Romance Cafe forums

All forums

nova godina  

views: 15408, replies: 92
total: 92, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-08 11:04
nova godina
Posto ste me tako lepo odbili za zurku sada imam novi predlog za sve vas. Zajednicka nova godina za sve iz cafea. Nadam se da je predlog odlican. Dajte predlog gde bi to moglo da se dogodi. Nadam se da ce i oni iz dijaspore da prihvate ovaj predlog naravno oni koji dolaze za praznike. Namerno otvaram forum ranije da nebi bilo ono jao pa vec sam se dogovorio-la / uplatio-la.
nostalgija (male, 30)
ovo je najbolje mesto za ubijanje dosade na poslu:) jos da su svi iskreni kao ja onda bi bilo ok!!!
page: 3
vodolija
#21: (2004-10-26 10:41)
nova godina
A sta kazete na DUBAI?
vodolija is no longer member of Romance Cafe
Pera Zdera
#22: (2004-10-26 18:43)
nova godina
hvala za poziv, ali ja sam preko bare pa cu morati da izostanem, ali evo vam predlog...idite na Cukaricu, do ponoci cugajte od ponoci se Cukajte.... , srecna vam bila..i NOva Godina, naravno
Pera Zdera is no longer member of Romance Cafe
gothic
#23: (2004-10-27 01:49)
nova godina
Kopaonik izgleda super. Ja sam za!

Ali ima puno onih koji su aktivni i koji bi verovatno dosli, a ne listaju forume, pa nece ni znati!
gothic is no longer member of Romance Cafe
#24: (2004-10-27 20:07)
nova godina
Kopaonik nije los mada ce mozda za mnoge biti nedostupan sa cenama, jos onim koje nafiluju za docek.
Ja sam u svakom slucaju za!
OGLEDALCE (female, 48)
ko zna, mozda i nije kasno za srecu
#25: (2004-10-27 21:20)
nova godina
OGLEDALCE: Kopaonik nije los mada ce mozda za mnoge biti nedostupan sa cenama, jos onim koje nafiluju za docek.
Ja sam u svakom slucaju za!

Ko nece na Kopaonik moze na Avalu
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
Please note: VIP members do not see advertising
Plavi leptiric
#26: (2004-10-28 12:34)
nova godina
Zmajcek, bas si zlocest! Pa da se porazboljevaju deca tamo, a?
Slazem se da je Kopaonik mnogima nedostupan... A opet, mozemo napraviti par mesta za okupljanje, pa da se prepricava danima gde se bolje ludovalo
Ako je BG u pitanju najbolje je da se nadjemo negde u centru, a onda spontano u prvi kafic... pa drugi, treci...
Plavi leptiric is no longer member of Romance Cafe
Predo
#27: (2004-10-30 22:26)
nova godina
Isidora: Kakva Hala, heee, taman Pedro moze da dodje motorom i slavi Novaka na njemu...
Ja sam bacila oko na Pedra, ako on dodje evo i mene...

Nebacaj oci na mene, ja sam maloletnik (ovoga leta sam malo letovao) a ako dodjem sa motorom, ustedecu barem za odelo, sa pravim izgovorom.

U svakom slucaju biti ili nebiti...
Predo is no longer member of Romance Cafe
erikman
#28: (2004-11-03 08:51)
nova godina
Pozdrav svima, i jedno pitanje: postoji li zaista neki predlog za taj docek i ako postoji,, daj da se dogovorimo koliko ce nas biti i u kom sastavu(mislim na odnos musko-zensko),jer tesko da ce biti nekome interesantno ako bude vise muskih(meni barem nece)!
erikman is no longer member of Romance Cafe
#29: (2004-11-03 10:46)
nova godina
Hteo bih na Kopaonik ali mnogo daleko i put je grozan ima li nesto blize BG dosao bih sa drustvom iz Ceske
rikardo (male, 55)
#30: (2004-11-09 19:12)
nova godina
A Pariz?
emmaaa (female, 33)
ko je VAS poznavao, ni PAKAO mu tesko pasti nece!!!!!!!!!!
total: 92, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis