Romance Cafe forums

All forums

nova godina  

views: 15414, replies: 92
total: 92, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-08 11:04
nova godina
Posto ste me tako lepo odbili za zurku sada imam novi predlog za sve vas. Zajednicka nova godina za sve iz cafea. Nadam se da je predlog odlican. Dajte predlog gde bi to moglo da se dogodi. Nadam se da ce i oni iz dijaspore da prihvate ovaj predlog naravno oni koji dolaze za praznike. Namerno otvaram forum ranije da nebi bilo ono jao pa vec sam se dogovorio-la / uplatio-la.
nostalgija (male, 30)
ovo je najbolje mesto za ubijanje dosade na poslu:) jos da su svi iskreni kao ja onda bi bilo ok!!!
page: 2
#11: (2004-10-09 15:36)
nova godina
Biće malo mnogo teže.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
Plavi leptiric
#12: (2004-10-12 18:49)
nova godina
Nostalgija je stvarno optimista i treba ga nagraditi zbog toga... Evo, na primer ja bih iskreno volela da dodjem na takvu zurku... Ipak, u pravu su ljudi, za Novu Godinu je skoro sve rasprodato... jedino nam preostaje Hala
Ja dolazim!
Plavi leptiric is no longer member of Romance Cafe
ceca_ceca
#13: (2004-10-12 21:56)
nova godina
Javite mi kada budete odlucili na kom mestu ce biti proslava...Dolazim najverovatnije.
ceca_ceca is no longer member of Romance Cafe
Predo
#14: (2004-10-13 05:32)
nova godina
NaRAVNO DA DOLAZIM; NISAM PESIMIST-a PA DA OD DVA ZLA IZABEREM OBA.

Samo ipak organizovati tako nesto je umetnost ali niko nemora dugo da ceka na ono za sta je spreman a ja sam fit za Novaka...
Predo is no longer member of Romance Cafe
zeraprinc
#15: (2004-10-13 12:37)
nova godina
Hm...Lepo je da svi zele da dodju, ali josh niko nije dao konkretan predlog gde bi slavili.
Hajde, pochnite sa predlozima.

Updated 1 time(s), Last update (zeraprinc) 2004-10-13 12:38

zeraprinc is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Sanja
#16: (2004-10-13 13:45)
nova godina
Ako ne nadjete prostor, pod vedrim nebom vam je siguran provod, na nekom trgu... Jos ako pada sneg, divota
Sanja is no longer member of Romance Cafe
#17: (2004-10-13 15:00)
nova godina
ja imam predlog ako vam se bude svidijo a to je na crnogorsko primorije to jest na nekoj od plaza samo donesite jela i pica a moja je plaza
frizer (male, 26)
ja sam evropski covjek sirokih svatanja
Plavi leptiric
#18: (2004-10-14 17:36)
nova godina
He.. frizer... dobra ti fora... Najbolje da idemo na Mauricijus... tamo nema ni snega, guzva nam nece smetati, a sve su plaze nase...
Ja sam dala predlog: Hala na Sajmu... tu stajemo svi, bez problema...
Plavi leptiric is no longer member of Romance Cafe
Isidora
#19: (2004-10-22 08:07)
nova godina
Kakva Hala, heee, taman Pedro moze da dodje motorom i slavi Novaka na njemu...
Ja sam bacila oko na Pedra, ako on dodje evo i mene...
Isidora is no longer member of Romance Cafe
#20: (2004-10-26 10:32)
nova godina
Nemogu da verujem da su svi tako skepticni i da neveruju da je tako nesto moguce. Ko zna mozda svi vec znaju gde ce da slave pa se ovde samo foliraju. Naravno cast izuzetcima. Eto na primer da pocnemo vec jednom sa predlozima gde bi to moglo da se desi, mislim na grad naravno. Meni iskreno nesmeta nijedna opcija naravno ako su u pitanju drzave gde mi je pasos validan )) Ipak iskreno mislim da su ovde samo muskarci ozbiljni barem sto se tice foruma.
Inace nemojte da mislite da ce biti prijavljeno puno clanova ja bi iskreno za uspeh smatrao 40 njih a za toliko mozemo da nadjemo mesta bilo gde , gde je docek organizovan.
Moj predlog je Kopaonik ionako nisam tamo bio jos od detinjstva.
nostalgija (male, 30)
ovo je najbolje mesto za ubijanje dosade na poslu:) jos da su svi iskreni kao ja onda bi bilo ok!!!
total: 92, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis