Romance Cafe forums

All forums

Sliku svoju ljubim  

views: 4858, replies: 85
total: 85, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
Zelda

moderator
#1: 2006-12-02 12:12
Sliku svoju ljubim
Kad smo bile klinke, i ogledala su nam još bila previsoko postavljena, moja sestra je nameštala obrve tako što joj je kvaka na vratima bila ogledalo .

A desi se i meni ponekad, kada me obziri i skromnost (da li lažna li ne, to je već drugo pitanje) napuste, desi mi se da se pogledam - na kvaku, u ogledalo - i da pomislim: "A nije da ti nisi faca, mentolko" Ili da se, kao u ogledalo, zagledam u sebe.

E sada, ova samoglorifikacija (pa di ću to inače raditi nego u uvodnom postu nove teme ) uvod je za moje pitanje:

Šta smatrate svojim najjačim adutima? Ne mislim na fizički izgled, mada, zašto i na fizički izgled ne bih mislila? Šta na sebi (kod sebe) volite? I zašto? I ako pomislite ponekad da ste ok ljudima, što je to što u vama ljude zainteresuje, osvoji?

Ajmooooooo, malo, vežba samoglorifikacije . I onima koji to ne praktikuju, a i ovim drugim, što da ne !

Updated 3 time(s), Last update (Zelda) 2006-12-02 12:32

Zelda (female, 37)
Prijatna je spoznaja da postojiš u drugačijoj logici. To liči na slobodu.
page: 4
#31: (2006-12-04 15:23)
Sliku svoju ljubim
leva ulica: Cak i kad sam zakopcana do grla, muskarci izjavljuju da delujem izazovno. Predpostavljam da je to jedan od razloga sto me zene bas i ne vole.
U svakom slucaju, naucila sam s tim "hendikepom" da zivim, a naravno i da ga iskoristim kao ubojito oruzje.
Potpuno razumem gospodina SHARMANTNOG, koji ima slican problem, uz preporuku da se s tim pomiri i svoju lepotu maksimalno iskoristi.

мислим... открила си Америку???

још кад би се показала да се надиграмо...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
nightingale
#32: (2006-12-04 17:43)
Sliku svoju ljubim
OBICNA: Uopšte ne znam šta su/mi je adut/i te koristim priliku da zamolim brojne mi obožavaoce da oni kažu

...perfektna silueta (bez slike)...

nightingale is no longer member of Romance Cafe
#33: (2006-12-04 20:15)
Sliku svoju ljubim
Chitam sharmantne postove i pitam se ko nosi lepotu!?
Zamolila bih pojedince da, obavezno, bar u prolazu, zaliju narcise u prozoru.

Updated 1 time(s), Last update (Deejana) 2006-12-04 20:16

Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
#34: (2006-12-04 23:27)
Sliku svoju ljubim
veka038:
leva ulica: Cak i kad sam zakopcana do grla, muskarci izjavljuju da delujem izazovno. Predpostavljam da je to jedan od razloga sto me zene bas i ne vole.
U svakom slucaju, naucila sam s tim "hendikepom" da zivim, a naravno i da ga iskoristim kao ubojito oruzje.
Potpuno razumem gospodina SHARMANTNOG, koji ima slican problem, uz preporuku da se s tim pomiri i svoju lepotu maksimalno iskoristi.

A sta imam ja od toga?
leva ulica (female, 39)
Paznja!! Cor-sokak!! Idete na svoju odgovornost...
Neo-n
#35: (2006-12-04 23:32)
Sliku svoju ljubim
bolji adwertajzing
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
devojchica73
#36: (2006-12-05 00:51)
Sliku svoju ljubim

..just a girl...
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
#37: (2006-12-05 16:25)
Sliku svoju ljubim
Neo-n: bolji adwertajzing

Nema potrebe.
leva ulica (female, 39)
mike-leo
#38: (2006-12-05 16:32)
Sliku svoju ljubim
veka038:

aj i to da vidimo, sedim u prvom redu malo levo

mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#39: (2006-12-05 16:39)
Sliku svoju ljubim
Gospodine, ovde ste duze od mene, ali vam citiranje lose ide.

A nisam videla ni sta mislite o tome koji su vasi najjaci aduti.
leva ulica (female, 39)
#40: (2006-12-05 16:51)
Sliku svoju ljubim
...ja sam ruzan, glup i dosadan, meni super!

corto (male, 36)
If I could start again, a million miles away, I will keep myself, I would find a way...
total: 85, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.