Updated 1 time(s), Last update (steave1973) 2007-02-16 23:38

i padok a u njemu dva razigrana vranca

...brvnara u shumi blizu reke il' potoka...unutra krevet, shifonjer, sto, dve klupe za sedenje, shporet "smederevac", kupatilo sa tush kabinom...obavezna veranda...na verandi stolica za ljuljanje a u jednom tyoshku zidani roshtilj...sasvim dovoljno za sretyu i mir... 
). Ma, u redu je, ne mislim vishe tako. Ali su ovako pochinjala nasha nadanja pred kraj fakulteta. Tako su pochinjale mashtarije, pa se uplitale u velike, svetle stanove, auto teget boje, neke kostime shto su u isti mah i zzenstveni i izraz poslovnosti... Nekad smo u detalje raschlanjivali kako ce izgledati koja soba u tom stanu koji cemo zaraditi i koji ce, normalno, biti u jednoj od onih ulica na chiji pomen se namah na bogatstvo pomisli... A uvek, uvek se moja pricha zavrshavala: "... pa da sagradim brvnaru na obroncima Rudnika, sa velikim drvenim tremom duzzinom celog zida. Pa da stanem na taj trem, s sholjom kafe u ruci i gledam kako pada kisha."
Niti da pitate KAD cu ja to da postanem bogata i slavna. I nemo' da mi neko rushi iluzije!
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.