Romance Cafe forums

All forums

da li zene vole analni sex?  

views: 47417, replies: 181 LOCKED
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-10-12 10:36
dali zene vole analni sex,,
neke uzivaju u njemu, a neke samo bi da probaju,,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
page: 12
#111: (2006-05-27 19:38)
sexmachine: Zene rade pirsinge, buse nos, usi, bradavice i pupak. A na kraju krajeva i klitoris. One depiliraju noge vrucim voskom, briju se ispod pazuha i po stidnim delovima, cupaju obrve i brkove. Ugradjuju silikone u sve delove tela: grudi, guzu... Idu na liftinge, liposukcije, vade rebra i ko zna sta jos, a kazu da ne vole analni sex JER IH BOLI???

...moram da priznam da me je ZIVOT ponovo OPOVRGAO - danasnje klinke definitivno NE prave pitanje...

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2006-12-29 14:23

sexmachine (male, 35)
kada zena uzme stvar u svoje ruke... ta stvar uopste vise nije mala!
#112: (2006-05-28 11:23)
a jel vole ?
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
triViALna
#113: (2006-07-06 02:13)
sexmachine:
sexmachine: Zene rade pirsinge, buse nos, usi, bradavice i pupak. A na kraju krajeva i klitoris. One depiliraju noge vrucim voskom, briju se ispod pazuha i po stidnim delovima, cupaju obrve i brkove. Ugradjuju silikone u sve delove tela: grudi, guzu... Idu na liftinge, liposukcije, vade rebra i ko zna sta jos, a kazu da ne vole analni sex JER IH BOLI???

...moram da priznam da me je ZIVOT ponovo OPOVRGAO - danasnje klinke definitivno NE prave pitanje...

Huh...omisljam se da li da "lupim", i naravno da hocu...
Mislim tema je...svakako postavljena da bi se dobilo "javno misljenje". A javno misljenje je svacije i nicije, prema tome...

Ajda kada vec pitate, da ja kontra-pitam: da li svaki muskarac voli analni sex? Mislim odgovor je interesantan koliko je i moj odgovor adekvatan da bi se zakljucilo da li zene uopsteno vole analni sex ili ne vole! Ne volim bre nista uopsteno u sexu! I ne verujem da iko voli!

Da imamo razlicite sklonosti - imamo!
Da se "uzbudjujemo" na razlicite nacine - uzbudjujemo se!
Da mnogo toga zavisi od sexualnog partnera - zavisi!
Kod jednog sam volela nesto, kod drugog nisam!

O opstoj "odbojnosti" analnog sexa za nekoga, mogla bih pisati na nekim drugim temama - na ovoj cu se fundamentirati na sledeci nacin:
analni sex - probala - imala - uzivala!
Kao sto su, istine radi, postojale i situacije u kojima nisam...uzivala!

I nisam bila klinka btw...

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-12-29 14:25

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Mrljavko
#114: (2006-07-06 09:10)
čemu toliko priče, samo da bi saznali da je radila guza...
Mrljavko is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#115: (2006-07-06 10:10)
Mrljavko: čemu toliko priče, samo da bi saznali da je radila guza...

a ja mislila da bi saznali da li zene vole analni sex (trep-trep)...

eto, sad opet nista ne znamo o zenama, al znamo o "meni" - a mozda i ne znamo a?
triViALna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#116: (2006-07-06 10:54)
znam samo jedno : ja sigurno necu probati....

...a dame...
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#117: (2006-10-21 05:12)
"neke uzivaju u njemu,a neke bi samo da probaju" jes bas ti znas.....
hm....a da ti nisi probao pa iz iskustva to kazes?
salamandra (female, 25)
Uuuuuuuuuuu
#118: (2006-10-21 05:28)
....a da li si ti probala....ako nije indiskretno....a nije čim iznosiš stav na forumu.....
ca blues (male, 36)
#119: (2006-10-21 05:46)
ala si ti radoznao....hmmm...neke zene i ne pomisljaju to da urade..........a to dal je probao ili ne mora on da nam kaze......
salamandra (female, 25)
Uuuuuuuuuuu
nightingale
#120: (2006-10-22 10:19)
Nijedna zena koja drzi do sebe ne bi trebalo da napise nista na ovu temu...na stranu emancipacija,savremenost,pa i trend,mene interesuje odgovor na pitanje:kako bi vam bilo da vasa razmisljanja ovde procita vas brat ili otac?I ako mi neko kaze da je to najnormalnija stvar o kojoj se razgovara u porodici,odmah mi pada na pamet sledeca scena:"...tata,a sinoc sam se j....a u d..e,bilo je super...'',pa neka mi neko dokaze da je to normalno...jednostavno,postoje stvari koje treba da ostanu izmedju zene i muskarca,pretpostavljam da se to zove diskrecija,i o kojima nema svrhe razglabati na sav glas...ni na ovakvim mestima.
nightingale is no longer member of Romance Cafe
total: 181, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis