Romance Cafe forums

All forums

KAKO ME NERVIRA!!!  

views: 4863, replies: 77
total: 77, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
#1: (2006-10-18 19:25)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
KAKO ME NERVIRA!!!!!
KAD NEKOG ZOVNEM NA CHAT, A TAJ.... NISHTA..
VIDIM BIO-LA MI NA PROFILU, PROCENIO ME, I REKO SEBI, MA JOK..
PA RECI I MENI DA NECESH.. A NE DA VISIM KO BUDALA... KLIKNES BRATE NA NECU I OK.
TAKO MI KAZES DA NISAM ZANIMLJIV ISL. NECU PRICAM! DOBRO BRATE NECESH...
RECI, NEMA PROBLEMA!!!
JEL TO NEKULTURA ILI SAM JA BLJESAV???
PITAM JA VAS????
PA NISAM JA NI ZA KIM DOBACIVO NA ULICI.. OKACILA SI PROFIL NA SAJT, NA JAVNO MESTO, IMA TE ZOVEM BRE! AKO NECESH, NAPISHI LEPO UNAPRED NECU, KAO MNOGI I KRAJ!!
BOZE STO SAM BESAN....
colby (male, 45)
zasto da ne?
Gandalf
#2: (2006-10-18 19:29)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
...ma libo te racq...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#3: (2006-10-18 19:29)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
... pa piso sam da nechu al mi bzvz da mi taj napis non stop stoji. ni ne gledam kad kliknem "odbijam" a svaki put to ucinim. jednostavno --> mrzim instant mesindzer! chaskam s ljudima na forumu i to je sva. ne primaj to licno.

drugo ---> namestila sam firefox da iskljucuje pop-up ove pa ni ne vidim na nekim sajtovima kad neko poziva na mesindzer. hvala firefoksu na toj opciji.
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
#4: (2006-10-18 19:32)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
pa fazon i jeste u tome "kliknem odbijam"
to zelim , da budem odbijen! ili prihvacen. ili odbijen.a ne -nishta, kao nevidim te!
colby (male, 45)
zasto da ne?
#5: (2006-10-18 19:35)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
pa to mozzda zbog blokade koju pravi firefox.... ni ne zna da pozivas..... ne sudi preko ....
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2006-10-18 19:48)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
e-e,ja sam bila kulturiska,pa sam prvo poslala poruku.i sta je bilo?nista.cuti.pomislim-mozda nije stigao,mozda ....pa jos par razloga...ali,kada stigne,napisace koju rec.al' yock!i to u junu,prvi moj pokusaj caskanja.da znas da ume da iznervira.mozda postoji firefox i za poruke
Drina (female, 73)
Greenisgoodforeyes
#7: (2006-10-18 21:18)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Ne volEm chat uopshte. Uslovljava te, ne ostavlja prostora da sam izaberes i procenish da li bi sa nekim prichao ili ne. Postavlja uslove. I nema veze sto postoji i opcija da se chat odbije. Ako odbijesh, opet mozzes da ocekujes negativnu reakciju sa druge strane, u stilu "a sto necesh da pricash sa mnom kada ne znash kakav sam?"
Ne volEm chat uopste. Poruke su ok, one ti pruzzaju nekakvu sliku o onom ko ti pishe, da odluchis da li ces odgovoriti na necije "imas tuzzne ochi" ili "a sto mi virish u profil a ne javljash se" ili "cim sam ti video sliku, osetio sam leptirice u stomaku (setih se jednog sluchaja, taj je svaki put imao leptirice u stomaku ). Da odluchish hoces li odgovoriti ili cutati.
Ne volEm chat uopste. I ne mislim da je nekulturno izabrati da nekom hoces ili neces da se javish. Prosto, ako ti mozes da zoves, moze i neko drugi da ne odgovori...

I u chemu je tu problem ? I ko ono beshe prichao o slobodi misljenja i delanja? OvdI na forumu, BRE!

PS: I jedna praktichna stvar. Ako zabusavash na poslu (kao sto ja to chinim, saaaaaaaamo ponekad )... mozzda nekad neko ne mozze da se javi zato sto mu/joj je u tom trenutku ushetao shef-bich bozzji. Samo mozzda... Uglavnom nije

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-10-18 21:43

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
ceca1978
#8: (2006-10-18 22:59)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Nikada ne ignorisem poziv za chat, jedino ako sam vec na chatu, pa ga, naravno, ne primetim.
U 99% slucajeva prihvatim chat i procaskam makar na par minuta.
Ako ga vec i odbijem, UVEK iza toga saljem poruku sa objasnjenjem, a obicno odbijam samo ako tog trenutka nemam vremena da caskam.
Zasto?
Pa zato sto necu ignorisati ni osobu koja mi se na ulici obrati i , npr. pita me koliko je sati, ili sl. Zato sto, kada ti se covek obrati, treba da mu odgovoris.
Jednostavno, zato sto sam tako vaspitana i smatram da je krajnje nepostovanje ignorisati nekoga.
I zato sto smo svi, na kraju krajeva, ovde iz istog razloga - da komuniciramo sa drugima.
A ako sa nekim imam losa iskustva, a imam ih, doduse, manje nego sto sam ocekivala, onda ga jednostavno - upisem na blok listu.
Niko me nije terao da se uclanim ovde, sama sam to uradila, pa kako onda da ignorisem ljude koji mi se obracaju???
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#9: (2006-10-19 11:24)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Pa zato sto necu ignorisati ni osobu koja mi se na ulici obrati i , npr. pita me koliko je sati, ili sl. Zato sto, kada ti se covek obrati, treba da mu odgovoris.
Jednostavno, zato sto sam tako vaspitana i smatram da je krajnje nepostovanje ignorisati nekoga.

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-10-19 11:39)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
ja vecinom "kulturno" odbijem poziv za messenger...prosto...ispalo bi jos gore da prihvatim, a onda zbog guzve na poslu i zaboravim da sam ga otvorila..sto mi se ranije desavalo..

e sad..smatram da je ipak moje pravo da odaberem sa kim zelim da komuniciram, na kom nivou i na kakav nacin..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 77, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.