Kako vreme prolazi, sve mi teze polazi za rukom da i dalje verujem u sluchajnosti; sve vishe vidim sebe kako se priklanjam tezi da za sve postoji i odredjen razlog, samo ne uvek znan.
Sinotj pomenuh i tu pesmu...ochi boje duge...i dechka za koju me ta pesma veze. Vesele devedesete i andjeo plavi.
Oduvek smo imali tu neku neobjashnjivu nit, povezanost medju sobom. Komunicirali smo pogledima, govorom tela, mimikom; rechi su suvishne bile. I uvek, tako blizu, a tako daleko jedno od drugog. Ne malo puta, deshavalo se da ne mozemo blizinu onog drugog podneti na duze. Neobjashnjivo. Ukrsten pogled, govorio nam je sve. Pogled koji je prepoznavao. I znali smo sve.
Vezuju nas i lepe i ne tako lepe stvari i uspomene. I uprkos tim manje lepim, ostali smo do danas u kontaktu. Uvek su nas okolnosti zivota spajale na najneobichnije nachine; uvek je pronalazio nachina da se pojavi, da bude tu. Neshto redje u poslednjih par godina, ali josh uvek tu.
Danas sam, na potpuno Marfijevski nacin, saznala da se zeni. Na jesen; osmeh sa lica nisam mogla skinuti, poruke su usledile nedugo potom. Kao i mnogo puta pre, i sada je bio iznenadjen nachinom na koji sam otkrivala, saznavala i dobijala informacije. I prijatno ga iznenadih; jos jedan upotpunjen krug, sa ocima boje duge u njima.
....malo odoh sa teme,ovo je osoba koja ostavi dubok trag u mom ziotu...