Romance Cafe forums

All forums

Knjige. Koje i kada?  

views: 30344, replies: 360
total: 360, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 36
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-26 01:01
KNJIGE, KOJE I KADA...
Omiljenje, kada i u koje vreme procitati odredjene, da li nekog pisca posebno cenite, ili ga mozda uopste ne shvatate (ono u stilu sta li je pisac hteo da kaze), a moze i koja preporuka...Evo od mene: Zauvek "Mali Princ"-Egziperi, toliko obicna i toliko misaona...a procitah je prvi put u 16. godini i od tada jos bezbroj puta joj se vracala.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
page: 28
maski

VIP
#271: (2007-10-02 20:36)
Knjige. Koje i kada?
i never had a storytelling expirience.... my parents didn't put me to bed with a story... they prefered tears... if i am not to tell a lie i should mention that cute guy that endulged me with a fairy tale after making love...a genuine one...no BS....

...so, the other day i downloaded an audiobook - steve martin _ a pleasure of my company... and i played it today on my mp3 during the walk by the lake....

.... absorbing a autumn_colors_sunset_cool_breeze cocktail with a gentle voice story telling is a must!
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
mike-leo
#272: (2007-10-04 10:42)
Knjige. Koje i kada?
same story dali'n....[almost]

entertainment wasn't a book but my favourite mp3 songs banging through a headphones, while I was strolling along well known streets, surounded with people in the rat race.

well ,on the end of a day each song is story, and so many stories ........marvelous book.
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#273: (2007-10-06 11:22)
Knjige. Koje i kada?
Tony Parsons "Man And Boy"...

реална, сурова прича данашњице, пуна емотивног набоја, исписана срцем... развлачила сам крај и одлагала читање јер сам знала - расплакаћу се...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Partybrejker
#274: (2007-10-06 12:33)
Knjige. Koje i kada?
... `el to ono, H.yu Grant, "swaki cho`ek `e ostrwo!", i tai rad?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#275: (2007-10-06 13:14)
Knjige. Koje i kada?
veka038: Tony Parsons "Man And Boy"...

реална, сурова прича данашњице, пуна емотивног набоја, исписана срцем... развлачила сам крај и одлагала читање јер сам знала - расплакаћу се...

E da, to je super knjižica..
Ako voliš Parsonsa preporučujem i "Za moju malu"...divna knjiga
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#276: (2007-10-06 13:15)
Knjige. Koje i kada?
... el` smem da pitam - `el to neki novi/stari Koeljo?
#277: (2007-10-06 13:24)
Knjige. Koje i kada?
@party

Ybo te Koeljo
Ne podnosim ga i te gluposti tipa velike mudrosti za male pare i na malo strana..

Parsons je gospodin čo´ek...
--------------------------------------------
I mojne više da pitaš

Updated 1 time(s), Last update (Cruela) 2007-10-06 13:25

Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
maski

VIP
#278: (2007-10-06 14:07)
Knjige. Koje i kada?
Partybrejker: ... el` smem da pitam - `el to neki novi/stari Koeljo?

aham...koeljo striped of philosophy .... i "metafizike"...

...al dobro...mora da ima i stranica za ubivanje kishnog popodneva na moru .... ne mogu svi da pishu templare....

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2007-10-06 14:07

maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
Partybrejker
#279: (2007-10-06 14:09)
Knjige. Koje i kada?

((( )))

...
L&M - pozdravljam Folirante
(mada me je Provincijalac vishe "pomerio", u nekom emotivnom smislu)

...
"Naivci" - Ivo Kushan
... bekgraund - pitomo kajkavsko selo `70tih godina zahvata euforija slikanja zbog uspeha njihovog "suseljana" koji jedini beg od Pokondirenih vidi u insceniranju sopstvene smrti
(naravno, ni posle toga nije odustao od komshijskih poseta, a omiljene su mu bile negde iza ponoci )
#280: (2007-10-09 00:51)
Knjige. Koje i kada?
Cruela:
veka038: Tony Parsons "Man And Boy"...

E da, to je super knjižica..
Ako voliš Parsonsa preporučujem i "Za moju malu"...divna knjiga

хвала, лутко... ... уписала у наредни петогодишњи план... ...не читам ја баш сваке преступне године... ...нема се кад од живота... ... неки живе у рил лајфу , а неки пишу, а неки трећи читају... е, ја сам она четврта...

(КоеЉо... )
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 360, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 36
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis