Da tebe, bas tebe.
Ne okreci se, nema nikog iza.
Da mi nije ostalo nesto ulja na celu, da mi nije mindjusa zardjala, da nije ...
Ne, nista od toga.
Ona te gleda, ovlas se smeska i ceka.
Ceka ?
Hmgrmph, kako ono bi ?
Seti se, bre, budalo.
Mmmmmmmhhh, seti se !
Ok, here I go !
Krenes, pricas, ljubis i to je ljubav.
Moze, o, da, moze - godine ?
Nebitno.
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#47: (2006-09-20 16:39)
ne pitajte bukovskog
maski: asexualno u ljubavi? ne verujem da ti to pitash. mora da zajebavash.

da cujem ---> tko se do bola zaljubio sa 6.5g..... da potvrdimo tu hipotezu o asexualnom u ljubavi. ili jos bolje nek se javi neko ko se zaljubio u osamdesetshestoj. ali stvarno zaljubio u lik i delo doticne osobe a ne iz razloga usamljenosti.

svi kenjaju o ljubavi izmedju cetrnaeste i (u najboljem slucaju) shezdesete. zar to nije dovoljno jasno samo po sebi?

ebesh ljubav. ko sto rece zzena ---> ushushuljivanje rulZ

neshto se ne osecam usamljenim (a nemam ni 60...josh)
i bio sam zaljubljen sa 6,5, i slazhem se da je bilo absolutely neosnowano, ali opet - kontam da se u vezi ne ostaje samo zbog dobrog sexa jerbo bismo drage ljube trazhili ispod plawog mosta - osnowano pretpostawljam da su ako nishta drugo makar verzirane... znam tvoj stav (nisam mogao da ga previdim ) - vishe puta izrechen, i razumem tvoje neshvatanje zashto preskochih slovo M (nije to jedino preskoCheno) , i pretpostavku da cu se posle slova S vratiti "normalnom redu vozhnje", kako ti reChe ... ali se pitam - shta cesh kad te stwarnost demantuje?

#48: (2006-09-20 17:12)
A kako to pocinje?
devojchica73:
Deejana: Samo, iznenada shvatimo da o nekome razmishljamo vishe no o drugima. Iznenadimo se time shto, odjednom, pochnemo da vodimo rachuna o svom ponashanju u prisustvu iste osobe, shto se dugo gledamo u u ogledalu, shto nam ni frizura ni garderoba nisu po volji, shto se plashimo da nam telefon nece zazvoniti, shto nam vreme bezi jer nishta ne stizemo...
To je zaljubljenost.
A u kom trenutku pochinje ljubav niko od nas to ne zna
jer kad 'ljubav pochne' nishta od ovog gore shto napisah nije vishe vazno... Nije vazno a bilo je najlepshe dok je trajalo.

...kazesh..."bilo je najlepshe dok je trajalo" a ja bih ispravila..bilo je najsladje,najsimpatichnije,najuzbudljivije...
(zaljubljenost)

NajlepShe,NajboLje i Najvrednije je postalo onog trenutka kada je prestalo...(preraslo je u ljubav)

Znash li zashto? Otvorilo ti je nove vidike i dalo mogucnost da upoznash svoje nove kvalitete...

Rekla bih da se slaze i sledeci uchesnik teme:
...i sad, kad je odavno vec sve gotovo,
...znam da nikad nece prestati.

Potpuno si u pravu, i Ti, i born 63.
Hvala vam shto ste me razumeli.
Chini mi se kao da smo ''radili'' u istom timu, zar ne?
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
#49: (2006-09-20 19:43)
A kako to pocinje?
born 63: Te noci, kad mi nije ostavila ni jednu drugu mogucnost osim da je zamolim da zauvijek nestane iz mog zivota...sve je licilo na kraj!

I bio je kraj...ili ipak samo pocetak neceg nadnaravnog.

Svaki pocetak je specifikum, sam za sebe.

...a svaki kraj, kao posledica dobrog pocetka,
moze biti, valjda, samo nova dimenzija...paralelni svijet.

Ne znam kako se vi osjecate u tom paralelnom svijetu.
Ja se osjecam kao druga paralela...nikad dovoljno blizu i nikad dovoljno daleko.

PANTA REI!

A te noci kad je On Meni ostavio mogucnost da ostane u mom zivotu jedino kao prijatelj - pochetnik, pozelala sam za sebe jedinu ''mogucu mogucnost'' - da Ja zauvek nestanem iz njegovog zivota i postanem pochetnik u nekoj drugoj mogucnosti bezgranichnog trajanja pochetka.
I te iste noci kao i svake druge, na kraju svih krajeva, izashao je u Noc laganim umornim korakom brojeci svoje metre i kilometre, trazeci godine u danima, noseci naramak nadolazeceg intimno-pochetnog prepoznavanja kraja neke bivshe i buduce ljubavi koja je zamenila svoj kraj pochetkom.
Nekada smo toliko blizu da postajemo daleki i sami sebi...
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
maski

VIP
#50: (2006-09-20 19:57)
ne pitajte bukovskog
Waliyant: tandaramandaracicvarapopara......

nishta ti ne verujem. kontam da muvash neku neprevejanu preverisanu cicu koja chita foruma pa da ispadnesh dushica.
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis