Posto ste me tako lepo odbili za zurku sada imam novi predlog za sve vas. Zajednicka nova godina za sve iz cafea. Nadam se da je predlog odlican. Dajte predlog gde bi to moglo da se dogodi. Nadam se da ce i oni iz dijaspore da prihvate ovaj predlog naravno oni koji dolaze za praznike. Namerno otvaram forum ranije da nebi bilo ono jao pa vec sam se dogovorio-la / uplatio-la.
nostalgija
(male, 30)
ovo je najbolje mesto za ubijanje dosade na poslu:) jos da su svi iskreni kao ja onda bi bilo ok!!!
nostalgija: Posto ste me tako lepo odbili za zurku sada imam novi predlog za sve vas. Zajednicka nova godina za sve iz cafea. Nadam se da je predlog odlican. Dajte predlog gde bi to moglo da se dogodi. Nadam se da ce i oni iz dijaspore da prihvate ovaj predlog naravno oni koji dolaze za praznike. Namerno otvaram forum ranije da nebi bilo ono jao pa vec sam se dogovorio-la / uplatio-la.
nostalgija: Posto ste me tako lepo odbili za zurku sada imam novi predlog za sve vas. Zajednicka nova godina za sve iz cafea. Nadam se da je predlog odlican. Dajte predlog gde bi to moglo da se dogodi. Nadam se da ce i oni iz dijaspore da prihvate ovaj predlog naravno oni koji dolaze za praznike. Namerno otvaram forum ranije da nebi bilo ono jao pa vec sam se dogovorio-la / uplatio-la.
а пази на датум поста....
ред би био да прославимо.... 31. август 2007.год. нпр???
Lahko za zurezu, ima tu modaliteta na varijacije ... Nego, moze li se nakako progurati podzakonski akt kojim se Nova Godina ukida ... ? Sta znam, nekako mi je bljak ...
Vronsky: Lahko za zurezu, ima tu modaliteta na varijacije ... Nego, moze li se nakako progurati podzakonski akt kojim se Nova Godina ukida ... ? Sta znam, nekako mi je bljak ...
јел баш свака???
него... шта би са овим предлогом од 2004.-те??? `оће ли то???
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.