Romance Cafe forums

All forums

Shta vas je danas :D))  

views: 62287, replies: 1622
total: 1622, displayed: 10, page: first page previous page ... 95 96 97 98 99 100 101 102  103  104 ... next page last page of 163
Post #1, page: 1
#1: 2006-12-01 22:23
Shta vas je danas... :D))
nasmejalo

...
keep walkin`
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
page: 103
#1021: (2008-10-31 19:54)
Wall Street i majmuni

Dosao jednom jedan gospodin, lepo obucen, odseo u jedinom hotelu koji je postojao u naselju i objavio na celoj stranici lokalnog lista da placa za svakog majmuna koji mu donesu 10$.
Seljaci koji su znali da je suma puna majmuna pojurise da love majmune i covek ih je uredno isplacivao, kako je bio objavio.

Kad je ostalo malo majmuna i postalo tesko da se ulove, seljaci su prestali da ih donose.

Gospodin je tad obecao 20$ za majmuna i seljaci su potrcali da ih love.
Opet su majmuni ponestali i gospodin je povecao cenu na 25$ i lovci su ulovili onih nekoliko preostalih, ali i tome je dosao kraj.
Sad je gospodin obecao 50$, ali majmuna vise nije bilo....
On je otputovao i njegov ortak se uputio seljacima i rekao:
- Pogledajte ove kaveze, puni su majmuna koje je moj sef kupio za njegovu kolekciju.

Predlazem vam da ih kupite za 35$ i kad se sef vrati on ce vam ih kupiti za 50$, sto je bila poslednja cena.

Seljaci sakupise ono sto su ustedelli celog zivota i kupise hiljade majmuna koji su bili po kavezima i ocekivase povratak gospodina.
Od tog dana nisu vise videli ni jednog ni drugog. Jedino sto su videli su kavezi puni majmuna, koje su kupili ustedom celog zivota.
Sad imate jasnu ideju kako funkcionisu finansijke berze.

Naravoucenije?

Dosao jednom jedan gospodin i postavio temu .....
Hoce li se prica zavrsiti isto?
Verujem da da!

Updated 1 time(s), Last update (Pacov) 2008-10-31 19:56

Pacov (male, 99)
#1022: (2008-10-31 22:08)
- Borko, idi u kupatilo da se istushirash!
- Ali, mama...
- Ne brini, vracham se chim nadjem info pult!
DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
romance-cafe

moderator
#1023: (2008-11-01 10:30)
Mislimo da je krajnje vreme da se ovakve stvari prekinu!
Smatramo da su neki clanovi na ovom forumu preterali.
Vulgarnosti i ruzne reci necemo tolerisati, vec smo vam jednom ostavili opomenu.
Romance cafe nije napravljen za bilo kakvu vrstu prepucavanja i prozivanja. Ako vam se tema ne dopada, ne morate da ucestvujete u njoj.
Romance cafe je namenjen za zabavu i druzenje i jos sto sta sto je lepo.

pozdrav i trudite se da uzivate
romance-cafe (female, 34)
#1024: (2008-11-01 23:59)
Nena iz LUX-a

napisa danas:

"Pozdravi Gazdu i pitaj ga kako je KKSS prošla u Zagrebu"

Updated 1 time(s), Last update (gagic) 2008-11-02 00:02

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
Vronsky

VIP
#1025: (2008-11-03 09:10)
Sveštenik iz malog slovenskog sela je bio veliki ljubitelj ptica i peradi pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najlepša patka, i pošto je znao da ga je neko ukrao tik pred misom, odlučio je da ispita vernike:

>Ko ima patku ?<

Ustali su svi muški.

>Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku ?<

Ustale su sve žene.

>Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video patku koja mu ne pripada ?<

Ustalo je polovina žena.

>Ne, ne i ne. Mislio sam da li je ko video moju patku ?<

Ustali su ministranti, dva mladja sveštenika i koza.

>Ma neeee, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama ?<

Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe:

>Lepo sam ti rekla da će videti !<

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Please note: VIP members do not see advertising
#1026: (2008-11-03 09:30)
To da sam, kako koleginica kaze" ne uoblicena,hobitt"..........mozda jos nesto,ali nisam jos uvek obavestena........
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#1027: (2008-11-03 12:30)
romance-cafe: Mislimo da je krajnje vreme da se ovakve stvari prekinu!
Smatramo da su neki clanovi na ovom forumu preterali.
Vulgarnosti i ruzne reci necemo tolerisati, vec smo vam jednom ostavili opomenu.
Romance cafe nije napravljen za bilo kakvu vrstu prepucavanja i prozivanja. Ako vam se tema ne dopada, ne morate da ucestvujete u njoj.
Romance cafe je namenjen za zabavu i druzenje i jos sto sta sto je lepo.

pozdrav i trudite se da uzivate

el moglo sterilnije od ovog???mislim jel nas novi razredni staresina zeza ovolkom finocom ...pa da smo svi fini ko ovaj vronsky pa i ajd..alloooo bre...nemoj me sa ovakvim sharenim papiricima i sve u rukavicama...jednom nam je to vec doslo glave....ostajem pri starom predlogu...onu g....vu motku pa raspali,kako god smo zasluzili....znam da su najgori oni koji krenu kao fino,cile mile...znam
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
Gandalf

VIP
#1028: (2008-11-03 12:37)
...ja bih voleo da vidim...kakva je ta Helen riba... ...pa cemo da vidimo za to raspaljivanje...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
NeronChe
#1029: (2008-11-03 12:38)
Dobio sam ukor putem pp,mada toga dana nisam pomenuo ni q'ac ni pi'ku, a svi drugi jesu...Nego najlakše je na mene skočiti...pošto stoji uspravno stalno... navika je čudo...Još sam lepo pitao 'de to nađe da sam vulgaran i da mi je rečnik ispod nivoa renomiranog lokala...

Mada priznajem da sam,kada se tebra majmun Aleksandar upoznao sa dotičnom Helen,izrazio najveće simpatije i predočio unapred da sam zaljubljive prirode,ali da je bolje da ne mešamo posao i zadovoljstvo... kako ne bi ljubav uticala na objektivnost...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-03 12:39

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#1030: (2008-11-03 12:41)
..ko puno bira..ostane suv.. .dakle nek raspali na nevidjeno..do sad su nas kao prvo upoznavali pa onda rasturali?..pa kako nam bude,a?
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
total: 1622, displayed: 10, page: first page previous page ... 95 96 97 98 99 100 101 102  103  104 ... next page last page of 163
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis