Romance Cafe forums

All forums

Žena iz snova  

views: 7701, replies: 113
total: 113, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
neobicna
#1: (2006-12-13 18:11)
Zena iz snova !!!
Samo za muske posjetioce romance-cafea:opisite nam svoju zenu iz snova !!!
neobicna is no longer member of Romance Cafe
#2: (2006-12-13 18:13)
Zena iz snova !!!
jes' da kažem pa da me Bred Pit wazbije
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
#3: (2006-12-13 18:49)
Zena iz snova !!!
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Ali
#4: (2006-12-13 19:38)
Zena iz snova !!!
neću, moj san je samo moj san. neću jer je san ostvaren i nije samo san. neću jer... eto... NEĆU... i ne možete mi ništa utata
Ali is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-12-13 19:43)
Zena iz snova !!!
gde si chorbo kuco stara....
Vlasnica Brenda KPGS
Please note: VIP members do not see advertising
Ali
#6: (2006-12-13 19:45)
Zena iz snova !!!
opet ona, a ti bi bas da me razredis jel? pa da me posrces? nece moci!
Ali is no longer member of Romance Cafe
#7: (2006-12-13 19:50)
Zena iz snova !!!
isrkan si ti odavno....
Vlasnica Brenda KPGS
DrveniKostur
#8: (2006-12-13 23:52)
Zena iz snova !!!
neobicna: Samo za muske posjetioce romance-cafea:opisite nam svoju zenu iz snova !!!

teško je razmišljati o tome, a da se čovek ubrzo ne raspline u detinjastim sanjarijama... ipak, kapiram da je žena iz snova svaka žena koja ostavi neki trag u tvom fakin srcu...

Updated 1 time(s), Last update (DrveniKostur) 2006-12-13 23:53

DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#9: (2006-12-14 02:47)
Zena iz snova !!!
oduvek mi je bilo opskurno sanjariti pored realnih ljudi, to mu dodje neshto kao uvreda za zdraw razum, 3powati se na ufurane stereotipe (pa kome se josh svidja onaj skot od Merlinke dok pijano-drogirano meketje "hepi brthdej dij`RR mister prezident ... " ...fuj! ) ... ili ona sisata majmunica u oskudnom crvenom kupatjem kostimu dok idiotski obesmishljeno trchi s`kraja na kraj Plazhe (pa njoj je kompliment kad joj kazhesh da je Cheap Bitch )
...so - so long pameti!!

& vishe volim Golubicu u ruci nego nashminkanog majmuna na grani - ybg

keep walkin`
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#10: (2006-12-14 07:30)
Zena iz snova !!!
pa jbg kad IMAS golubicu u proseku 340 dana godishnje.... shta che oni nesretnici sto nemaU ... zamisli njega jadnichka da kazze "zzena iz mojih snova je gdja Leposava Jorgovanchevich", a ona mu pod nosom, a on ne mozz kod gdje leposave ni da prismrdi jer
a.) ** *****
b.) ***** *****
c.) ** ******* ** **** ***

etc......
...te on tako ispadne shonja!

bolje da kazze da se lozzi na Jenu Jameson jerbo onda je sfe oket! Jena je lik iz stripa i mogu je imati svi oni koji zaradjuju pet soma dolara po sceni.....i takooo ......
maski (female, 38)
prvim poljupcima ljubim svoje snove....
total: 113, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis