Romance Cafe forums

All forums

sekte i njihov uticaj - pozitivan ili negativan?  

views: 6324, replies: 67 LOCKED
total: 67, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-07 22:23
U poslednje vreme citamo u stampi ili gledamo na tv-u o sektama i njihovom uticaju na drustvo, ekonomiju i politicku stabilnost neke zemlje. Mnogo toga je receno i napisano. Interesuje me vase misljenje o ovoj pojavi i kako gledate na njihovu sve vecu ekspanziju kod nas? Da li treba, pod izgovorom verskih sloboda i demokratije, da dozvolimo njihovo sirenje ili da se borimo protiv njih i kako?
milance1205 (male, 40)
trazim zensku osobu sa kojom bih mogao da razgovaram,budem prijatelj,a kasnije sta bude-bice.
page: 5
#41: (2004-10-17 01:42)
Ljudi !!!! Gde ovo ode?
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
#42: (2004-10-17 03:52)
Vidi kako je Maja sada pametna
FallenAngel (male, 29)
Nirvana
#43: (2004-10-17 09:45)
Moj "big pardon" u napred. Ne bih nikoga da vredjam. Milence, hvala na podrobnim informacijama. Determinata, bravo, ti i ja se poznajemo mali genije!!! Sto se tice mlade dame MajeMaje, nesto nam je u zvitou ogorcena. Mislim, kada se malo sabere i oduzme bice sasvim u redu!!! Malo samo da otvori lepe okice, pogleda oko sebe i potrazi pozitivne osobine u ljicima, a ne samo negativne bice sasvim OK!!!!MAJICE DOK TRAZIMO GRESKE U DRUGIM LJUDIMA, NISMO NI SVESNI KOLIKO I SAMI GRESIMO. "NEMA LJUTIS"

Sto se sekti tice: Ne bih filozofirala, posto je dosta doga receno, jedino toliko: NARODE PROBUDITE SE IZ DUBOKOG SNA, STRADAJU NAM DECA!!!!
Nirvana is no longer member of Romance Cafe
#44: (2004-10-17 14:07)
Dragi moji, zao mi je sto pojedinci koriste forum za svadju i licne razmirice. Postavio sam Vam ozbiljno pitanje, jer pitanje sekti nije puka fikcija vec najgora od najgorih nocnih mora. Cini mi se da su sida i embola u odnosu na sekte pravi diznilend.
Napisao sam nekoliko sitnih podataka, prvenstveno zeleci da Vas potstaknem na razmisljanje i pruzim Vam mogucnost da napisete svoje misljenje ili nesto novo vezano za ovu temu, a sto drugi nisu znali.
Pored podataka koje sam napisao pripremam jos puno novih, kako bih Vam, koliko-toliko, u najkracim crtama prosirio vidike u ovoj oblasti. Ovo cinim iz tog razloga sto nezelim da bilo cije dete ili bilo koja osoba padne u njihove kandze.
Molim Vas da se niko ne nadje uvredjen i da pisete o ovoj vaznoj temi, a sve u cilju opsteg dobra i koristi.
Hvala.
Pozdrav svima.
milance1205 (male, 40)
trazim zensku osobu sa kojom bih mogao da razgovaram,budem prijatelj,a kasnije sta bude-bice.
#45: (2004-10-18 01:36)
Razumemo se Milance!!! samo, nemoj da se ljutis - vidi kako si postavio pitanje: sekte i njihov uticaj - pozitivan ili negativan? Ajde mi sad kazi da li je iko ikada pomenuo nesto pozitivno u vezi sa sekatama? Sledeci put formulisi adekvatno. Pozdrav!
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
Please note: VIP members do not see advertising
vodolija
#46: (2004-10-18 11:58)
uvek vazi poziv za izlet!!!

I ja volim izlete...u nepoznato....
vodolija is no longer member of Romance Cafe
#47: (2004-10-21 22:22)
Echoo: Razumemo se Milance!!! samo, nemoj da se ljutis - vidi kako si postavio pitanje: sekte i njihov uticaj - pozitivan ili negativan? Ajde mi sad kazi da li je iko ikada pomenuo nesto pozitivno u vezi sa sekatama? Sledeci put formulisi adekvatno. Pozdrav!

Ne ljutim se ali sam namerno formulisao tako pitanje nadajuci se da ce se javiti neko ko je uspeo da se "izvuce" iz neke sekte ili je jos uvek njen sledbenik. Lepo bi bilo cuti i njihova misljenja i iskustva. U ostalom, ne moramo svi da imamo negativno misljenje o sektama i njihovim clanovima, mozda neko ima i pozitivno misljenje. Sve je stvar licnog izbora i uverenja.
milance1205 (male, 40)
#48: (2004-10-22 16:05)
U ostalom, ne moramo svi da imamo negativno misljenje o sektama i njihovim clanovima, mozda neko ima i pozitivno misljenje. Sve je stvar licnog izbora i uverenja.

Ajde? Postoje stvari koje ne zavisi od licne procene!!!
Echoo (male, 47)
#49: (2004-10-22 20:58)
Nirvana: Sto se tice mlade dame MajeMaje, nesto nam je u zvitou ogorcena. Mislim, kada se malo sabere i oduzme bice sasvim u redu!!! Malo samo da otvori lepe okice, pogleda oko sebe i potrazi pozitivne osobine u ljicima, a ne samo negativne bice sasvim OK!!!!MAJICE DOK TRAZIMO GRESKE U DRUGIM LJUDIMA, NISMO NI SVESNI KOLIKO I SAMI GRESIMO. "NEMA LJUTIS"

Sto se sekti tice: Ne bih filozofirala, posto je dosta doga receno, jedino toliko: NARODE PROBUDITE SE IZ DUBOKOG SNA, STRADAJU NAM DECA!!!!

Pazi sad! Cim imam misljenje koje se razlikuje od vecinskog, ja ispadam ogorcena. Naravno da "nema ljutis", ali ne razumem otkuda tolika opsesija sektama kada svi mi, kao drustvo, gazimo u mnogo dublje probleme i vracamo se polako u srednji vek.
majamaja (female, 37)
Hmmm... No comment, ne mogu da smislim nista pametno!
#50: (2004-10-23 09:31)
Daj, Majo, gde ti vidis srednji vek? Mislim, u cemu to idemo u srednji? Ja sam mislio da idem u prednji kad ti kazes da idem u srednji !!! Ja ne vidim kako to idem ... Objasni na sta tacno mislis? Unapred zahvalan!!
Echoo (male, 47)
total: 67, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 next page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last