Romance Cafe forums

All forums

Erotsko rublje  

views: 25717, replies: 270
total: 270, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 27
triViALna
#1: (2006-11-27 00:03)
Erotsko rublje
Svi ga, oh pardon, dZeneralizacija nije pozeljna, dakle : neko manje, a neko više, voli. Zanimaju me tri stvari:

1.) Sta je to sto muskarci vole da vide na svojoj partnerki?

2.) Sta je to sto zene dozivljavaju kao stimulans za svog partnera, ili preciznije - u cemu se osecaju sexy?

3.) Sta je to sto zene vole da vide na svom partneru?

Eto ledeni, udarih ti konkurenciju! Pitanje u cemu se muskarci osecaju sexy cu preskociti ovom prilikom, jerBo imam feeling da cu izazvati tektonski poremecaj!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2006-11-27 00:04

triViALna is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#2: (2006-11-27 00:05)
Erotsko rublje
ocigledno te je zagolicala halterska tema.........hhheehhheee............

odgovoricu ti na nepostavljeno pitanje....najsexije se osecam u carapama i kaubojskim cizmama....

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2006-11-27 00:08

mike-leo is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#3: (2006-11-27 00:09)
Erotsko rublje
veryyyyyyyyyy!

ajde mike, da cujemo bre nesto konkretno - boju, materijal, model itd., mojne si stipsa!
#4: (2006-11-27 00:13)
Erotsko rublje
Nisam puno ni razmissljala o vizuelnom,jer mi je najmanje bitno od svih ccula,a esteta sam-provereno.Taj oko-mozak stimulans mi je bitan samo u poccetku veze.Hmm...Nastavice se...
Drina (female, 73)
mike-leo
#5: (2006-11-27 00:14)
Erotsko rublje
ok. evo bicu ozbiljan .

sav pozadi na carapi [boja nevazna] kazu,..... samo ga pratis i nemozes zalutati......

mike-leo is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#6: (2006-11-27 00:26)
Erotsko rublje
1) - nishta

2) - ogrnute u powerenje

3) - samu sebe (pretpostavljam)

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#7: (2006-11-27 01:03)
Erotsko rublje
Sh'o se mene tiche, najbitnije je da stvar dodje do rublja...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
triViALna
#8: (2006-11-27 01:08)
Erotsko rublje
Ajde ja da odgovaram kad sam vec pitala, da ne bude demagoskog zamajavanja.

1.) Sta on zeli da vidi je ono sto ja zelim da pokazem!

2.) Uglavnom sam uvek kompletirana, ne volim spajalice vrste "gace ove, BH onaj". Carape nisu moj glavni favorit, narocito ne one samolepljive. Ako vec, onda halteri ili podvezice. Volim da u celini imam neku puristicku liniju. Znaci, ako vec halteri i kompletna montura, onda nema dva metra cipke i masnica. Providno rado, ako je providno na "pravim" mestima. Omiljeni materijal mi je saten, a i svila je u nekim kombinacijama nenadmasiva. Cipka je pozeljna uglavnom u dekorativne svrhe. Omiljena boja je crna, crna i opet crna. Ponekad se zanesem u crveno ili neke egzoticne boje, ali to je vise exkurs kratkog trajanja. Bela i sve te svetle nijanse su retkost. Sto se tice modela...hmmm...u dvoumici uvek tange, a moze i dobar model "hot pants", ako "cuce" kako ja smatram da trebaju...Highlight je korset , but highlights are limited by definition...
I da, bez stikle, nema erot'ke, bRRRRRRRReee

3.) Shorts - boxerice u svim modelima. Nisam iskljuciva, osim u jednoj varijanti : tange sa leopardovim/gepardovim ili zebrinim dezenom, tu mi pada secer u roku od nanosekunde i ne pomaze ni over doza insulina!

Eto, da ne bude pitala, a nije iznela svoje misljenje...
maski

VIP
#9: (2006-11-27 01:09)
Erotsko rublje
onaj s malom kitom voleo tange vishe no ono iza njih...... ovaj s velikom za krpe ne mari uopshte..... men' svejedno, tu sam da udovoljim...
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
maski

VIP
#10: (2006-11-27 01:12)
Erotsko rublje
triViALna: blabla.... Volim da u celini imam neku puristicku liniju. blablatruch...

e, glumice, glumice....
kad che smeti bez gumice?
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
total: 270, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis