Romance Cafe forums

All forums

Volim & Mrzim  

views: 151979, replies: 4649
total: 4649, displayed: 10, page: first page previous page ... 407 408 409 410 411 412 413 414  415  416 ... next page last page of 465
Post #1, page: 1
#1: 2006-10-08 23:57
Volim & Mrzim...
Pa,ajd' da Chujem...onako...Chit-Chat-ovski...
Shta je to Shto volite, a Shta ne?

Me first

Volem da baljezgam po forumu...
Mrzim da preturam (trazim stare teme) po istom ...
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
page: 415
maski

VIP
#4141: (2008-10-29 22:22)
Volim & Mrzim
volim shto sam sam svoj provajder.... volim shto ne moram trpeti smrdljivog pijanog starkelju jer mi je oko zapelo za parfem ili ogrlicu....volim shto nemam uzzeglog muzza kojeg moram gledati svaki dan jer smo 25 godina u braku pa je teshko razvesti se... volim shto me je teshko smuvati.... volim shto ne padam na fore.... volim shto magarchinu detektujem s veeelike udaljenosti (i uvek budem u pravu)....volim shto mogu SAM plachati svoje rachune.... volim shto se ne lepim za debile.... volim shto sam josh uvek maski.
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
NeronChe
#4142: (2008-10-29 22:30)
Volim & Mrzim
Volim što pamtim sa vrhovima i 15 dana,a sa glupljim ni 15 meseci,sve po zaslugama...Volim što NIKOM nisam platio NIŠTA,pa i kada je trebalo...

Mrzim autistične i one koje ne vole sebe,pa imaju potrebu da ih svi vole,maze i paze...kako očekuju da ih neko voli kada se iz aviona vidi da mrze što su rođene...i mrzim što mene plaćaju...ali qrata sreća ili nesreća,ne mož' živ čovek sve izbeći...

Al' kada ne izbegnem budalu,mrzim i 5 minuta koje sam bacio...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-29 22:35

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4143: (2008-10-29 23:03)
Volim & Mrzim
Volim: predosećaj da neću umreti nevoljen.

Mrzim: mogućnost da, zbog zdrave ishrane i aerobnih vežbi za jačanje kardiovaskularnog sistema koje redovno upražnjavam, doživim duboku starost, kada će svi moji prijatelji biti mrtvi.
DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
JEJICA

VIP
#4144: (2008-10-30 01:20)
Volim & Mrzim
volim sto me drveni kostur veceras ovom zadnjom recenicom jako nasmejao... setila sam se Pantelije i toga da je "njegov poslednji prijatelj umro krajem proslog veka"...

ne volim kisu... po ko zna koji put, a ni suv kashalj
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
maski

VIP
#4145: (2008-10-30 05:10)
Volim & Mrzim
za suv kashalj chaj od crnog luka. provereno radi.

a shto se umiranja tiche - volim shto chu umreti sam.
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
Please note: VIP members do not see advertising
#4146: (2008-10-30 11:19)
Volim & Mrzim
Volim tu toplinu kojom se D(n)K obraća našim koleginicama. Zamišljam ga kao jedno nežno, krhko i jako biće u isto vreme.

Volim/mrzim što me jedan ovdašnji Alfa snadje na drugom sajtu. E nisam ni znala kakav je kada popuste kočnice a ovde mi se prodaje za fino stvorenje
Ni ja nisam bila bolja to mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM, samo je on prvi počEoo
Ulica (female, 97)
Simina 9a
NeronChe
#4147: (2008-10-30 11:59)
Volim & Mrzim
Volim što sam rđav na svim sajtovima...

Mrzim što sam te druge zapostavio zbog kuma,mada je sad izgleda kuma...
#4148: (2008-10-30 12:15)
Volim & Mrzim
ovaj je bio slatkorečiv. Ne bi to tebi uspelo

Volim što smo dobili kumu, ali ne znam ko je, mada naslućujem
Ulica (female, 97)
Simina 9a
#4149: (2008-10-30 12:38)
Volim & Mrzim
maski: volim shto sam sam svoj provajder.... volim shto ne moram trpeti smrdljivog pijanog starkelju jer mi je oko zapelo za parfem ili ogrlicu....volim shto nemam uzzeglog muzza kojeg moram gledati svaki dan jer smo 25 godina u braku pa je teshko razvesti se... volim shto me je teshko smuvati.... volim shto ne padam na fore.... volim shto magarchinu detektujem s veeelike udaljenosti (i uvek budem u pravu)....volim shto mogu SAM plachati svoje rachune.... volim shto se ne lepim za debile.... volim shto sam josh uvek maski.

Birds of a feather flock together

``uzzegao muzz`` , ovo belezzim kao neologizam...

ne kapiram shta se to desi da posle toooliko vremena shvatish da je neko ``uzzegao`` ...

lichno, to vidim at once

``teshko smuvati``

a, i shto bi neko, kada tje biti uzzegao

``magarchina s velike udaljenosti``

dotichni magarac, obichno, trazzi magaricu sa vrlo male udaljenosti

``platjanje rachuna``

i u Sheveningenu se ``platjaju`` neki rachuni, ne vidim da im bash cveta

``lepiti se za budale``

pametni odma provale da tje biti uzzegli, te pale kod tolerantnijih ...

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#4150: (2008-10-30 13:16)
Volim & Mrzim
maski: volim shto sam sam svoj provajder.... volim shto ne moram trpeti smrdljivog pijanog starkelju jer mi je oko zapelo za parfem ili ogrlicu....

Što je s tobom lepo polemisati čudo jedno...vučeš me za jezik kao niko,što je naravno kompliment...

Elem melem šta ti vredi da si svoj provajder,jer nisi luda da ne znaš da i server svoj kada imaš opet zavisiš od Amsterdama,pa dalje preko bare...

Smrdi i vama rupica kada se ne plahnete,a zavisi i koja si grupa...ono: prvu nema niko osim dece,drugu takođe retko ko,treća bez pomagala već kandiše,a 4 i 5 su za lečenje...

I nekom je više do q'ca nego do parfema i ogrlice...ili ih imaju i previše ili nisu došle do te tačke u životu kada im mioljub nije bitan...

A i pijan biti je relativno...neko bolje da nije trezan nikada,a neko i pijan je sve samo ne smrdljiv,samo ne starkelja i samo ne neko za koga pomisliš da je pijan...

ovo nije da ti podilazim,već odraz promuskuiteta sopstvenog...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-30 13:21

total: 4649, displayed: 10, page: first page previous page ... 407 408 409 410 411 412 413 414  415  416 ... next page last page of 465
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis