Romance Cafe forums

All forums

Život u gradu ili na selu?  

views: 5440, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2007-02-16 23:07
Oba imaju svoje prednosti i nedostatke..
Gde je bolje?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
page: 3
triViALna
#21: (2007-05-08 11:35)
Paaaaaaaa sad ovako : ima sela i sela. I predstava o selu...

Najiskrenije : da vidim sebe na duzi period tamo u nekoj idilicnoj kucici Bogu iza nogu sa dvoristem i kokoskama - no way! Gradsko dete skroUz naskroUz - i poprilicno sam sigurna da cu to ostati. Metropola nije neophodna - ali grad, gradic, predgradje u svakom slucaju gde god da budem. Mogucnost da sam sad tu, a za sat vremena negde gde zivot "vri".
Prednost? Hmmm...stvar licnog "dozivljavanja" okoline, gradskog anonimiteta, povlacenje u sebe dok "zuji" sve i svako oko tebe, shvatanje i pojmovanje "mira", "komfora" i jos kojesta...

Setim se tako da sam jedne davne 2000. godine bila 2 dana negde u Bosni bukvalno Bogu iza nogu medju nekim brdima i sumama dostupno samo nekim konjem ili kamilom. Asfalt pojma nema na vidiku, nego ostavis auto pa pesacis 2 km do kuce. Prvi komsija kilometar udaljen - e tu noc kad nisam umrla od strahovite tisine, necu nikada. Samo cujes pticice i neke zivotinjske glasove - nigde zive duse! Jeste to sve preko dana idilicno kO u nekom turistickom prospektu "back to the nature", ali mene je oblivao ledeni znoj. Niti ima telefon, niti ima mobilne mreze - totalno odsecena od sveta. Prosto da covek pozeli da nestane. Svaka Vam cast dragi ljudi, ali ja tu ne bi prezivela ni mesec dana...Mada je tacnije : ja tu ne bi zelela da prezivim ni mesec dana.

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-05-08 11:39

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#22: (2007-05-08 14:56)
boze moj ...uvek i samo grad
winy (female, 28)
mike-leo
#23: (2007-05-08 15:44)
kompromisi, kompromisi....

odgovarao bi mi mali gradic na domaku mora i sela. ako to nije previse.
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#24: (2007-05-08 15:56)
Ma jok, realno. Predlažem Podgoricu. Zadovoljava tvoje stroge kriterije a + je skoro pa u Evropi.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
mike-leo
#25: (2007-05-08 16:17)
e tamo ne bi ni u ludilu......radije bi u zenicu slicno...zavrsava na CU.....

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2007-05-08 16:17

Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2007-05-08 16:21)
Zenica je sasvim Ok, jedino je plaža podaleko. Ne može čovek sve da ima.

Updated 1 time(s), Last update (OBICNA) 2007-05-08 16:21

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
mike-leo
#27: (2007-05-08 16:34)
EVERYTHING IS POSSIBLE, WELL ALMOST....IF WE DRAG BEACH A BIT CLOSER TO ZENICA THAT SHOULD BE FINE BY ME....AND I 'M SURE THERE IS A LOT OF VILLAGES IN VICINITY, SO ,IT IS MY CHOICE.....YEEEEEE ZENICA
#28: (2007-05-08 16:40)
SVALOME JE SVOJE MESTO NAJ NAJ...ZA SVAKOG PONESTOO IMA I U GRADU I U SELU ZNAJ.PA KAD JE TAKO MORAMO SE PRIVIKAVATI JEDNI NA DRUGEE.....TO JE MOJ PREDLOG..
romantik038 (male, 41)
Sta bude bice
#29: (2007-05-12 01:55)
sve to zavisi od osobe sta vole i na sta su navikli,al za mene je samo grad moguc jer volim desavanja i guzve.imam kucu na selu al vec drugi dan poludim od tisine i tamo se vidjaju uglavnom po kucama a izlaze samo vikendom .ne bi mogla da zamislim sebe da ne odem bar na jedan espresso dnevno.Navika je cudo al grad je grad
sole1 (female, 31)
iskrenost,druzenje,tolerancija....
#30: (2007-05-15 14:46)
Zivim u gradu, ali bi radije zivela na selu. Pravom selu, onom od pre 100 godina, na nekoj planini.
Stena (female, 32)
Always look on the bright side of life
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis