Romance Cafe forums

All forums

Život u gradu ili na selu?  

views: 5460, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
steave1973
#1: (2007-02-16 23:07)
Oba imaju svoje prednosti i nedostatke..
Gde je bolje?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
Monsieur Da
#2: (2007-02-16 23:29)
Selo u gradu...
...Ali mi nije jasno zasto je tabu...
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
steave1973
#3: (2007-02-16 23:36)
Nemam pojma, nije ni za chit-chat, ni za putovanja a bogami ni za Mesta za izlazak.
Jednostvano nemam odgovor.
Sorry
(I tako ce uskoro biti na dnu, zaboravljena.)

Updated 1 time(s), Last update (steave1973) 2007-02-16 23:38

steave1973 is no longer member of Romance Cafe
devojchica73
#4: (2007-02-16 23:53)
Kuca u predgradju...
Kuca, okucnica, bashtica sa sve ruzama, ruzmarinom i lepim Jovom
Zashto?
Rodjena na gradskom asfaltu, a li nisam dete vreve i guzve...
Mirne luke su moj dom
Mozda...samo mozda...jednom mesechno... Crveni rak...pa udri po pijenje....
Mada, kuj zna...mozda se i nadje neki domacinos koji ume da ispeche domacu...
E, onda...terevenka do zore, na otvorenom
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
nightingale
#5: (2007-02-17 08:12)
....na selu,a blizu grada.Da bude tu kad ga se pozelis...

...i jeste za chit-chat...

...uz veliki pozdrav postavljacu...
nightingale is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
maski

VIP
#6: (2007-02-17 13:26)
slavkovica rulZ!

uz par dodataka:
- satelitski internet
- lada niva

maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
#7: (2007-02-17 13:31)
...u predgradju sa dovoljno zelenila i prostora da se napravi sopstvena kućica iz snova...

...dvorište sa puno cveća...kuče po sopstvenom izboru...roštilj i provod do zore...

...a grad na dohvat ruke za sve sadržaje koji su neophodni za kompletan ugodjaj...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#8: (2007-02-17 14:18)
..jedno lepo potkrovlje na hipodromu sa terasom koja 'gleda' na stazu i ona dva usamljena hrasta i padok a u njemu dva razigrana vranca

..'desh vetje miline
ridgewaysunset (female, 27)
#9: (2007-02-17 20:38)
...brvnara u shumi blizu reke il' potoka...unutra krevet, shifonjer, sto, dve klupe za sedenje, shporet "smederevac", kupatilo sa tush kabinom...obavezna veranda...na verandi stolica za ljuljanje a u jednom tyoshku zidani roshtilj...sasvim dovoljno za sretyu i mir...
BUKOWSKY (male, 47)
...R2D2... tidulidutidulidu... tidit... mrnjk... piiip...
#10: (2007-02-17 20:59)
Kad ja budem bogata i slavna (rekli mi da to ide zajedno ). Ma, u redu je, ne mislim vishe tako. Ali su ovako pochinjala nasha nadanja pred kraj fakulteta. Tako su pochinjale mashtarije, pa se uplitale u velike, svetle stanove, auto teget boje, neke kostime shto su u isti mah i zzenstveni i izraz poslovnosti... Nekad smo u detalje raschlanjivali kako ce izgledati koja soba u tom stanu koji cemo zaraditi i koji ce, normalno, biti u jednoj od onih ulica na chiji pomen se namah na bogatstvo pomisli... A uvek, uvek se moja pricha zavrshavala: "... pa da sagradim brvnaru na obroncima Rudnika, sa velikim drvenim tremom duzzinom celog zida. Pa da stanem na taj trem, s sholjom kafe u ruci i gledam kako pada kisha."

Da vam nije palo na pamet da me pitate imam li shta od toga? Niti da pitate KAD cu ja to da postanem bogata i slavna. I nemo' da mi neko rushi iluzije!
cile011 (female, 43)
total: 80, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis