#4292:
(2009-01-12 01:00)

Volim & Mrzim
U trenucima kada se iz rerne širi miris pogače koja se peče, a sa ringle miris tek prokuvale supice, mnogo volim što nemam vrata na kuhinji. Mnogo volim te mirise, mirišu mi na toplo, na nedelju, na porodicu... Volim kada kuća miriše na pečen hleb... ( doduše, kada npr. kuvam sarmu, onda mnogo mrzim što nemam vrata na kuhinji i psujem i arhitektu i luk koji je napravio tako da vrata ne mogu da se postave i miris koji se širi... ali to je druga priča )
Volim što su praznici, takoreći, završeni, zato što mnogo mrzim čestitanja, ljubljenja, besmislene sms poruke od ljudi koji me se sete jednom godišnje, čitavu tu euforiju ni oko čega.
Volim što mi je bratanac u gostima već nekoliko dana i što sa njim igram "ne ljuti se čoveče", "mice", "zmije i merdevine" i Diznijevu pc igricu "Paja Patak". Volim i što smo se večeras grudvali. Volim i kada čujem "Tejo, daj mi da pijem mleko od kravice Belke". Volim da ga gledam kako nespretno drži onaj tetrapak i sipa mleko jednom rukom, dok u drugoj drži kravicu dobijenu u mleku. Doduše, malko baš i ne volim što u sred zime moram da perem tepih koji se i sam napio mleka od kravice Belke, ali ... nije to važno.
Volim kada osetim bebicu kako se pokreće u meni i kada se "rita". Volim taj poseban osećaj da u meni raste novi život... Volim i što se nisam mnogo ugojila. Doduše, još dva i po meseca su ispred nas, nije kasno da se još više ugojim... ma , briga me, i to volim.
Volim i volim... nekako baš volim... sve i svakog ovih dana...
ceca1978
(female, 31)
Ja stojim ovde visok do tavanice i moja ljubav za te nema granice, jer ja te volim Milice