Romance Cafe forums

All forums

Virtuelna pač(i)ja škola :o)  

views: 16797, replies: 302
total: 302, displayed: 10, page: first page previous page ... 22 23 24 25 26 27 28 29  30  31 next page last page of 31
Post #1, page: 1
#1: 2006-11-30 09:23
Ajde, evo vam papira, praznog, belog...

Za početak, može i pačji i pačiji, dečji i dečiji... i slične varijante. I jedno i drugo je pravilno.

Veko, hvala za naslov

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-11-30 09:31

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
page: 30
JEJICA

VIP
#291: (2008-11-24 03:43)
znala sam, oni su pogreshili... a ne ja
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#292: (2009-01-13 13:58)
Sat sa jednom skazaljkom ...

valja reći: kazaljkom...
biće da ona nešto kazuje, a ne skazuje
Ulica (female, 97)
Simina 9a
#293: (2009-03-27 00:01)
cekaj te ljudi,glavno pisanje nacele pripadnice lepseg pola,koje srecom ili nesrecom zive odvojeno od patrenra sa kojim su stvorili potomstvo(na ovaj ili onaj nacin)

... neko bi od osobe koja se predstavlja kao akademski gradjanin i "dipl.ing.-&-shtatijaznam" oChekivao vishe osecaja za semantiku i sintaxu reChenice... "glavno pisanje", shta to zapravo znachi? ... msm, ako nije tajna? ... onda, kao da neko namerno izbegava razmak posle znaka interpunkcije? ... a i ono "tju-tjesh-tje-tjemo-tjete-tje" je samo bespotrebno gramatichko opteretjenje, zar ne?

...
ybt, kao da nismo pohadjali isti shkolski sistem??

... ah, da... neku su isti bojkotovali... iz chisto ideoloshkih razloga
Windfucker (male, 42)
Neki nikad' ne dozhive chudo, al' chitav zhivot u chuda veruju ;)
#294: (2009-03-27 13:40)
meni je, ipak, vrhunac pisanje rečce NE uz glagole i rečce LI uz ostale reči.

''ko mije kriv shto neznam da sam ne pismena''
relativnoPrisutna (female, 47)
''...sve sto je jednom bilo, ali mislim bas onako stvarno, to nikada ne moze da nestane.''
Rea

#295: (2009-03-27 13:57)
Dali si, jeR da, da, da..
Rea (female, 41)
i_bi_svetlost
Please note: VIP members do not see advertising
#296: (2009-03-27 16:18)
@ugljesha

u pravu si , sretjoooooooo(prev.aut.-mukica,rec koju sam zamrzao na ovom forumu),od citavog posta,i od svih do sada (ozbiljnih i onih majmunskih) konacno si me "uhvatio" ...i treba,kad kucam ko nogama. ..evo obetjavam ti od sada cu kao i svi voditi racuna o sintaksi i semantici a ti, poput svakog cistunca odma` idi da "omirises" dal sam neko drvo zapiskio i ostavio trag ma,od sad i u sms porukama ima posle zareza da kuckam razmak,mame mi misleci na tebe .

Posto smo obarali ruke argumentima,na "nostalgiji",odustao si i presao na prozivanje i vredjanje ,onda si i tu ispao smesan i jadan(dobro i na to smo navikli) pa smo presli na gramatiku ..eto, konacno si me razotkrio moj seljachizam je bio jachi od shkole zavrsene preko veze,eh tju ,tjesh,tje stidim se,i idem da klecim na kukuruzu ..
...bozze ,cime se ti sve netjes leciti !!!
srecooo,rekoh ti,mozes da pljujes,jer mi nisi bitan,pa me ne mozes uvrediti,ali nismo ovde da se lazzemo...!!! to ti necu dozvoliti...za srce si me ujeo pazi,ovo oko titula,stvarno nije u redu), pa ja sam prvi prozvao likove koji imaju jedini za argument titulu i prijavu stana...nikad se nisam pozivao na svoju,cak sam sa ironijom i liku odgovorio navodeci dr,mr..ing...etc...sad sto ja tebi mooooram objasnjavati ironiju(ironija ne iskljucuje istinistost)oduzelo bi mi vreme,koje moram korisno upotrebiti da naucim o semantici i sintaxi

ma ne brini ,oko skolskog sistema,bio je isti dobro, priznajem da sam neke lekcije prespavao, a da si ti na svim bio budan npr. ono kad je mali jozza (veliko J kuvao svinjsku glavu ,sankao se u koritu .. sve si upamtio,a? i postao boljshevik ..da si kojim cudom sad u skolici,voleo bi i lepom bt da pises pisma ko sto su ovi kreteni dali klincima ovih dana.. ..jos nam samo fale skolske stafete.... ma sve to nema veze,zezam se ja...ali znas sta je najbolje.
..kad ,kloaka govori o zagadjenju

pa u recenici ,kojom me ismevas....
neko bi od osobe koja se predstavlja kao akademski gradjanin i "dipl.ing.-&-shtatijaznam" oChekivao vishe osecaja za semantiku i sintaxu reChenice

ti jednu umetnutu recenicu(boldovano) ne odvojis pomenutim znakovima interpunkcije, onako pravopisno,sreeeeetjoooooo

sto bi narod rek`o,u tudjem oku trn,a u svom shuma

..meni tje se povrmenodesitia da negde , neko stablo zapiskim a ti nastavi da ides za mnom i da njuskas.. izvini unapred. ..al da budes isti i za svoje,a? cisto zbog semantike i sintakse
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
#297: (2009-03-27 19:26)
u, ybt, al' se ovaj rasprichao?!

...
i sve argumentovano, i bez uvredljivih paushalizacija ... no, kad cimash, budi spreman i po ushima da dobijesh... to se zove pOushimalizacija ... a ti zapamti, da ne moram opet da ti lupam klempe
Windfucker (male, 42)
#298: (2009-03-27 20:28)
srecooo..ti si mene cimnuo....i nije ti prvi put...volis ti to cim- cim..pa tako hiljadu puta..sad dal si ti dobio po usnama ili ja po ushima..nek drugi procene. al` posle tvog cimanja ja moram da zapalim ..vidim da si ispao opet smesan... ..i sta je paushalizacija, to sto ti mene ispravljas a sam pravis greske

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2009-03-27 20:29

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
#299: (2009-03-27 20:40)
eto, sad bi josh i po usnicama da dobijesh

vidi, nisam od tih, mada sam za tebe pretpostavljao

i stvarno nije lepo da kao cupika plavish drugima postove u kojima ti lupaju klempe shto si vredjao ljude da su glupi, jadni, smeshni ... msm, to "u-ta-ta, tuzhicu te uchitelj'ci" je pomalo prevazidjeno, u tim godinama ... kao i zamrzavanje rechi... msm, mozhesh da zamrznesh povrtje, ali rech - 'de objasni, ako ti ne pada teshko na tu nejaku pamet?
Windfucker (male, 42)
#300: (2009-03-27 20:45)
ps - da ne bi dugo lutao, evo ti par smernica :

(prev.aut.-mukica,rec koju sam zamrzao na ovom forumu)

"zamrzeo", mozhe... mozhda chak i "omrzao"... ali zamrzao?? .......... ahahahahhaaahhhaaa
Windfucker (male, 42)
total: 302, displayed: 10, page: first page previous page ... 22 23 24 25 26 27 28 29  30  31 next page last page of 31
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis