Ajde ja da odgovaram kad sam vec pitala, da ne bude demagoskog zamajavanja.
1.) Sta on zeli da vidi je ono sto ja zelim da pokazem!
2.) Uglavnom sam uvek kompletirana, ne volim spajalice vrste "gace ove, BH onaj". Carape nisu moj glavni favorit, narocito ne one samolepljive. Ako vec, onda halteri ili podvezice. Volim da u celini imam neku puristicku liniju. Znaci, ako vec halteri i kompletna montura, onda nema dva metra cipke i masnica. Providno rado, ako je providno na "pravim" mestima. Omiljeni materijal mi je saten, a i svila je u nekim kombinacijama nenadmasiva. Cipka je pozeljna uglavnom u dekorativne svrhe. Omiljena boja je crna, crna i opet crna. Ponekad se zanesem u crveno ili neke egzoticne boje, ali to je vise exkurs kratkog trajanja. Bela i sve te svetle nijanse su retkost. Sto se tice modela...hmmm...u dvoumici uvek tange, a moze i dobar model "hot pants", ako "cuce" kako ja smatram da trebaju...Highlight je korset

, but highlights are limited by definition...
I da, bez stikle, nema erot'ke, bRRRRRRRReee
3.) Shorts - boxerice u svim modelima. Nisam iskljuciva, osim u jednoj varijanti : tange sa leopardovim/gepardovim ili zebrinim dezenom, tu mi pada secer u roku od nanosekunde i ne pomaze ni over doza insulina!
Eto, da ne bude pitala, a nije iznela svoje misljenje...