Romance Cafe forums

All forums

G kao… kao… tačka  

views: 17622, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2007-01-18 12:57
G kao… kao… tačka
Svakakve teme postoje u ovoj diskusionoj grupi... međutim ne nađoh ništa da se priča o toj legendarnoj „G-tački“. Razne priče „kolaju čaršijom“ od toga koliko je ona „moćna“, pa sve do toga da ju je nemoguće pronaći. Evo kakvo je moje iskustvo, a posle na red dolazite Vi....
Once upon a time, dok sam još imao redovne seksualne odnose, moja tadašnja draga i ja odlučismo da to dosadno nedeljno popodne na „ranču“ njenih roditelja u blizini Obrenovca prekratimo prekratimo dobro nam znanoo in-and-out igrom... Nije to bilo tek puko „odrađivanje“, u to vreme smo se još ludo voleli. S druge strane sex uvek dobro dođe kao anti stres terapija pred predstojeću radnu nedelju... I tako, sve je počelo glatko, teklo glatko... pulsirajući gordijevki čvor dva tela gde svaki ekstremitet svaki deo radi složno u cilju postizanja maksimalnog užitka. E pa u jednom trenutku, najverovatnije, sasvim slučajno, ja pritisnuh „pravo dugme“. Pritisnuh i nastavih ritmično da pritiskam... Pa sad.... kako objasniti efekat koji je to proizvelo? Kroz glavu mi prolaze scene sa Lindom Bler iz „Isterivača djavola“ (mada bi ovo pre bila neka verzija „Uterivača đavola“) . Znači, gotovo identično grčenje celog tela i bacakanje po krevetu... sem naravno okretanja glave za 360°. Ja sam ostao zatečen. A i ona, jer joj se to još nikada nije dogodilo. Znači apsolutno sve ograde su pale i ostao je čist nepatvoren užitak, ekstaza, bez okova lažnog morala, puritanizma, patrijarhalnog nasleđa, licemerja koje nam je vekovima servirano.... probudio sam Evu u njoj. Takav užitak nisam nikada do tada video. Ja sam, sa druge strane, potpuno splasnuo, šljonuo, kao šampita na suncu a moja se muškost povukla u privatne odaje.... jer bi moj orgazamčić sa par kapljica izgledao kao loš vic naspram siline njenog užitka; cunamija koje je njeno telo stvorilo samo za sebe... kao da sam otkrio neku veliku tajnu, takav sam imao osećaj.

(digresija samo za Greenisgood...: razmišljam nešto, možda je nekada davno sveštenstvo videći snagu oslobođenu iz ženske misterije uvidelo da je taj čin jednako čudesan kao i mnoge stari koje oni sami propovedaju, a opet u nemogućnosti da i sami dožive tako nešto, rukovodeći se onim da ono što ne poznaješ predstavlja potencijalnu opasnost, predstavljalo razlog za anatemisanje celog zenskog roda, proglašavajući ih izvorom svih grehova...)

U svakom slučaju, imate li Vi dame i gospodo sličnih iskustava i kakva su?
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
page: 2
Ali
#11: (2007-01-18 13:49)
G kao… kao… tačka
do.mirela:
Mozda gresim... ispravite me, ili... poducite...

....ispravljam .... greshish ... (poduchavanje ne dolazi u obzir)

E aj se dogovorite, postoji ne postoji pali se gasi se fercera ne fercera... i hvala sto neces da me poducis, tesko umem da kazem ne a... uovom slucaju bih bas... morao...
Ali is no longer member of Romance Cafe
#12: (2007-01-18 13:52)
G kao… kao… tačka
..pa evo lepo lily66 napisa ... jednostavno ... u par rechi ...
do.mirela (female, 32)
19.09.2008. :O)
#13: (2007-01-18 13:54)
G kao… kao… tačka
sklona minimalizmu..kratke forme...

ali samo kad pisem...

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2007-01-18 13:54

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Greenisgoodforeyes
#14: (2007-01-18 14:00)
G kao… kao… tačka
Srki, ode mi jedna digresija... Za drugu -
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
mumonkan
#15: (2007-01-18 14:16)
G kao… kao… tačka
A kako to poetichno samo opisuje Lepa Brena da vas podsetim:

Janos

Seretem, Seretem
ah moj lepi dobri Janos
zvezdice, mesec pun
zelim opet u taj varos
Budapest, Budapest
zveckaj meni crnim cizmicama
takni me, makni me nedostizni moj
(2x)

Ref.
Jao, jao, jao, Janos, Janos
daj da opet igram cardas, cardas
nek me boli svaka kost
neka umrem ti na rukama

Ako salim se, Janos ubi me
ako ne salim, tad poljubi me
udri zicu G zagolicaj mi sve

Jao, jao, sto te volim, volim
pa ne mogu da odolim, dolim
neka udari me grom
nek me stigne trista djavola

Ako salim se, Janos ubi me
ako ne salim, tad poljubi me
udri zicu G zagolicaj mi sve

Seretem, Seretem
ah moj lepi dobri Janos
zvezdice, mesec pun
zelim opet u taj varos
Budapest, Budapest
zveckaj meni crnim cizmicama
takni me, makni me nedostizni moj

Ref.

Jao, jao, jao, Janos, Janos
cardas, cardas
Janos, Janos
hoj-ra, hoj-ra
mumonkan is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2007-01-18 14:46)
G kao… kao… tačka
ja sam bas bila ozbiljna..stvarnički...

e..jedino nisam navodila imena velemajstora koji znaju gde je i kako funkcionise ova sjatka tackica..
i sta sve pre toga treba uraditi..

a..ionako ih ima jako malo..moja skromna iskustva..ebg..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
triViALna
#17: (2007-01-18 15:34)
G kao… kao… tačka
A mozda je za opisano orgazmicno stanje ipak odgovorna A-tacka a ne G-tacka, premda postoji i varijanta C-tacke? Kako god, ja se ne bih kladila u G-tacku!

Nije zez, naj sam ozbiljnija. Postojanje te takozvane G-tacke/G-zone u naucnoj sexologiji od ere Gräfenberga pa do dana danasnjeg podleze najkontroverznijim diskusijama, pre svega zbog nemogucnosti preciznog anatomskog pozicioniranja i regularnog strukturiranja, zato je maltene u nijednoj anatomskoj knjizi necete naci oznacenu. Ista prica je i sa A-tackom, mada je ta retko kome poznata, jer je usla u "igru" tek 2003, (ako se ne varam), dok je G-tacka vec decenijama komercijalizovana.

Kako god, vagina ce ostati vecita tajna zivota, na koliko god tacki da je sublimirali i to je u svemu tome...verovatno najlepse.

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Ali
#18: (2007-01-18 15:38)
G kao… kao… tačka
a mi sve vreme pricamo o nekoj tackci u vagini? aaaaaa!!!
Ali is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#19: (2007-01-18 15:57)
G kao… kao… tačka
Ma joCk, pricamo od Os pubis-a do uterus-a, i o svemu izmedju, iznad, ispod, pored i iza!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Ally Mc Beal
#20: (2007-01-19 11:09)
G kao… kao… tačka
Da se ja pitam pozvala bih hitnu pomoć. Mislim Srki, možda je žena imala epi napad otkud znaš...

Ili sve to ima veze što se desilo u Obrenovcu. Da su starci imali vikedndicu u Ostružnici, hmmmmm ko zna šta bi bilo

Nego Srki je l' tebi skočio rejting posle ove teme

Updated 1 time(s), Last update (Ally Mc Beal) 2007-01-19 11:10

Ally Mc Beal is no longer member of Romance Cafe
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.