Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-11-30 09:31
... msm, ako nije tajna?
... onda, kao da neko namerno izbegava razmak posle znaka interpunkcije?
... a i ono "tju-tjesh-tje-tjemo-tjete-tje" je samo bespotrebno gramatichko opteretjenje, zar ne?

u pravu si , sretjoooooooo(prev.aut.-mukica,rec koju sam zamrzao na ovom forumu),od citavog posta,i od svih do sada (ozbiljnih i onih majmunskih) konacno si me "uhvatio"
...i treba,kad kucam ko nogama.
..evo obetjavam ti od sada cu kao i svi
voditi racuna o sintaksi i semantici
a ti, poput svakog cistunca odma` idi da "omirises" dal sam neko drvo zapiskio i ostavio trag
ma,od sad i u sms porukama ima posle zareza da kuckam razmak,mame mi
misleci na tebe .
i presao na prozivanje i vredjanje
,onda si i tu ispao smesan i jadan(dobro i na to smo navikli) pa smo presli na gramatiku
..eto, konacno si me razotkrio
moj seljachizam je bio jachi od shkole zavrsene preko veze,eh
tju ,tjesh,tje
stidim se,i idem da klecim na kukuruzu
..
!!!
pazi,ovo oko titula,stvarno nije u redu), pa ja sam prvi prozvao likove koji imaju jedini za argument titulu i prijavu stana...nikad se nisam pozivao na svoju,cak sam sa ironijom i liku odgovorio navodeci dr,mr..ing...etc...sad sto ja tebi mooooram objasnjavati ironiju(ironija ne iskljucuje istinistost)oduzelo bi mi vreme,koje moram korisno upotrebiti da naucim o semantici i sintaxi
dobro, priznajem da sam neke lekcije prespavao, a da si ti na svim bio budan
npr. ono kad je mali jozza (veliko J
kuvao svinjsku glavu
,sankao se u koritu ..
sve si upamtio,a?
i postao boljshevik
..da si kojim cudom sad u skolici,voleo bi i lepom bt da pises pisma ko sto su ovi kreteni dali klincima ovih dana..
..jos nam samo fale skolske stafete.... ma sve to nema veze,zezam se ja...ali znas sta je najbolje.

onako pravopisno,sreeeeetjoooooo
..al da budes isti i za svoje,a?
cisto zbog semantike i sintakse 
... no, kad cimash, budi spreman i po ushima da dobijesh... to se zove pOushimalizacija
... a ti zapamti, da ne moram opet da ti lupam klempe 
al` posle tvog cimanja ja moram da zapalim
..vidim da si ispao opet smesan...
..i sta je paushalizacija,
to sto ti mene ispravljas a sam pravis greske

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2009-03-27 20:29
... msm, to "u-ta-ta, tuzhicu te uchitelj'ci" je pomalo prevazidjeno, u tim godinama
... kao i zamrzavanje rechi... msm, mozhesh da zamrznesh povrtje, ali rech - 'de objasni, ako ti ne pada teshko na tu nejaku pamet?

:
.......... ahahahahhaaahhhaaa

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.